Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:51:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustanak  (Pročitano 6896 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma pustite judeo-liberale. oni ne da ne bi ratovali,nego bi prodali sopstvenu kevu za shengensku vizu i da ih neko iz eu potapshe po glavi (dobra kuca,dobra kuca ...) . jednostavno to i nisu ljudi ,nego bezlichna ljigava masa ...

Ko jos ne voli dobru predrasudu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zao mi je takvih ljudi
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lahko je ljudima koji nisu dozivili rat i neznaju sta je rat srati preko interneta o nekom ustanku. svako ko je dozivio rat nebi nikada opet u njega...zato ovo sve je bla bla bla bla..za autora ove teme kazem samo, samo ti idi ratuj za kosovo i RS pa ce tebe opet nato da bombarduje. 
@counter
ti imas sve daske na mijestu...na teritorijama narod ima svoja prava i niko ih nedira..zasta se to treba borti?da se borim za neke seljacine sa brda koji ce danas sutra sici sa njega i cuvati gice i krave u po grada..nema sanse 

ps. danas se ratuje znajnjem i mozgom a n oruzijem..samo vidim da ovde ima puno zatucani sto bi opet potegli za puskama..eee  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

rat, rat, rat kako je lako da kaze onaj koji nije bio u ratu!
IP sačuvana
social share
''Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." -- Samuel Beckett
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
opet neka krv, pa dajte ljudi idite do kuhinje uzmite noz, i zasecite malo... mozda vas i zaboli....
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Ovo je besmisleno ali ajde,
Dakle za vas koji se drzite parole kako je lako name koji nismo videli rat da ratujemo
Dakle vi koji ste videli rat ocigledno ga niste videli dovoljno blizu jer ste svi nekako zavrsili u beogradu a oni koji su ostali na svojim ognjistima i borili se do kraja nisu dobili ni sahranu,sto se tice mog gledanja rata najbolji deo je sigurno bio kad sam morao da se povucem sa kosara posle tri dana do nogu u krvi svojih drugova nepobedjen,na celu vojske koja nije bila pobedjena na celu naroda koji nije bio pobedjen zato sto je nekom u beogradu nestalo struje pa je odlucio da se vise nemoze ratovati ("kome je jos do ratovanja za teritorije")

Preskocicu sve ostale gluposti koje su ovde neki lupali ali molim vas nemojte da govorite kako je kosovo izgubljeno zato sto nema srba,zato sto nemamo 500000000 rusa,zato sto su amerikanci tako rekli,zato sto je zemlja okrugla i ostala sra*a, Kosovo ce biti izgubljeno zbog ljudi kao sto ste vi koji nisu uradili nista da ga sacuvaju  zato sto sedito za kompijuterom i nista neradite zato sto ste postali gomila malih i pateticnih ljudi i koji bi radije proveli narednih hiljadu godina placuci u strahu od toga sta ce se desiti nego da sebi dopuste da jedan poslednji put budu ljudi i tako i poginu za Srpski narod.

I molim vas nemojte sebe zvati Srbima vi koji sedite i cekate da se desi neko cudo dok siptari kolju srpsku decu po Kosovu.

"Rat je strasna stvar,jedina stvar strasnija od rata je degradirano stanje morala u kom preovladava misao da nista nije vredno borbe"

hvala svim onima koji su se odazvali
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 23:00:11 od eizo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
gde si ti, rodjace, bio 91...

ja znam... nisam vise u tom mestu....

tri si bio 3 dana na kosovu... moj teca je bio 8 godina po raznim ratistima... kao hirurg.. a, nije morao... prema tome..
ja imam sva prava da ti kazem...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
plakao bih da nije smesno ,ocigledno se nismo razumeli
91 na trebinju mozda ti je poznato lepo mesto ljudi tamo nisu cekali da budu poklani cim su nasa braca ustase i turci krenuli sacekali su ih oko Gackog.
evo ti jedna recenica koju sam zapamtio
"sedam puta su nam crkvu palili,sedam puta je gorela sedam puta iz pepela podizana,jednom smo je osvetili jednom je njihova gorela ,jednom je gorela za sedam puta"

bio sam na kosovu nazalost malo duze ,ali ako neznas sta su bila ta tri dana na kosarama raspitaj se pa ces znati zasto su bila duza od godine.

Nisam rekao da nemas pravo da mi bilo sta kazes ja ti kazem samo da nisi u pravu da defitizam nikome nije pomogao da sazaljevanje nad onima koji su vec mrtvi nikom nije pomoglo a znamo i ti i ja da bi ti bez problema i ginula i ubijala da ni tvoje dete bilo slobodno problem je sto su to mnogi zaboravili sto to mnogi nisu u stanju da priznaju sebi i sto su mnogi ogorceni,mnogi koji pokusavaju da se prave da nepostoji nada da nebi morali jos jodnom da pokusaju i da se razocaraju .

A sto se tice krvi i smrti zamisli kako se oseca dete pilota koji je sam uzleteo 1999 iznad panceva da brani cast Srbije kada su dva americka lovca sletela na batajnicu,zamisli kako je deci onih koji su zauvek ostali na ratistima kad im oceve prozivaju muslimanski alimi,ko ovde misli da je  bilo koja evropa vaznija od i jedne srpske kapi krvi treba da promeni i ime i veru i zemlju a ta evropa je 1941 vec bila kod nas

jos jednom se izvinjavam sto vas uznemiravam dok klecite ali voleo bih da razmislite o svojoj deci ,dali ce oni jednog dana kad budu morali da se sklone ispred nato vojnika na ulici zeleti bolji standard ili priliku da se poslednji put bore kao slobodni ljudi
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 23:38:09 od eizo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@eizo
da si osjetio rat nebi nikada tako nesto govorijo..nisi ti "burazer" nikada vidio k od kosova. 1992 je godina. snajperi po sarajevu...jna okruzila grad..grbavica se stvara u ratnu zonu...otac mi odlazi u ABIH(jasam pravoslavac samo da se to zna) nemaga 7 dana, nemaga 14, nemaga mjesec..mater mi dobija nervni slom. ja odlazim da ga trazim..saznajem da ga je granata raznjela sa trojcom drugih...panika me hvata..sta reci materi..sta je sa ostalom famlijom..telefonske veze su pukle..nema hrane..nema vode...lesevi svugdje po ulicama..krv do koljena....saznajem da mi je tetka i njena familija isto tako ubijena.nakon par dana cujem da mi je stariji brat isto tako ubijen negdje oko gorazda....idem sam u armiju..ranjavan sam u nogu i u rame...i dan danas mi se lijeva ruka trese radi pogodtka.nemogu svoje dijete da podignem kada ono hoce u moje ruke jeli ce mi isoasti..nemogu da nosim nikakav teret na rukama...sanjam kojestosta..nisam spavao jednu cijelu noc odkako sam izasao iz sarajeva..sve me proganja....eh da sada mene mozes da zoves kukavicom, to vec nemozes...zato uhvati te svoje sto si naso za ustanak pod ruku i pocinite kolektivno samoubistvo, jer i ovako i onako ce te poginut u nekom budalastom ratu
« Poslednja izmena: 02. Jul 2006, 12:57:49 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@eizo
da si osjetio rat nebi nikada tako nesto govorijo..nisi ti "burazer" nikada vidio k od kosova. 1992 je godina. snajperi po sarajevu...jna okruzila grad..grbavica se stvara u ratnu zonu...otac mi odlazi u ABIH(jasam pravoslavac samo da se to zna) nemaga 7 dana, nemaga 14, nemaga mjesec..mater mi dobija nervni slom. ja odlazim da ga trazim..saznajem da ga je granata raznjela sa trojcom drugih...panika me hvata..sta reci materi..sta je sa ostalom famlijom..telefonske veze su pukle..nema hrane..nema vode...lesevi svugdje po ulicama..krv do koljena....saznajem da mi je tetka i njena familija isto tako ubijena.nakon par dana cujem da mi je stariji brat isto tako ubijen negdje oko gorazda....idem sam u armiju..ranjavan sam u nogu i u rame...i dan danas mi se lijeva ruka trese radi pogodtka.nemogu svoje dijete da podignem kada ono hoce u moje ruke jeli ce mi isoasti..nemogu da nosim nikakav teret na rukama...sanjam kojestosta..nisam spavao jednu cijelu noc odkako sam izasao iz sarajeva..sve me proganja....eh da sada mene mozes da zoves kukavicom, to vec nemozes...zato uhvati te svoje sto si naso za ustanak pod ruku i pocinite kolektivno samoubistvo, jer i ovako i onako ce te poginut u nekom budalastom ratu

tragedija rata,
zao mi je Savo, razumem kako ti je...
tvoj post me je bas bacio u tesko neko raspolozenje

IP sačuvana
social share
''Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." -- Samuel Beckett
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:51:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.