meni je bilo ok a sad mi je jos bolje kad cujem da ste svi vi zadovoljni ... inače nestrpljivo očekujem da gosn komsa madjionicar ubaci te nase slike ...
goranse ...sledeći put ponesi pancir i kacigu za svaki slučaj
p.s. zahvaljujem se mojim dragim komšijama na bureku i šetnji ...jutros ...
zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Sagem vrrrrrr
evo i covek sa tapete, da se javi.
recite sta hocete, ali oni koju trebali da znaju razloge, znali su. meni je mnogo krivo sto nisam mogao da dodjem.
ali,
vidim po slikama, i komentarima, da ste se lepo proveli. zbog cega mi je jako drago. hocu da skinem kapu Proveri i da je pohvalim za izuzetnu organizaciju okupljanja u NS> i na velikom broju clanova koji su dosli. ne sumljam, da ce mnogima ovo biti povod, za nova i lepa poznanstva i druzenja. sto mozda i jeste ono najlepse kod bureka i burek okupljanja. sve vas voli. (nekoga malo vise) tuzni (zbog ne dolaska) sima svemir
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."