Da, ali ja imam otprilike dvadesetak naloga kod traznih provajdera... Uplatim, pa zaboravim sifru i ostane mi po pet-sest sati neiskorisceno, a i kad nazovem da mi promijene, samo sto ne pitaju "Jesi li to ti, Peko?" Dok ja odem u Kulu, dok uplatim... Lakse mi je uzeti od druga... Ja idem na skolinu sifru, njima je net besplatan...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa gde si ti nema te nikud bre pa da se malo javis vec sam poceo da mislim da ti se nije sto dogodilo
Aj javise na mail makar ili ICQ.
P0z
Nego tema koja je otisla nesto dalje.
Proklet Verat nesto u Valjevu.
Mada ja neznam kad sam kupio poslednji put sate. A kamoli flat. A sad reklama. Ima sad kod www.NEOBEE.net 100 sati za 1000 din to je najpovoljknije sto sam skoro video.
A sto se to bacati s parama kad su tudje sifre )))))) lol )))))) i to na raznim provajderima. Ponarocito Sezam gde se kaci i po deset ljudi istovremeno na istu sifru.
Bog poziveo genije koji stavljaju passworde kao i user-e :DDDDDDDDD
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!