Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Utisci sa Drugog Velikog Okupljanja [ 07.08.2004 u 14h ]  (Pročitano 38112 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
jok brate,wili je vojnik Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ma vojnicina Smiley Mini serif Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Hm a sto nije Spajdermen, Hi Men ili Supermen pa da budem srecan sto znam jednog od njih  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sto su danasnja deca nezahvalna
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Postavljene su i slike koje su kod mene bile sa okupljanja i sa drugih manjih vidjanja nas par...Alf,Killer,Zoki,Eniac,SF,Nesa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Smiley Smiley Super, tacnije divno vece, divni ljudi, divne slike... Hvala!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
PS. Burek je bio odlican Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kompromitujuce slicice Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Ima jos slika,ali nisam mogla jutros da ih redjam bas sve...Sve u svemu na okupljanju je bilo dobro,nekima bolje nekima malo losije,sva ostala mini skupljanja su bila super,drago mi je sto sam vas sve upoznala,VELIKO HVALA Eniacu,Zokiju,SF,Nesi,Killeru i Alfu (koji se najmanje druzio sa nama,no dobro,zaposlio se pa nema vremena) na druzenju,zabavi,smehu a i suzama...

-SF-a ko ne zna mnogo propusta,sa njim nikad nije dosadno,oni koji ga znaju samo online treba da ga upoznaju uzivo da bi sklopili pravu sliku o njemu,on je lOOd totalno...Mene je uspeo da nasmeje i kad sam plakala...Ima veliko srce i nije tako grub kao sto nekad deluje Wink         HVALA TI ZA SVE!!!

-Zoki...hmmm e pa Zoki nije bas tako miran i povucen kao sto svi vi mislite Sa Zokijem sam se najvise vidjala jer smo Novosadjani,tj. kako ko,neko je na Veterniku Smile   Elem,svi koji su mislili da je Zoki cutljiv,miran i povucen decko,ziveli ste u zabludi! Zoki je susta suprotnost od toga,samo kad je u poznatom drustvu   Ja sam se zamalo udavila burekom od smeha jutro posle okupljanja,a i ostali susreti su nam bili slicni   Toliko o Zokiju  Smile Zoki druze hvala ti na svemu,nadam se da cemo se videti bar sledece leto,ako ne pre... Wink

-Eniac je totalno otkacen decko,skroz pozitivan i uvek nasmejan... Smiley Sledeci put kad budes u NS-u nikako ne idi na Tvrdjavu sam,bice ti dosadno Smile Povedi bar Zokija Wink Drago mi je jako sto smo se upoznali,ono vece je stvarno bilo za pamcenje,bice ih jos,nadam se Wink E da,burek je bio super,ali jogurt jos bolji   Hvala ti za sve i cuvaj se u onom velikom BGD-u!

-Alf_yu,pa sad...Ne mogu da te pohvalim da si se bas nesto druzio sa nama,no dobro,posao je u pitanju pa ce ti oprostimo Smile Ili je mozda zato sto smo naterali tebe i Zokija da pijete hladnu nes na slamcicu?    Smile Elem,zao mi je sto nisi bio na okupljanju,ali mi je drago jako sto si bio u NS-u i sto smo se upoznali Smiley Hvala sto si dosao,ostani tako blesav (u pozitivnom smislu,naravno Smile) kao sto i jesi i cuvaj se pa se vidimo opet nekad... Wink

-Killer je divno bice,veoma pozitivno lood,blesav i otkacen,sto je sve zabelezeno na video kameri hahaha  Smile Hvala ti sto si dosao,retko ko bi uradio to sto si ti...Sledeci put cemo u SD na kafu u 3 ujutro Wink  Smile mada ni ona domaca nije bila losa Smile I da,nauci reci one pesme,onda cemo pevati zajedno   Zoki ce valda naci neku bolju piceriju dok ne dodjem sledeci put (ipak on tamo zivi Smile),mada za uslugu konobara ne mozes da se bunis  Smile   a ne mogu ni ja  Smile "Nikoga ne mozes naterati da te voli,jedino sto mozes uciniti je da dopustis da budes voljena i nije vazno sta imas od zivota,vec koga imas na putu zivota! :-*"

-Nenad...Kume sta da ti kazem osim velikog HVALA za sve sto si uradio za mene i zbog mene...mali je broj ljudi u mom zivotu koji bi uradili sve sto si ti...Znas da sam losa u ovakvim stvarima,nekad pogled (a i suza) govore vise od 1000 reci...U mom srcu ces biti uvek i zauvek...Cuvaj se tamo,smislicemo nesto vec,pametni smo mi zajedno Wink "Neke ptice nikad ne polete,ceo zivot cekaju na to..."

-Dule manje jedi prasice,nije zdravo Smile Pijan ili trezan jednako si lOOd Smile  HVALA ti za ono malo vremena koje smo proveli zajedno,kratko ali slatko Smile Kasetu ces dobiti cim presnimim,samo mi adresu daj Wink

Izvinjavam se ostalima koje nisam pojedinacno izdvojila,mnogo vas je Smile Smiley Drago mi je sto sam vas sve upoznala,posebno mi je drago sto sam upoznala BEDAKA,Sashu1....Pekom je mnogo otkacen decko,vecina ce se verovatno sloziti samnom Smile Sarmica je luda kao i online   Zorice cuvaj se i javi se po nekad... A ti Zoki vezbaj ono kuglanje,pa valda cemo SF-a i Nesu razbiti sledeci put   (ako pogodimo onu srednju ponekad Smile) HVALA vam svima,bez vas mi odmor nebi bio takav kakav je bio...Kasetu cu poslati ovih dana,cim se malo saberem,sve vas volim...Kuckamo se Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja nisam grub? Smiley Sta li si ti slusala uopste Smiley Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.