Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nope, tacno je meni su blokirali broj ali ja sam zvao i rekao da imam firmu i da se u njoj konektujemo sa nekoliko racunara, i oni su odblokirali 2 broja meni i drugu ali nisu hteli ostale
Kod veratenceta radi .. doduše 2 korisnika na isti nalog .. ako je neko već konektovan onda je sam greška 681 .. user pass itd ... za veći broj lako je utvrditi ..
Pa neznam sto se ljudi bune. Ja se ukacim na tudji nalog na sezamu a ostali samo se konektuju i ispadajaju. Meni lepo traje sat dva a ostalima po 5 - 10 min.
A evo sta je kod mene bilo. Nesto meni pocne da zeza veza - puca - ovo - ono. Ja zovem Sezam i predstavim se kao njihov stalni korisnik [na svu srecu me nisu pitali za user name - jer Nemam ] i kazem da imam problema sa vezom i oni izadju u susret te mi pojasne jos neka podesavanja koja KAO nisam znao
Divno i posle svega toga jos sam se zalio da su im lose linije :twisted:
E, sad ja da napisem kako mi je bilo... spremite se ovo ce da bude kao doktorat, opsirno, da ne kazem obilato... Prvo sam od sredine juna planirao i gledao kako da dodjem na slijedece okupljanje, pa sam poceo da stedim, sto meni nije nimalo svojstveno... Dodje i taj dan, dan prije ONOG dana, dakle dodje taj dan kad sam trebao da se spremim, jer ce sjutra da bude okupljanje, pa nazovem par brojeva, ugovorim sve, pare u dzep... Sjutra rano krenem za nas glavni grad i poslije oko sat vremena voznje pozelim da se vratim jer ne podnosim autobuse nikako, al sam spremio cesu (citaj cjesu) za svaki slucaj... Poslije tri i po sata putovanja sidjem i sa svojom ljepsom polovinom, koja je izigravala vodica, krenem u napad na Trg Republike... Poslije pola sata cekanja, ja kazem da trazimo (po sjecanju sa avatara) calavog i nabildovanog, i sunce ciji su se zraci u bozanskom transu odbijali sa SF-ove cele u nase oci pokaza nam put, pa odosmo i tih 20 metara do konacnog cilja... E, sad dosta detaljisanja, upoznasmo neke nove likove, mnogo dobre mogu vam reci, par osoba za koje sam bio najsigurniji i jedva cekao da ih upoznam, nijesu se pojavile... Shvatio sam da sam zabrljao kada sam usao u bus jer nijesam ponio gitaru, ali ajde... Krenuli smo nekim prolazima, koliko se sjecam pored zelene pijace i taksijem na izlet... Pored taksiste, tu sam i ja zaradio oko sto dinara koje je poslije sakupljanja bilo viska, i utrnula mi lijeva noga... A onda je pocela zabava, slikanje,burekovci, pogotovu Dule, mnogo dobar lik,i Bedak koji je sahranjivao malo prase koje je dule rascerupao prije nego sto je SF stigao sa picem i kutijom bananica... Posto je Tijana morala kuci, mi se lijepo pozdravimo i krenemo kod Tijane na stan... Provod mi je bio za nijansu gori jer sam morao da upoznam njene pa nijesam smio da pijem nista... Bili mi tamo do uvece i krenemo na Adu, kad na raskrsnici, ko? Pa burekovci, naravno, ja izguram Tijanu, i dodjemo opet do njih, pa krenemo svi na Kales, pri cemu smo usli mi u pravi, a druga grupa u pogresan taksi... Poslije dugog ubjedjivanja SF sa, cini mi se Zoricom, ali nijesam siguran, on nas posalje taksijem do one cesme u knez Mihajlovoj, pa na kraju i njih dvoje dodjose, opet ja zaradio stotku od taksiste... Onda odemo u neku ulicicu nadzidzanu kaficima, i zaglavimo dok onaj nije dosao, da licno SF-a zamoli da krenemo...I krenusmo, SF-u noz presjeko torbu, grupica se smanjila za par njih koji su otisli kuci, a mi odosmo na Kales... Sjeli smo na neke klupe, pa ja i Tijana odosmo u obilazak, s tim da sam ja planirao da se opet nadjemo za oko pola sata, ali sam se zanio pa smo morali da se oprostimo tu...Slijedi par sati, cenzura, zatvoreno za siroku narodnu masu... Taj dio cu preskociti, sjutra dan sam bio u mjestu izvan Beograda, nekom seocetu, a onda sam uvece gledao Garfilda u biJoskopu, pa otisao i opet se nasao sa Tijanom, i taj dan smo bili zajedno do pola pet kada sam imao bus i kartu za jos tri i po casa smaranja u busu, a na stanici dadoh nekom sto je dijelio one kartice za gluvonijeme onih dvesta dinara zaradjenih u taksijima, a kuci sam stigao sa trista dinara u dzepu, i racunom koji nosi: 2x Fanta 2l 1x Shokata 2l 10x Weifert 2l 2x Apatinsko 2l 2x sok borovnica 1l 2x Knjaz milos 1,5l 1x Vino Vranac 1l 1x Bijelo vino 1l 1x Zdrepceva krv 1l 5x hljeb bijeli 500g 40x cok bananica 25g 3x flasa za vino 1l Sve u svemu, pukoh sto nijesam bio na prvom, a trudicu se da ostanem i budem na drugim okupljanjima... Toliko od mene... Cekaj sad popravka... Gore pomenuta Zorica nije Zorica nego Sarmica, a Zorica je Nas Psiho...log. Zaboravih da kazem da zbog Tijane nijesam stigao da se upoznam sa svima, tj. upoznao sam se ali sam kratko bio sa njjima, uglavnom dok smo cerupali ono pra... Cekaj malo, bre gdje je ona slika kad je Dule otegao papke i isplazio jezik? Dobro, znaci uzasno mi se svidjelo, sanjica je mnogo dobar lik, ja sam se uplasio da je samo dovezla prase, pa ce da ide, pa sam trco da se upoznamo, ali onda je i ona bila gore, pa sam se zamarao beaz veze... drago mi je da je ona najburekdzija (tako se pise, zar ne? Nemam ga u recniku, bem li ga...) Zaboravio sam da kazem da su mnogo dobri likovi sa Domaceg sajta, ne znam koliko je to pravilna zamjena, ali napisah tako da ne otvaram novi link... Propustio sam i dogovaranje oko junior admin-a, mada ja tu nemam neko osnovno znanje, ali imam rodjaka koji zna nesto malo o tome Svakako, slijedeci put, procitah negdje u oktoMbru, dolazim ako ne bidne nekijeg promjena zestokih, mada sam ti ja ko ravnica ispod vulkana, stalno se mijenjam... Dobro, mozda jos koji put prepravim... Mora da ima krs gresaka, ali kucam 100 na sat...
Evo, i ja se registrovala... Poshto nemam svoj kompish, ne mogu da kucam kao vi, ali uglavnom, bicu tu negde, nadgledacu vas... posebno neke Fino je bilo na okupljanju, doci cu opet, najvise zato sto je Peko napisao da nije mogao da upozna druge zbog mene... :twisted: