-Zoki...hmmm e pa Zoki nije bas tako miran i povucen kao sto svi vi mislite Sa Zokijem sam se najvise vidjala jer smo Novosadjani,tj. kako ko,neko je na Veterniku Elem,svi koji su mislili da je Zoki cutljiv,miran i povucen decko,ziveli ste u zabludi! Zoki je susta suprotnost od toga,samo kad je u poznatom drustvu Ja sam se zamalo udavila burekom od smeha jutro posle okupljanja,a i ostali susreti su nam bili slicni Toliko o Zokiju Zoki druze hvala ti na svemu,nadam se da cemo se videti bar sledece leto,ako ne pre...
Pa sad... nemojmo da lazemo ljude kad svi znaju kakav sam ja ... ti si bila malo pijana i umorna i ne znas sta se desilo, a mozda si to sve i sanjala... a osim toga nemas dokaza
Khm,kad sam ja to bila pijana sa tobom kad sam stalno vozila? Nina je zivi svedok da si ti lood i otkacen skroz,a i Killer je svedok da sam pila onu slatku coca-colu i kiselu,znaci pijana nisam bila Nesa i SF nisu mogli biti svedoci kad od SF-a do reci ne mozes doci koliko god se trudio,mada se ti ni ne trudis Elem,vazno je da ja imam svedoka,za sve koji ne znaju Nina je ona crna devojka u plavoj majici na slici sa Nesom i SF-om
Ne znam sta bih u ovom trenutku mogao da napisem osim da ti se kumo zahvalim na svemu sto si za mene ucinila, da ti kazem da te od srca volim i da te nikada necu zaboravi, ma gde bio i ma sta radio ti ces u mom srcu ostati. Nema reci koje bi opisale moju sreci u radost kada sam te prvi put ugledao, kada sam video svoju kumu prvi put u zivotu. Ono sto ti nisam rekao, a sto sam zeleo je to da mi je srce puno od kada si ti dosla i da opet ponavljam neka reci koje bi opisale moju srecu.
Hvala ti za sve divne trenutke koje smo proveli zajedno, hvala ti sto si mi oprostila kada samo se prema tebi nekada onako ponasao jer ti to nisi zasluzila i to ce me boleti celog zivota ali samo pravi prijatelji svoje greske priznaju i znaju da prastaju.
Ako se dobro secam, poslednji put ovako sam se osecao pre 10-ak godina kada sam prvi put video svoju sestru od ujke i ujne koja je imala godinu dana, znam da sam tog dana u skoli plakao celoga dana kao kisa na svim casovima, da su mi svi pitali zasto placem i da nisam hteo nista da im odgovorim ali svoje suze nisam mogao da sakrijem. I sada je ista stvar... 10 godina kasnije... sto sam govori koliko me boli to sto si otisla u tudju zemlju... boli to......................
nemam snage ponovo da citam, oprostite mi ako sam nesto pogresno napisao... ali oci su me pune suza
-Eniac je totalno otkacen decko,skroz pozitivan i uvek nasmejan... Sledeci put kad budes u NS-u nikako ne idi na Tvrdjavu sam,bice ti dosadno Povedi bar Zokija Drago mi je jako sto smo se upoznali,ono vece je stvarno bilo za pamcenje,bice ih jos,nadam se E da,burek je bio super,ali jogurt jos bolji Hvala ti za sve i cuvaj se u onom velikom BGD-u!
Laze ja sam izuzetno mracan lik, tako i za Zokija laze, jer je Zoki cutljiv jako, kao i sto laze da postoji neka Nina... A vece je bilo za pamcenje, za par dana cu napisati opsirno o toj veceri...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Izvinjavam se DJ Borisu i Peri sto ih nisam pomenula,Pera jeste cutljiv,retko prica ali kad nesto odvali ja sam jedva drzala pravac na autoputu od smeha a Boris....Borise kupi auto bre i vezbaj kojim ulicama moze da se vozi po BGD-u do sledeceg okupljanja Boris....Boris je blesav skroz
Ja jos uvek placem,nikad mi teze nije pao odlazak nego ovaj put............Mrzim rastanke ..................... Dabogda crko mesec zut sto po ko zna koji put budi uspomene..............
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!