Vi namjerno ne odgovarate na ono što ja pišem.Ja pišem o nedostatku zakona,demokraciji,poštivanju ljudski prava a vi samo znate jedno.Vi niste zreli za neku ozbiljnu raspravu.Onda koristite mi kao da ja raspravljam sa osam milijuna Srba.Vi iražavate svoje mišljenje i svoju neobrazovanost ,niste u stanju poslati ni jedan ozbiljan odgovor.Malo škole eto šta je.
Vi namjerno ne odgovarate na ono što ja pišem.Ja pišem o nedostatku zakona,demokraciji,poštivanju ljudski prava a vi samo znate jedno.Vi niste zreli za neku ozbiljnu raspravu.Onda koristite mi kao da ja raspravljam sa osam milijuna Srba.Vi iražavate svoje mišljenje i svoju neobrazovanost ,niste u stanju poslati ni jedan ozbiljan odgovor.Malo škole eto šta je.
Ма немој... Видели смо како млада хрватска демокрација поштива људска права.
Узгред, тај мамлаз што је истакао усташке симболе сигурно потпада под неко распиривање верске националне и расне мржње и нетрпељивости. Стога, пссст!
« Poslednja izmena: 30. Sep 2008, 18:15:12 od panini »
Vi namjerno ne odgovarate na ono što ja pišem.Ja pišem o nedostatku zakona,demokraciji,poštivanju ljudski prava a vi samo znate jedno.Vi niste zreli za neku ozbiljnu raspravu.
...odakle ti znas kakvo je zakonodavstvo i kako se zivi u Srbiji?...preko medija, zar ne? ...ako jeste, onda mi je sve jasno.
« Poslednja izmena: 30. Sep 2008, 18:40:11 od wasisdas »