zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Sagem vrrrrrr
sve je ok. i ocekivao sam da cete me svi prozivati.. i bilo mi je ok. ali me je razocaralo nerazumevanje nekih ljudi, koji bi se slicno poneli u mojoj situaciji.
i pored svih objasnjnja, kada cujem, trebalo je da dodjes. onda se licno razocaram, poimanjem, kako sam shvacen kao licnost.
trebalo je da dodjem, i da vam rasadim virus, i sada svi da budete bolesni jer bih vas sve ljubio.
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
Slažem se...preterali su...jadan Sima! 11 srana zeze je baš previše...nije došao pa nije! Počinje da bude traumatično i za one koji se saosećaju sa njim...a sigurna sam da bi već ti koji kuckaju se naljutili da se prozivaju 11 strana i prestali da se loguju na burek... Pozdrav Simi!
sve je ok. i ocekivao sam da cete me svi prozivati.. i bilo mi je ok. ali me je razocaralo nerazumevanje nekih ljudi, koji bi se slicno poneli u mojoj situaciji.
i pored svih objasnjnja, kada cujem, trebalo je da dodjes. onda se licno razocaram, poimanjem, kako sam shvacen kao licnost.
trebalo je da dodjem, i da vam rasadim virus, i sada svi da budete bolesni jer bih vas sve ljubio.
Ovo je sve u redu i ja bih tako uradio ali ovo je prouzrokovalo tolko zezanje: