Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 07:52:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 384600 puta)
Zvezda u usponu

Jah

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1656
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung E380
Pa da vi meni možete objasniti kakve veze ima Iran, Palestina i BiH ja bi bio naj sretniji.........A fildžan država....pa treba te prvo pogledati svoju državu :" Beogradski pašaluk"  Smile  A također ne kontam otkud vama ideja da nama smeta RS , pa svaka normalna država je regionalizirana, eto pogledajte Srbiju : Novi beograd, Zemun, Šumadija , Zemun , Beograd, Zemun ako sam koji region izostavio nemojte  mi zamijeriti  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
" Crko svak ko u Bosnu bocka "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Pa da vi meni možete objasniti kakve veze ima Iran, Palestina i BiH ja bi bio naj sretniji.........A fildžan država....pa treba te prvo pogledati svoju državu :" Beogradski pašaluk" Smile A također ne kontam otkud vama ideja da nama smeta RS , pa svaka normalna država je regionalizirana, eto pogledajte Srbiju : Novi beograd, Zemun, Šumadija , Zemun , Beograd, Zemun ako sam koji region izostavio nemojte mi zamijeriti Smile Smile Smile
Ko nemaju pa da nije njih onda ne bi imali lovu ni za sta. kada vam zafale pare odmah u Jordan, Itan i ostel "bratske" islamske zemlje Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Rs je jos malo u Bosni - kakda cete to da shvatite. Ako se samo bilo kakva autonomija spomene za Kosovo ode vama RS i jos malo vise-Herceg bosan _treci entitet koji traze hrvoji.
Onda stvarno ni fildzan drzava necete biti.
A od kada je Zemun regija, Beograd??
ja znam Sumadija, Vojvodina, Kosovo, Negotinska krajina, macva, Posavina,... nikako gradovi ????

DZaba ti je otac,caca ili babo Srbin kako kazes kada nije toi objasnio regionalizaciju Srbije -kako pricas.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jah

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung E380
Pa to je regionalizacija prije.....ja ti govorim o budućnosti Srbije  Smile a moj babo mi je dobro objasnio..........nego možete vi sanjati RS u sklopu Srbije kao što sanjate od početka 90 (nove teritorije) al mi se nešto puno smanjujete  Smile Smile  Al gledaj sa pozitivne strane, sad Madžari i Austrijanci nisu jedini koji nemaju izlaz na more   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
al mi se nešto puno smanjujete
Ајме мене, велике ли Босне тек, куку ... никад мања ...

Citat
a moj babo mi je dobro objasnio
Бабо ти и није неки стручњак, очито ...
Citat
nego možete vi sanjati RS u sklopu Srbije
И Алија Балија је причао да се може само сањати дељење Босне и стварање РС ...
а ти види где си сад, види ко је напреднији и ко гура напред, РС је већ самостална економски ... а то је данас довољно!Ја у РС идем са личном каром , могу да радим, студирам, плаћам динарима на скоро 89% места ... идем у цркву .... као да смо једна држава .... битно је фактичко стање, а да ли смо на папиру једна држава, то је само ложење за такве као ти .... шта ће ми папир као нпр. устав БиХ који каже да је то једна држава када је босна подељена као Кореја .... кога они лажу ... себе ...тебе ...а ти се ложи ....
Citat
Al gledaj sa pozitivne strane, sad Madžari i Austrijanci nisu jedini koji nemaju izlaz na more
ха ха, јак ми је тек ваш излаз на море ....Неум ...па тамо су све хрвати ,нема ни м од муслимана .... ма пали!
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 11:18:25 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S7220
a moj babo mi je dobro objasnio...
Sigurno ti babo nije pricao o velikoj Srbiji  Smile

Sanader: Hrvati neće tražiti treći entitet

ZAGREB - Hrvatski premijer Ivo Sanader obećao je tijekom prošlotjednog razgovora s visokim predstavnikom međunarodne zajednice u BiH Miroslavom Lajčakom da Hrvati u Bosni i Hercegovini u razgovorima o ustavnim promjenama neće tražiti formiranje trećeg entiteta, pišu banjolučke Nezavisne novine pozivajući se na izvor blizak hrvatskoj Vladi.

Sanader je s Lajčakom razgovarao 1. listopada u Zagrebu, ali nakon tog sastanka nije bilo puno informacija za javnost. Predsjednik Vlade poslije sastanka kratko je rekao da podržava reformu policije u BiH te izjavio da Kreševska deklaracija hrvatskih stranaka u BiH u sebi nosi pozitivne elemente, jer govori o multietničkim entitetima, a i proeuropski je usmjerena kada je riječ o uređenju BiH.

Podsjetimo, čelnici stranaka s hrvatskim predznakom 21. rujna su u Kreševu potpisali Deklaraciju o načelima Ustava BiH kojom, između ostalog, traže ukidanje dvoentitetskog uređenja BiH i stvaranje takvog ustrojstva kojim nijedan narod neće biti diskriminiran.

U deklaraciji, koju su potpisali čelnici HDZ-a BiH, HDZ-a 1990, HSP-a, HSS-a, HKDU i Narodne stranke Radom za boljitak, predviđeno je uređenje BiH s tri razine vlasti: državnim, srednjim i lokalnim. Državna i srednja razina imala bi zakonodavnu, izvršnu i sudsku vlast.

Predsjednik HDZ-a 1990. Božo Ljubić rekao je da Hrvati žele BiH u kojoj će postojati jedinica s hrvatskom većinom, u kojoj će druga dva naroda imati ista prava kao i Hrvati u jedinicama s bošnjačkom i srpskom većinom. (Nezavisne, D. A.)

jutarnji.hr

eba vas Senader...
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 11:29:34 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jah

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung E380
Snovi o teritoriji su jedno...stvarnost nešto sasvim drugo...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Snovi o teritoriji su jedno...stvarnost nešto sasvim drugo...... Smile

о томе ти причам све време, на папиру пише да је БиХ јединствена а  у пракси је подељенија од Кореје, само фали бодљикава жица, а како је Силајџић кренуо, подићи ћемо и жицу око ФБиХ, мени не треба да на папиру пише да су РС и Србија једно ако то не функционише у пракси , као БиХ на пример, довољно ми је и оволико , ионако смо као једна држава, још кад ступи споразум ЦЕФТА, бићемо и буквално једна држава, тржиште ... уживај у својим сновима о зеленој БиХ!!!

Citat
Novi beograd, Zemun, Šumadija , Zemun , Beograd, Zemun
Не бркај општине и округе ...
Земун и Нови Београд су општине које припадају граду Београду, док Шумадија подпада под шумадијски округ ... научи мало па онда пиши, врло је једноставно!!!
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 14:07:34 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jah

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung E380
Sanjaj , sanja snivaj snove.........................

Nego novo usrojstvo BiH je jednako pravnost svih građana BiH, nebitan je broj entiteta (regiona), promjena naziva RS, na istom principu kao što je ukinut grb i himna. Specijalni odnosi sa susjednim državama : Srbijom, Hrvatskom, Kosovom i Crnom Gorom  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ма сањај ти!

пали ... укидање рс може али само ратом који би морали да добијете за разлику од претходног!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jah

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung E380
ма сањај ти!

пали ... укидање рс може али само ратом који би морали да добијете за разлику од претходног!

Nauči prvo da čitaš.....nisam rekao ukidanje RS nego promijena naziva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 07:52:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.