Vi namjerno ne odgovarate na ono što ja pišem.Ja pišem o nedostatku zakona,demokraciji,poštivanju ljudski prava a vi samo znate jedno.Vi niste zreli za neku ozbiljnu raspravu.Onda koristite mi kao da ja raspravljam sa osam milijuna Srba.Vi iražavate svoje mišljenje i svoju neobrazovanost ,niste u stanju poslati ni jedan ozbiljan odgovor.Malo škole eto šta je.
Vidi ovo...nema dalje rasprave..nosicete ovo breme dok postoji vasa nacija....
I ne znam sta je u tom odgovoru "neobrazovano" a posebno kako rece... "neozbiljno"
ne verujem da iko normalan vidi trunku neozbiljnosti ili duhovitosti, stvar nije nimalo za salu.
E sad sto s jedne strane vase vlasti pokusavaju da demantuju i izoblice neke cinjenice a s druge danashnji vas narod (ne ceo, neki procenat) je jos uvek vodjen tom ideologijom, to je druga stvar...
Samo nas nemojte terati da zaboravimo, to je vec uvredljivo i sto rece neozbiljno.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Ja tebe konkretno pitam po kome zakonu bi on trebao odgovarat i postoji li u Srbiji zakon koji kažnjava isticanje fašistički simbola.Sad će odgovor biti mi nismo fašisti.Kakav je to odgovor nego neozbiljan i neuk.
Odmah da kazem nisam pravnik. Siguran sam da postoje kompetentne osobe na ovom forumu koje bi ti mogle detaljnije odgovoriti na pitanje al pouzdano znam da se svaki oblik isticanja rasistichkih i nacionalistichkih simbola sankcionisao. E sad da li se sankcionisao po bas tom zakonu koji ti trazis ili nekom drugom (Tipa remecenje javnog reda i mira), ne znam...
Ali razmisljajuci zdravorazumski to i dalje ne opravdava vas koji ste... khm khm... bili1 blisko povezani sa fasizmom.
1.veoma diskutabilno
« Poslednja izmena: 30. Sep 2008, 20:35:02 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Ja tebe konkretno pitam po kome zakonu bi on trebao odgovarat i postoji li u Srbiji zakon koji kažnjava isticanje fašistički simbola.Sad će odgovor biti mi nismo fašisti.Kakav je to odgovor nego neozbiljan i neuk.
Nema potrebe... to je vec regulisano Ustavom i Krivicnim zakonikom
Koji je to krivični zakon i kako glasi?Koji smo to mi bili povezani sa fašizmom.Ja nisam i ne priznajem kolektivnu krivnju.Jesi li ti odgovoran za Srebrenicu Jesu li danasšnji Nijemci odgovorni za logore u druom ratu.Jesu li Rusi današnji krivi za gulag'
Siguran sam da postoje kompetentne osobe na ovom forumu
@Anea
Samo sto sam hteo da ti posaljem PP al odustao sam, rek'o da ne davim zenu bezveze...
@BoraBorasS Postoji velika tema o Srebrenici na ovom forumu i to nije tema ovde al moje misljenje je da... postoji mnogo Srpskih grobova u okolini Srebrenice.
« Poslednja izmena: 30. Sep 2008, 20:44:25 od WhiteGoa »