Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:51:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 384698 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S7220
bambyle pusti ga, ko gubi, ima pravo da se ljuti...

http://forum.burek.com/index.php?topic=267542.msg4034671#msg4034671
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
al mi se nešto puno smanjujete  :-
Ti o tome pricas kao da zivis u celicnoj kuli, a ne u drzavi ciji je rok trajanja istekao jos prije 15 godina....
ма сањај ти!

пали ... укидање рс може али само ратом који би морали да добијете за разлику од претходног!

Nauči prvo da čitaš.....nisam rekao ukidanje RS nego promijena naziva
Super, a sada se sasvim lagano vratite u realnost.....
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 16:22:08 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Nauči prvo da čitaš.....nisam rekao ukidanje RS nego promijena naziva

Može promena! U Srbija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Pa to je regionalizacija prije.....ja ti govorim o budućnosti Srbije Smile a moj babo mi je dobro objasnio..........nego možete vi sanjati RS u sklopu Srbije kao što sanjate od početka 90 (nove teritorije) al mi se nešto puno smanjujete Smile Smile Al gledaj sa pozitivne strane, sad Madžari i Austrijanci nisu jedini koji nemaju izlaz na more Smile
A tek kada se pojave Italijani i uzmu deo primorja  i deo entiteta Herceg Bosne-joj kuku lele.
A tebe babo pusca samo ranije na forum da te ne bi svi,..????
 jutrom ranim eto galopira malkice neko koga babo nista ne naucci-od bukve se ne pravi violina. Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
U igri novi dokument o reformi policije?!
Sreda, 10. oktobar 2007. 16:44

Finalni krug razgovora visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini (BiH) Miroslava Lajčaka sa predstavnicvima vodećih političkih partija o reformi policije izazvao je veliku pažlju javnosti, jer su pojavile spekulacije da su lideri HDZ BiH i HDZ 1990 Dragan Čović i Božo Ljubić Lajčaku dostavili novi dokument o reformi policije.

Kako saznaje MONDO, novi dokument predvidja da se državna policija sastoji od policija Republike Srpske (RS), Federacije BiH, distrkita Brčko, a za Srebrenicu je predvidjeno uspostavljanje posebne policijske oblasti.

Predlog je već naišao na odobravanje viskog predstavnika u BiH Miroslava Lajčaka i pojedinih medjunarodnih zvaničnika, a konačan stav će dati predstavnici srpskih i bošnjačkih stranaka.

Komentarišući ove navode, portparol HDZ BiH Mišo Relota rekao je agenciji Srna da ova stranka ostaje pri Lajčakovom predlogu protokola o reformi policije.

"Ako bi slučajno i došlo do nekih korekcija tog dokumenta, one bi morale biti na tragu Lajčakovog predloga i nikako drugačije", rekao je Relota. Prema njegovim rečima, u ovom procesu nema bilo kakvih novih dokumenata koji bi odstupali od predloga visokog predstavnika, koji je u medjuvremenu, dobio i stav službenog Brisela.

Član Predsedništva HDZ BiH Bariša Čolak, koji je u svojstvu ministra pravde BiH u OHR-u prisustvovao sastanku o reformi pravosudja, rekao je da će javnosti uskoro biti predstavljen protokol o reformi policije iza kojeg stoje sve hrvatske stranke i koji je apsolutno na tragu Lajčakovog predloga.

"Smatram da je taj dokument dobro i kompromisno rešenje koje pruža šansu BiH da potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU ", rekao je Čolak, ali je izbegao da kaže ko su autori novog predloga.

Visoki funkcioner HDZ 1990 Martin Raguž u izjavi za sarajevske medije potvrdio je postojanje tog dokumenta, za koji je rekao da sadrži odredjena pojašnjenja kao odgovor na zahtjeve iz Lajčakovog protokola o refomi policije u BiH.

"Predlog visokog predstavnika i dalje je osnovni temelj za reformu policije, a HDZ BiH i HDZ 1990 na ovaj način potvrdjuju našu aktivnu poziciju u cjelokupnom procesu" , rekao je Raguž. On smatra da je pomenuti prijedlog oba HDZ-a "dobra izlazna starategija za sve učesnike u ovom procesu", i da je treba podržati jer sadržava tri principa EU i otvara mogućnosti za potpisivanje sporazuma.

Predsednik Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić rekao je Srni da ovih dana nije dobio nikakav poziv za finalni krug razgovora o policiji koje provodi visoki predstavnik u BiH.

I lider Srpske demokratske zajednice Mladen Bosić rekao je Srni da nije dobio bilo kakav novi dokument u formi predloga reforme policije, kao ni poziv da učestvuje u finalnim razgovorima sa visokim predstavnikom. On je ponovio da je stav SDS-a dobro poznat i da je potpuno u skladu sa principima i zaključcima Narodne skupštine RS.

Predsednik SPD-a BiH Zlatko Lagumdžija izjavio je posle sastanka sa visokim predstavnikom u BiH Miroslavom Lajčakom da je evidentno da u ovom trenutku ne postoji dogovor o refomi policije, potvrdivši da je, osim Lajčakovog predloga, u protekla 24 časa u opticaju još jedan dokument.

On je istakao da je upoznat o sadržaju novog dokumenta kojeg trenutno razmatra dio lidera vladajućih stranaka, ali da je on za SDP BiH potpuno neprihvatljiv. "Trenutno se obavljaju razgovori o reformi policije u kojima OHR ne učestvuje", rekao je predsednik SDP-a BiH i dodao da je u četvrtak krajnji rok da se stranke izjasne o Lajčakovom prijedlogu ili izadju sa nekim svojim, koji bi predstavljao dogovor lidera vladajućih stranaka.

Prema njegovim rečima, evidentno je da Lajčakov prijedlog u ovom trenutku nema parlamentarnu većinu. "Predlog o kojem u proteklih 24 časa razgovore vode Dodik, Čović, Tihić, Ljubić, Silajdžić kojeg sam vidio jutros je za SDP BiH neprihvatljiv, jer je brutalno ispod Lajčakovog protokola i svega što je predstavljeno do sada", rekao je Lagumdžija.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S7220
Lajčak: Ništa od ulaska BiH u Evropu
Cetvrtak, 11. oktobar 2007. 20:13

Visoki predstavnik i specijalni predstavnik medjunarodne zajednice u BiH Miroslav Lajčak izjavio je nakon neuspešnog sastanka o reformi policije u Sarajevu, da će u ponedeljak, 15. oktobra, u Briselu preneti poruku da nema šansi da BiH ide u susret Evropi, i da je to odluka domaćih političkih lidera.

"Svaka odluka ima svoje posledice. Pitanje reforme policije, kome sam posvetio sedam nedelja, za mene više ne postoji, jer više nema smisla truditi se oko toga", rekao je Lajčak novinarima, dodavši da je "za tango potrebno dvoje".

On je napomenuo da je EU uradila svoj deo posla i naglasio da nijedna zemlja nije išla u susret EU, a da nije uradila ništa, pa ni sa BiH neće moći biti takav slučaj.

"Iz Brisela ću se vratiti kao visoki predstavnik i imaću puno posla. Radim svoj posao za dobrobit ove zemlje i njenih gradjana. Očigledno je da za moje partnere u BiH EU nije u prvom planu i moram tome da se prilagodim", istakao je Lajčak.

On je rekao da će u ponedeljak u Briselu imati razgovore o tome kako dalje kada je reč o BiH.

"Ja, naravno, imam svoje planove i raspored koraka, a ključni princip mog delovanja jeste da pomognem ovoj državi", rekao je Lajčak.

Na pitanje da li postoje šanse da, ipak, do ponedeljka bide pronadjeno rešenje za reformu policije, Lajčak je rekao da bi nešto bilo prihvatljivo za EU mora dobiti podršku tri vlade.

"Ali na osnovu onog što sam video, ne verujem. Uvek sam spreman da uradim posao, ali ovo ne mogu sam da učinim", rekao je Lajčak.

Govoreći o toku pregovora o reformi policije, visoki predstavnik je istakao da su ličili na igru ''gluvih telefona'' jer je svako ponavljao svoje stavove, bez spremnosti da sluša druge.

Visoki funkcioner SNSD-a Nebojša Radmanović izjavio je da se i na ovim razgovorima o reformi policije pokazalo da postoje oni koji ne poštuju ustavnu strukturu BiH, a samim tim ni BiH ovakvu kakva jeste, i kojima nije stalo do reforme policije, nego samo do ukidanja policije Republike Srpske.

Radmanović je u izjavi Srni, nakon što i na današnjim razgvorima nije postignut dogovor, rekao da je neizvesno šta će se dešavati poslije 15. oktobra, a do tog datuma nema vremena za razgovore.

"Ono što je sigurno jeste da će tada biti negativan izveštaj o napretku u BiH", zaključio je Radmanović.

Radmanović je rekao da je visoki predstavnik Mirslav Lajčak, koji je prisustvovao susretu, tvrdio da nije odustao od svog protokola i samim tim, pored protokola koji su predlagala oba HDZ-a, bilo je neminovno da se kao tema uvrsti i Protokol Dodik - Silajdžić, što je otežalo raspravu jer je svako tvrdio da je njegov protokol najbolji.

"Prirodno je da razgovori na takav način dodju u ćorsokak. Po mom mišljenju, dogovor je ono gde niko nije prevaren, niko nije pobednik i niko nije poražen," naglasio je Radmanović.

On je naglasio da nije bilo volje medju političkim partijama iz BiH da se na takav način dodje do dogovora i puta prema evropskim intgegracijama.

Razgovorima su prisustvovali lider Stranke za BiH Haris Silajdžić, lider PDP-a Mladen Ivanić, predstavnik SNSD-a Nebojša Radmanović, predstavnici oba HDZ-a, čiji je prijedlog reforme policije razmatran, te visoki predstavnik Miroslav Lajčak.

(MONDO/agencije)
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.23
mob
Ericsson T28
Eto nam ga na! A ja baš mislio malo putovati Evropom! A EU nam zalupi vrata! Glavni krivci su ljudi koji žive u Laktašima i na Palama! Narodi BiH ujedinite se protiv njih!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Eto nam ga na! A ja baš mislio malo putovati Evropom! A EU nam zalupi vrata! Glavni krivci su ljudi koji žive u Laktašima i na Palama! Narodi BiH ujedinite se protiv njih!  Smile
Volio bih i ja da su stvari tako proste....ali nisu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
E,sad predlazem Muslimanima da organizuju jos jednom referendum i otcepe se(od Republike Srpske ovaj put). Smile
Nece valjda da zive sa nekim ko nece u Evropu? Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
E,sad predlazem Muslimanima da organizuju jos jednom referendum i otcepe se(od Republike Srpske ovaj put). Smile
Nece valjda da zive sa nekim ko nece u Evropu? Smile
Ma oni hoce, al' mi ne damo .... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:51:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.