Evo i ja da se zapljunem i da kažem koju o okupljanju... došao sam sa velikom rezervom jer dosada nisam bio na okupljanjima i zaista nisam imao predstavu kako će sve to da izgleda ALI..... posle pola sata sam shvatio da sam bio u zabludi i jako mi je drago zbog toga
Organizacija odlična ...Provera se baš potrudila da sve ispadne kako treba i šta reći sem atnosfera odlična ljudi opušteni a sima ispalio(e kume,kume) veliki pozdrav sandri na pozitivnoj energiji smile apsolutno isti kao na forumu mekani ...pravi je goranse..oprosti ako sam bio malo naporan munkize toliko topline davno nisam video girly in the..... drago mi je što si prevazišla sve probleme i uspela da dođeš tafiru...kralju zliliju.....ti već znaš nancy na direktnom uključenju na druženje simi što nas je ispalio sf-u...teraj samo kako si naumio imaš podršku ............ i svima ostalima što su došli neka mi ne zameri niko ako sam ga zaboravio ..........
a sima ? a zna se
« Poslednja izmena: 24. Sep 2007, 10:04:34 od dart w »
Samo hoću da dodam još ovo- Simu ne znam, ali ste čoveka koji se razboleo, a svi to znate, prozvali "ispalom". Nije u redu. Na primer, Jobo,koji je bio na spisku je takođe ispalio, a to mu nije prvi put! Jobo, ispalo!!!
moram da te ispravim jobo nije ispalio posto mu je nesto zaista iskrslo sto nije za javnost , coveku je oprosteno lee je imao obaveza isto mu je oprosteno , vena je morao hitno kuci , itd ...
Bilo je super bez obzira što smo ćera i ja otišle oko 00:30, ali biće još "dana za megdana". Jako mi je drago što sam upoznala sve koji su bili a na sledećem okupljanju nadam se da će se ovaj broj i povećati.
SF - majica je odlična, kao da je po ćeri šivena, a i kvalitet je super. Na sledećem okupljanju kupujem i meni