Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li izlazite na referendum?

Glasanje završeno: 29. Okt 2006, 10:14:44

Da, izlazim i glasacu Za
44.4%  (28)
Da, izlazim i glasacu Protiv
12.7%  (8)
Ne, ne izlazim
42.9%  (27)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usvojen novi ustav, referendum 28-29. oktobra  (Pročitano 41299 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Mozes li sve to da ponovis, ali na srpskom?
Hvala!
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
Ovo sa novim Ustavom vec postaje smesno.
Svi nesto pricaju da je bolji od vazeceg, a masa ljudi nema pojma sta pise u bilo kom od ta dva.

To me malo podseca na onu epizodu Crnog Guje kad treba da se zeni, a jos nije video mladu. Pita Persija kako izgleda njegova buduca zena, a on mu kaze:
"Gospodaru, svi kazu da je jako lepa i da ima divne plave oci, koje su skoro podjednako plave kao Plavi kamen iz Galvestona."
C.G.:"Persi, da li si ti nekad video njene oci?"
P.:"Ne, gospodaru."
C.G.:"A da li si nekad video Plavi kamen iz Galvestona?"
P.:"Ne, gospodaru."
C.G.:"Znaci Persi, ti pokusavas da mi objasnis da je nesto sto nikad nisi video malo manje plavo od neceg drugog sto takodje nikad nisi video?"
P.:"Pa, da!"

Znaci i mi biraci treba da verujemo da je nesto sto niko ne zna sta je malo manje lose od neceg drugog sto takodje niko ne zna sta je!!

Glupost, samo to sam hteo da kazem.
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 390
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
дуленце, имаш предлог устава, па прочитај
IP sačuvana
social share
Уосталом сматрам да Република Српска има право на референдум и да ће искористити то право и припојити се Србији!

Сачувај ме Боже куге и Хрвата! - натпис у једној немачкој цркви
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
dulentse,
ako ikoga i najmanje zanima predlog ustava, dovoljno je da kupi novine. u nedelju(gotovo sam siguran da je nedelja u pitanju) je uz politiku i uz novosti izaslao predlog ustava u nekoj manjoj knjizici. tako da mani se tih gluposti. da imas i najmanju zelju da pomognes drzavi i glasas sigurno ti ne bi bio problem i da procitas predlog ustava koji mozes da nadjes u svakoj trafici, na netu....
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
ali najvise volim kad SFRJ kritikuju oni koji su za vreme te SFRJ bili na nivou zigota...

исто важи и за оне којни критикују Краља и Краљевину ... Smile, с тим што они који критикују монархију ниси били ни зигот у плану (зигот - оплођена јајна ћелија)...

Џаба што је устав објављен у новинама када га нико жив није прочитао, чак ни највећи поборници јавне расправе су коментарисали "мрзи ме да читам"...толико о јавној расправи
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 15:32:00 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Juce u beogradskoj srednjoj ugostiteljsko turistickoj skoli profesorka sociologije oduzela je uceniku pismeni rad i dala mu momentalnu jedinicu, jer je pisao LATINICOM.Obrazlozenje tom prilikom je bilo da novim ustavom latinica UKINUTA! Navodno po recima te profesorke ministarstvo prosvete izdalo je NAREDJENJE da se odmah ima ukinuti latinica.Niko djake o tome ranije nije obavestio.Pokusao sam da nadjem objasnjenje u ministarstvu prosvete.Republicki prosvetni inspektor pred cijim sam vratima cekao od jutros  kratko me je obavestio da je cirilica zvanicno pismo i da srednja skola nije obavezna te da ispisemo dete ako nam se to ne dopada.Covek koji poimence zna imena skoro svih direktora skole i "tih divnih ljudi" kako ih je nazvao nece dozvoliti nikome da blati te njegove prijatelje.Ako smo bas zapeli mozemo im se pismeno obratiti...
Ja nisam citao pomenuti ustav.Bojkotujem isti zbog clana1. Jel su zbilja ukinuli latinicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Juce u beogradskoj srednjoj ugostiteljsko turistickoj skoli profesorka sociologije oduzela je uceniku pismeni rad i dala mu momentalnu jedinicu, jer je pisao LATINICOM.Obrazlozenje tom prilikom je bilo da novim ustavom latinica UKINUTA! Navodno po recima te profesorke ministarstvo prosvete izdalo je NAREDJENJE da se odmah ima ukinuti latinica.Niko djake o tome ranije nije obavestio.Pokusao sam da nadjem objasnjenje u ministarstvu prosvete.Republicki prosvetni inspektor pred cijim sam vratima cekao od jutros  kratko me je obavestio da je cirilica zvanicno pismo i da srednja skola nije obavezna te da ispisemo dete ako nam se to ne dopada.Covek koji poimence zna imena skoro svih direktora skole i "tih divnih ljudi" kako ih je nazvao nece dozvoliti nikome da blati te njegove prijatelje.Ako smo bas zapeli mozemo im se pismeno obratiti...
Ja nisam citao pomenuti ustav.Bojkotujem isti zbog clana1. Jel su zbilja ukinuli latinicu?

Smile Smile Smile Smile Smile

Свака част за то...поносан сам...просто не могу да верујем да се то десило, ипак ми личи на бајку....јеси ли ти сигуран у то што причаш...

Латиница није укинута уставом већ се она употребљава као писмо националних мањина "Хрвата,Бошњака,Мађара...и осталих чије је писмо латиница" на територијама где имају право да користе у службеној употреби свој језик и писмо...исто важи и за кинезе, арапе....

шта фали члану један новог устава
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Od jutros od 7 obijam pragove ministarstva i raznih inspekcija.Rekli su mi to sto sam napisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Није смела да му да јединицу због тога већ да му скрене пажњу да пише ћирилицом...и по важећем уставу је званично писмо ћирилица, а ја сам у основној и средњој школи добијао јединице јер сам писао ћирилицом...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lepo mi rekao inspektor:ne diraj mi prijatelje ispisi dete iz skole ionako nije obavezna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.