molim da budete ozbiljni u odgovorima.Taj čovjek sa pravnog gledišta ne može biti kažnjen.Ne postoji zakon koji zabranjuje veličanje ustaštva,fašizma ili komunizma.Taj zakon u Hrvatskoj ne postoji.Kako čovjeka kazniti a da mu se ne krše ljudska prava.iI neki Srbin kad bi pjeva u Hrvatskoj neku četničku pjesmu on po zakonu nebi trebao biti kažnjen jer nema toga zakona.Zakon o kršenju javnog reda i mira kao i vrijeđanja osjećanja građana je ostatak komunizma.On nije konkretan a svatko ga može tumačiti kako hoće ali i zloupotrjebiti.Takvi zakoni su najgori.Sliče na bivše zakone o verbalnom deliktu.molim ako netko ima pravno znanje da ovo moje razmošljanje potvrdi ili opovrgne.To što mi mislili o ovom činu nije relevantno za sud.Sud mora poštivati zakone.Već je neki tip osuđen na dva mjeseca zbog ustaške kape ali po nepostojećem zakonu.Svaki bolji odvjetnik bi to na sudu poništija.
Neverovatno... neverovatno sta sve necu procitati ovde...
Covek uzdize i promovise zlocine pocinjene nad mojim narodom a ti nas moljakash ovde da budemo ozbiljni ( verovatno mislish na uzdrzani ) u odgovorimai?!
Nemate zakon?
Pa jel to tebi normalno?! Umesto sto trubis na sva zvona i pravis od toga izgovor, treba da se stidite sto nemate zakon o ovome...
I ne mesaj cetnike i ustase, nije to isto...
« Poslednja izmena: 28. Sep 2008, 22:14:06 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
očekivao sam ovakve reakcije.Vi uopće ne čitate napisano već unaprijed pišete.Ja nisam nigdje napisa šta ja mislim,a mislim da je čovjek bolesno lud.Vi ne svaćate što je pravna država a i ne živite u njoj.Nisam ni ja.Ne postoji zakon o zabrani isticanja fašistički ili komunistički simbola u Hrvatskoj.Provjerite u Srbiji ja mislim da ne postoji ali nisam siguran.Ja ga normanlno ne branim ali ne može netko biti osuđen ako ne krši zakon.Vidi se da vas je komunizam odgojija.Koji zakon krši?U dosta zemalja nema takvi zakona.Ako je Jovanović Srbin jesu li Antići i Ivanovići svi Hrvati.?
Provjeri da ja nisam spomenija NDH.Cijela demokratska Europa se odredila prema komunizmu kao totalitarnom sustavu.Izjednačen je sa ostalim sličnim sustavima.Komunizam je ubija oko sto milijuna ljudi i dalje ubija.Na ovim prostorima ne može se donit zakon o zabrani fašističkih simbola jer bi onda morali zabraniti i znakove komunizma.Većini ljudi osgojeni u tom sustavu(mnogi na vlasti)to je neprihvatljivio.Zakon o lustraciji su donjele neke bivše komunističke zemlje ali na području bivše Ju.ni slučajno.
Provjeri da ja nisam spomenija NDH.Cijela demokratska Europa se odredila prema komunizmu kao totalitarnom sustavu.Izjednačen je sa ostalim sličnim sustavima.Komunizam je ubija oko sto milijuna ljudi i dalje ubija.Na ovim prostorima ne može se donit zakon o zabrani fašističkih simbola jer bi onda morali zabraniti i znakove komunizma.Većini ljudi osgojeni u tom sustavu(mnogi na vlasti)to je neprihvatljivio.Zakon o lustraciji su donjele neke bivše komunističke zemlje ali na području bivše Ju.ni slučajno.
Decko,vi ste bili fasisti a mi komunisti,jel moze tako?