Bilo je extra ... jos da mi Jovin foto aparat nije flash-ovao mozak i obrisao poslednje uspomene iz detinjstva bilo bi jos bolje
Sve u svemu drago mi je sto sam video staro drustvo i upoznao novo i iskreno nadam se da ce se ova tradicija okupljanja u NS i dalje nastaviti. Ja mislim da je svima bilo lepo i da BG-ovci nisu ni osetili da nisu u BG-u
Cao svima da napisem i ja koju dobra ideja skorpiona sto smo dosli ranije da obidjemo malo vise Ns vreme je bilo odlicno. Sta dalje reci...celokupno burek drustvo cool!! svi su bili raspolozeni,barem mi se tako cini atmosvera na nivou,oni koju si bili znaju najbolje:[115]: Neki su mozda mogli ostati i duze al dobro. Bice ovde jos komentara, posle takve noci sigurno da ima jos neko ko spava
Zao mi je sto sam vrlo malo za mene novih ljudi upoznao, ali nadam se da ce biti jos prilika za to, a drago mi je da sam video neke stare forumase, tako da je sve u svemu bilo jako dobro, posebno onaj deo posle okupljanja, a to je visecasovna voznja ulicama NS-a