Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
CIM zavrsis sklolu da mi se javis. SVE sto mi je moguce cu uciniti da te "izvucem" iz tog "pakla" kako ga ti to zoves i da te bacim u svet, a ONDA cemo da razgovaramo.
Niti cu vise da konetarisem ovakve budalestine niti ista.... pricacemo ONDA.......
Ma cool je ovo ovde da dodjes i potrosis pare koje si preko ustekao za to, i nedostajace mi, i nece mi biti lako da odem, i sve je to tako, ali... da placem po ceo dan 5 dana... aj zajebi me Treba bre mi da placemo a ne vi I sta se sad ti primas ko trudnica na krastavcice ? Ko je tebi sta rekao? Znam ja da bi ti prodao i zenu i decu za kutiju cokoladnih bananica, kantu eurokrema i kilo prasetine
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ma cool je ovo ovde da dodjes i potrosis pare koje si preko ustekao za to, i nedostajace mi, i nece mi biti lako da odem, i sve je to tako, ali... da placem po ceo dan 5 dana... aj zajebi me
Kakis
Reko sam ti..... necu da komentarisem, nego cemo da pricamo kad ti budes ziveo ovde i kad budes skuplljao pare da MOZES da dodjes... ONDA cemo da pricamo dalje...
pa sad...................razmisljam al JA se nadam da ce ti se desiti i NADAM se da ces uspeti i jedva cekam to pa da sednemo da malo popricamo ko ljudi
Definitivno bih vise voleo da uspem ovde i da to bude dovoljno da svi vi dodjete ovde trajno, jer to ocigledno svi zelite, a ja zelim da budem tamo gde ste vi... zato i sedim ovoliko na internetu... to je jedini nacin.