Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li izlazite na referendum?

Glasanje završeno: 29. Okt 2006, 10:14:44

Da, izlazim i glasacu Za
44.4%  (28)
Da, izlazim i glasacu Protiv
12.7%  (8)
Ne, ne izlazim
42.9%  (27)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usvojen novi ustav, referendum 28-29. oktobra  (Pročitano 41410 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Srbi su bili vecina na KiM i godinama su proterivani, ubijani i zastrasivani.
Svako ko zeli da KiM ostane u sastavu Srbije zna i prihvata cinjenicu da jednog dana cemo morati da se obracunamo sa siptarima kao sto su oni sa nama , znaci uz direktnu podrsku neke sile koja ce umesto nas da na demokratski nacin promeni demografsku sliku KiM.
Ko to zeli ? Pa sve stranke koje su protiv nezavisnosti KiM, jer mi zajedno ne mozemo da zivimo.

Znaci jednog dana kada Srbija dobije tu dozvolu za ubijanje, jedina meta ce biti siptari i eventualno Hrvati u okupiranoj RSK, Bosna je hvala Bogu podeljena, a sa bracom cemo to resiti diplomatskom silom.

Eto ... isto misli i Boris Nikolic devojacko prezime Kostunica.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
pazi, zar nije pametnije da se fokusiramo na RSK ili crnu goru? tu jos nesto mooozda mozemo da dobijemo.
siptari se kote ko nenormalni.njih nemozemo pobediti.
ja islim da je nama ubedljivo najbitniji izlaz namore.
hrvati godisnje dobiju 10 milijardi priliva od turizma.
ja mislim da cemo morati da se oprostmo zauvek sa kosovom.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Lose je ako svi mislimo da je Kosovo izgubljeno. Sta god da se dogodi oko statusa u narednih godinu dana, mi nikada ne bi smeli da se odreknemo KiM. Kad tad ce stvari doci na svoje mesto. A kad se malo bolje sagleda situacija na relaciji Rusija-EU u poslednjih nedelju dana, moze se zakljuciti da i pored svih teznji brojnih faktora na zapadu, tesko ce oni izdejstvovati nezavisnost (bar na legalan nacin). A ona prica oko nemogucnosti integracije 2 miliona Siptara ne pije vodu. Po zvanicnim podacima njih ima oko 1 400 000 (realno ih ima vise, ali to nas i ne treba da zanima zbog toga sto su ti koji su visak nelegalno na toj teritoriji), a ovi koji su tu na "legalan" nacin bice u svakom slucaju manje ili vise integrisani (hteli to oni ili ne).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa moracemo i to je najbolje reseje za nas jedino ako mozemo svim sredstvima da pokusamo da sacuvamo sever jel tu je juzna strana kopaonika i ogromne mogucnosti za dalji razvoj zimskog turizma i da vidimo da uzmemo neke pare za nasu zemlju nase stanove nase firme i onda lepo neka idu pa ce za 50 godina poceti jednog drugog da ujedaju jel kosovo je suvise mala teritorija a njih ce da bude i previse a extra sto im je ekonomija ravna nuli sto im kriminal i to najtezi oblik cveta tako da ce onda poceti da se trebe medju sobom a mi treba pametno da podignemo zid oko kosova da nemogu da se sire na nasu teritoriju!
a za tebe jedno pitanje koji si pametan pa kazes hteoon ili ne a sta ako njih 2 miliona kazu ne?i sta kad 2 mikiona ljudi odbijaju gradjansku poslusnost?
ajde ti meni kazi kako ces tih 2 miliona ljudi da nateras na to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Kraljevicu Marko , u pravu si, mnogo je lakse doci do RSK, CG ili dela Makedonija, ali ja sam predstavio moje vidjenje resenja siptarskog problema koji glasi "ubijaj ili budi ubijen".

U krajnjem slucaju ako proglase nezavisnost, treba proterati sve siptare iz Bujanovca, Medvedje i Preseva i sto kaze srkich podici kineski zid.
O integraciji nema govora, jer oni su uvek ziveli izolovano od ostalih kultura.
Inace buduci ustav nam garantuje da ni jedan vladar nece smeti samoinicijativno da potpise nezavisnost KiM.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Sta je bilo , mrzi me da citam 20 strana. Da slusamo Cedu ili ne ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
pazi, zar nije pametnije da se fokusiramo na RSK ili crnu goru? tu jos nesto mooozda mozemo da dobijemo.
siptari se kote ko nenormalni.njih nemozemo pobediti.
ja islim da je nama ubedljivo najbitniji izlaz namore.
hrvati godisnje dobiju 10 milijardi priliva od turizma.
ja mislim da cemo morati da se oprostmo zauvek sa kosovom.
Pa da, mozda RS. Ako Kosovo dobije nezavisnost tako nesto mora se dozvoliti i za RS. Mada svi nesto pricaju da ce to biti jedini takav slucaj, tesko ce im to proci. Ako KiM dobije nezavisnost, uskoro ce ga traziti sve slicne teritorije u Evropi. Sto se CG tice, mozda u malo daljoj buducnosti kada ih Milo i ekipa totalno rasprodaju i osiromase. Mada im ide dosta dobro od kako su se odvojili.
U svakom slucaju za sada bi trebalo da se fokusiramo na ovo malo sto nam je ostalo i da od toga napravimo normalnu i sredjenu drzavu. A mislim da nam tu nece nesto narocito pomoci ustav, vec dobri zakoni i njihovo postovanje.
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Sta ti mislis sto je Tadic dolazio u Banja Luku X puta... Velika je stvar sto smo mi preko Drine uz vas...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Kada ce me jednom osoba koja "ubija ili ce biti ubijena" udostojiti odgovora i reci kako je uopste dosao na ideju da stavi Slobu i Sekija zajedno??? Prvi se zbog toga prevrce u grobu, a drugi ako to vidi svrstace ga u sledecu knjigu o Papi i sotonskoj zaveri protiv Srbije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
Kada ce me jednom osoba koja "ubija ili ce biti ubijena" udostojiti odgovora i reci kako je uopste dosao na ideju da stavi Slobu i Sekija zajedno??? Prvi se zbog toga prevrce u grobu, a drugi ako to vidi svrstace ga u sledecu knjigu o Papi i sotonskoj zaveri protiv Srbije Smile
Pa to je valjda jasno-ucitelj i ucenik. Radili iste stvari na glup nacin, ali razlicitim sredstvima. I uvek se znalo ko je tata
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.