Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li izlazite na referendum?

Glasanje završeno: 29. Okt 2006, 10:14:44

Da, izlazim i glasacu Za
44.4%  (28)
Da, izlazim i glasacu Protiv
12.7%  (8)
Ne, ne izlazim
42.9%  (27)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usvojen novi ustav, referendum 28-29. oktobra  (Pročitano 41195 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 114
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
He, he, he, zamisli мејл.јаху.ком ili дупловдупловдуплов.гугл.ком, uh horor, uplasio sam sam sebe! Smile
IP sačuvana
social share
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory my chains are broken.
*=Sith code=*
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
He, he, he, zamisli мејл.јаху.ком ili дупловдупловдуплов.гугл.ком, uh horor, uplasio sam sam sebe! Smile

Какав комедијаш! ХАХАХА!
Знаш врло добро да то није то али ти је интересантно да људе који подржавају устав представљаш као назадне, а себе као напредног европејца!

Каква бре заштита покрајинске имовине и њених изворних прихода?!?

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
"Ustav bi podržalo 53 odsto"

Beograd -- Na referendum o Ustavu Srbije sada bi izašlo između 56 i 58 odsto građana s pravom glasa, "za" bi glasalo 53 odsto.

Predstavnik agencije Medijum Galup, koja ja sprovela istraživanje, Srbobran Branković kaže da podaci pokazuju da bi, u tom slučaju, novi Ustav Srbije bio potvrđen, ali da će konačan ishod zavisiti od efekata referendumske i antireferendumske kampanje.

Istraživanje Medijum Galupa rađeno je od 6. do 9. oktobra na uzorku od 1.000 ispitanika.

preuzeto sa: http://www.b92.net/

Po ovom istrazivanju stvari stoje dobro. U medjuvremenu vidoh rezultate jos jednog istrazivanja, koji su jos ubedljiviji. U svakom slucaju referednum ima da uspe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Кампања је тек почела!
Успеће сигурно у инат свим оним изгубљеним ликовима који су против устава или им се и не излази на референдум!!!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
dulentse,
ako ikoga i najmanje zanima predlog ustava, dovoljno je da kupi novine. u nedelju(gotovo sam siguran da je nedelja u pitanju) je uz politiku i uz novosti izaslao predlog ustava u nekoj manjoj knjizici. tako da mani se tih gluposti. da imas i najmanju zelju da pomognes drzavi i glasas sigurno ti ne bi bio problem i da procitas predlog ustava koji mozes da nadjes u svakoj trafici, na netu....

Najmanji je problem nesto procitati, ali nismo svi pravni eksperti pa da znamo da li to sto pise valja ili ne.
Ima tu jos jedan problem-nasa drzava je po buducem ustavu definisana kao republika, a nas gradjane od kojih se ocekuje da glasamo i time "pomognemo" drzavi niko nije pitao sta mislimo o tome. Ja mislim da je prvo trebalo ici na referendum o drzavnom uredjenju-republika ili monarhija, pa tek onda sve ostalo.
Takodje ne vidim da ce nekome nesto dobro doneti ustav koji se donosi na brzaka. Ima tome skoro tri godine od kako je Kostunica dosao na poziciju, bilo je vremena da se sve to polako i smireno odradi, a ne ovako.
I jos nesto-skupstina koja otima poslanicima mandate ima u mojim ocima podjednako kredibiliteta da donese ustav koliko i oni penzosi koji igraju sah ispred mesne zajednice.
Ne vidim cemu ovakva prozivanja na ovom mestu-mani se toga i sl. Pa valjda svi imamo prava da kazemo svoje misljenje. Moje pravo da ne glasam je valjda podjednako legitimno kao i necije da glasa.
Treba malo pogledati problem i sa druge strane, a ne samo onako kako ti ga serviraju. Ko je gledao Samardzica (LDP) pre par dana u "Poligrafu" zna o cemu pricam.

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
sori, ja sam rekao mani se toga zato sto si ti rekao nesto tipa ne mogu da nadjem predlog ustava.
primetio sam da apsolutno svaki simpatizer LDP-a druge kritikuje:"ne slusaj samo kako ti se servira" a pritom ne dovodi u pitanje odluke LDP-a koje nekad i nisu bas na mestu.
tipa:" misli svojom glavom, ali ipak gledaj pescanik, poligraf, slusaj cedu i samardzica...."
ja gledam problem sa svih mogucih strana, ustav je los, ali mnogo bolji od sadasnjeg, i glavno da ce moci lako da se menja. kad cxemo imati sledeci put priliku da se dogovorimo sa radikalima?
lako je LDP-u da kritikuje, oni imaju 2% a pricaju kako nam treba najbolji ustav.(koji treba da podrzi 50% gradjana) u narodu uvek ima vise glupih nego pametnih.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ма они (ЛДП) су колективно зрели за психијатрију, због таквих људи ми је жао што је укинута диктатура и смртна казна...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Treba malo pogledati problem i sa druge strane, a ne samo onako kako ti ga serviraju. Ko je gledao Samardzica (LDP) pre par dana u "Poligrafu" zna o cemu pricam.

eh da pogledas malo sa druge strane... bas si nezreo... pa ti onda kolega sa foruma pozeli

због таквих људи ми је жао што је укинута диктатура и смртна казна...

ne dulentse. bolje je da svi mislimo isto, inace nam zele smrt  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
добро ајде не мора смртна казна, али 120 година робије или протеривање из Србије у Албанију због велеиздаје и рушења државности и уставног поретка Србије.
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
eh, dobro je, sad je vec lakse  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.