Ja mislim da je vreme da izvadis taj papiric i da gfa okacis javno da svi vide opravdanje zasto to po nekad radis
Ljudi, mislim.....stvarno..... ja jos uvek imam osecaj kao da smo jos tamo Za sve one koji su se tako lepo druzili sa nama i to zele da ponove, a i za one koji nisu bili imaju priliku za popravni, tako da ocekujte sledece okupljanje najverovatnije oko 25og OktobEra.
@Za ono dvoje statusara, samo da kazem da smo se mi ipak dogovorili (kombinacija piva i vina po nekad cini cuda ) Niste vi pazili na casu
Care Silni, izgubili smo koncentraciju i nismo pazili na casu zato sto smo se zapetljali u svem tom procesu LOL. Ali, tu su bili tvoji ljudi i nama je drago da su oni presudno uticali na proces administriranja i juniorisanja LOL.
Sto se tice druzenja, potpuno sam saglasan sa tvojim komentarima u tom smislu. Buduci da sam na tom casu pazio, popravni mi nece biti potreban.
Care Silni, izgubili smo koncentraciju i nismo pazili na casu zato sto smo se zapetljali u svem tom procesu LOL. Ali, tu su bili tvoji ljudi i nama je drago da su oni presudno uticali na proces administriranja i juniorisanja LOL.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!