Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Utisci sa Drugog Velikog Okupljanja [ 07.08.2004 u 14h ]  (Pročitano 38055 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Waw...koliko slika...Sanjice super su slikice...
Da li si se vratila sa odmora?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Citat: sanjica_021

-Zoki...hmmm e pa Zoki nije bas tako miran i povucen kao sto svi vi mislite Sa Zokijem sam se najvise vidjala jer smo Novosadjani,tj. kako ko,neko je na Veterniku Smile   Elem,svi koji su mislili da je Zoki cutljiv,miran i povucen decko,ziveli ste u zabludi! Zoki je susta suprotnost od toga,samo kad je u poznatom drustvu   Ja sam se zamalo udavila burekom od smeha jutro posle okupljanja,a i ostali susreti su nam bili slicni   Toliko o Zokiju  Smile Zoki druze hvala ti na svemu,nadam se da cemo se videti bar sledece leto,ako ne pre... Wink

Pa sad... nemojmo da lazemo ljude kad svi znaju kakav sam ja Wink ... ti si bila malo pijana i umorna i ne znas sta se desilo, a mozda si to sve i sanjala... a osim toga nemas dokaza Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Khm,kad sam ja to bila pijana sa tobom kad sam stalno vozila?  Smile Nina je zivi svedok da si ti lood i otkacen skroz,a i Killer je svedok da sam pila onu slatku coca-colu i kiselu,znaci pijana nisam bila  Smile  Smile  Nesa i SF nisu mogli biti svedoci kad od SF-a do reci ne mozes doci koliko god se trudio,mada se ti ni ne trudis Smile   Elem,vazno je da ja imam svedoka,za sve koji ne znaju Nina je ona crna devojka u plavoj majici na slici sa Nesom i SF-om Smiley

Estella vratila sam se nazalost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Nina? Smiley Koja Nina? Smiley ajd ako je tako neka Nina to potvrdi ovde svima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
Ne znam sta bih u ovom trenutku mogao da napisem osim da ti se kumo zahvalim na svemu sto si za mene ucinila, da ti kazem da te od srca volim i da te nikada necu zaboravi, ma gde bio i ma sta radio ti ces u mom srcu ostati. Nema reci koje bi opisale moju sreci u radost kada sam te prvi put ugledao, kada sam video svoju kumu prvi put u zivotu. Ono sto ti nisam rekao, a sto sam zeleo je to da mi je srce puno od kada si ti dosla i da opet ponavljam neka reci koje bi opisale moju srecu.

Hvala ti za sve divne trenutke koje smo proveli zajedno, hvala ti sto si mi oprostila kada samo se prema tebi nekada onako ponasao jer ti to nisi zasluzila i to ce me boleti celog zivota ali samo pravi prijatelji svoje greske priznaju i znaju da prastaju.

Ako se dobro secam, poslednji put ovako sam se osecao pre 10-ak godina kada sam prvi put video svoju sestru od ujke i ujne koja je imala godinu dana, znam da sam tog dana u skoli plakao celoga dana kao kisa na svim casovima, da su mi svi pitali zasto placem i da nisam hteo nista da im odgovorim ali svoje suze nisam mogao da sakrijem. I sada je ista stvar... 10 godina kasnije... sto sam govori koliko me boli to sto si otisla u tudju zemlju... boli to......................

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

nemam snage ponovo da citam, oprostite mi ako sam nesto pogresno napisao... ali oci su me pune suza Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
E da drzac za jogurt ti je kul Zoki...
Citat
-Eniac je totalno otkacen decko,skroz pozitivan i uvek nasmejan...  Sledeci put kad budes u NS-u nikako ne idi na Tvrdjavu sam,bice ti dosadno  Povedi bar Zokija  Drago mi je jako sto smo se upoznali,ono vece je stvarno bilo za pamcenje,bice ih jos,nadam se  E da,burek je bio super,ali jogurt jos bolji  Hvala ti za sve i cuvaj se u onom velikom BGD-u!

Laze ja sam izuzetno mracan lik, tako i za Zokija laze, jer je Zoki cutljiv jako, kao i sto laze da postoji neka Nina... A vece je bilo za pamcenje, za par dana cu napisati opsirno o toj veceri...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja ni ne znam ko su ti ljudi Smiley mene su drogirali i kidnapovali Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Sanije

Nebi se ti lepo provela sa "ludacima" da i ti nisi malo znas.
E pa sad kad god imas priliku ti kreni k nama uvek te neko ceka Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
@BEDAK u pravu si.... Wink

Izvinjavam se DJ Borisu i Peri sto ih nisam pomenula,Pera jeste cutljiv,retko prica ali kad nesto odvali ja sam jedva drzala pravac na autoputu od smeha Smiley a Boris....Borise kupi auto bre i vezbaj kojim ulicama moze da se vozi po BGD-u do sledeceg okupljanja Smile Boris....Boris je blesav skroz    

Ja jos uvek placem,nikad mi teze nije pao odlazak nego ovaj put............Mrzim rastanke .....................  Smile  Smile  Smile Dabogda crko mesec zut sto po ko zna koji put budi uspomene.............. Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Samo cmizdris... jebote pa ja bih trubace zvao da me isprate da idem odavde Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.