Ljudi, bilo je zaista lepo, pohvala organizatorima Hajde , kacite slike, sta cekate Na nasem aparatu ima svega nekoliko, nismo sstigli ni da ga upotrebimo kako valja, jer su sa svih strana sevali blicevi Veoma mi je drago sto sam se srela sa nekim ljudima, posebno sa Proverom i Smiletom, dragi ljudi i puno ih pozdravljam, sa nadom da cemo se opet uskoro sresti, pa makar gde bilo Ostali su svi bili sjajni, veseli, sa nekima bas i nisam ni stigla da cavrljnem, brzo su otisli, ali mozda neki drugi put Sve u svemu, vrlo prijatno vece i da ne zaboravim : Simo - ispalo.
Veoma mi je drago sto sam se srela sa nekim ljudima, posebno sa Proverom i Smiletom, dragi ljudi i puno ih pozdravljam, sa nadom da cemo se opet uskoro sresti, pa makar gde bilo
Simo - ispalo.
I meni je jako drago baš mi je bilo lepo,mada mi je krivo što sam bio premoren i ne ispavan pa nisam mogao duže ostati,al biće prilike ..
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G