Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jul 2025, 19:31:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustanak  (Pročitano 6768 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
eizo , moram da kazem samo da Srbi iz Hercegovine su se pokazali kao najbolji borci.
Branili su i bosanske predele, bez obzira sto hercegovacki kraj nije pretrpeo razaranja kao ovaj bosanski.
Nije da prozivam bosanske Srbe i da ih delim, ali tako je, valjda zato sto su kroz istoriju bili veliki borci i dan danas jedna doduse mala i sporedna ulica u Gacku nosi ime poznatog gatackog cetnickog komandanta Milorada Popovica.
Druga stvar, danas se Trebinjci kaju sto nisu popalili hrvatske i muslimanske kuce kao sto su radilie sve tri strane, jer se ovi vracaju ili izdaju Srbima.
Ta greska nije napravljena u Gacku u kome je mozda trecina stanovnistva bilo muslimansko.
Nemojte da ovo pogresno shvatite isto mislim i o Srbima koji zive u federaciji, proslost je bila stravicna, nemojte vise da stvarate bratstvo i jedinstvo, vaznija je glava od bilo koje materijalne stvari pa i kuce.
Entiteti su gotovo etnicki cisti, treba razmeniti te preostale kuce, kupiti , prodati, ali nikad vise zajedno.
I to vazi samo za BiH, jer je to jedina drzava na Balkanu koja nema nacionalne manjine, vec je drzava tri naroda.
Tek onda mozemo pricati o zajednickoj ekonomskoj buducnosti i prosperitetu, kad svako bude na svom.
Nacionalizam je zavadio ta tri naroda i samo ih taj nacionalizam moze pomiriti, a globalisti ce samo da ponovo zamute vodu i pobegnu kada ponovo izbije novi rat.

SavoNaSavi , ako si pravoslavac, da li je tvoj otac dobrovoljno otisao u armiju BiH, i zasto si toliko anti-srpski nastrojen (zlurad, kad spominjes ocepljenje severnog dela Srbije, to nema veze sa radikalima, to samo Ceda podrzava) ?

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@dragon
nema problema. to je besmisleni rat...siguran sam da ovde ima i drugih koji su gore prosli od mene..eto samo sam htjeo da spomenem ovima "ratnicima" sta je biti u ratu...ali hej..takve mi necemo nikada razumjeti, jel tako? ovo kroz sta sam ja proso nebi pozelijo najvecem neprijatelju stvarno..a ovi sto pricaju o ratovima i stvarima nemaju pojma sta je rat..jos pogotovo kad mi kaze kako bi svoje dijete poslo u rat da se bori za nekog i nesto...koliko ta osoba onda ima vijuga u glavi?
Гамбино 
ja i moja familija smo zivili jedan super zivot u sarajevu..imali smo svakakvih komsijha..muslimana, hrvata, jevreja svega...zivili smo super sa njima...imalismo kumova muslimana itd itd...kada su bradonje dosle da to pokvare moj otac je otiso dobrovoljno u armiju da odbrani svoju familiju i svoje komsije od onih budala koji su htjeli da pokvare i poruse nase sarajevo..jebe se meni , da prostis, za aliju izetbegovica, radovana karadzica,, mladica ili bilo koga od tih hajvana i njihove usrane ideologije..jasam se borijo za cjelovitu BIH gdje sam super zivio i bez RS....ako sam ja protiv te neke velike srbije to neznaci da sam anti srbin.. BIH je moja drzava i neka je niko nedira... i dan danas kada odem u posjetu sretnem se sa starom rajom , onima koji su prezivjeli...i super nam je...ali rat je ostavio tragove svoje...takvi ko i ti neznaju sta su dobri ratnici..zato  Smile

samo znas ono sto si video na televizoru i u rambo filmovima

sve sto hocu da kazem je da je rat besmislen..sta smo dobili od toga svega? izgranatirali smo se do kamenog doba haman. toliko dobri ljudi su izgubili zivote radi nekog posranog nacionalizma...netreba meni to...dosta je vise stradanja

« Poslednja izmena: 02. Jul 2006, 15:19:52 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

sve sto hocu da kazem je da je rat besmislen..sta smo dobili od toga svega? izgranatirali smo se do kamenog doba haman. toliko dobri ljudi su izgubili zivote radi nekog posranog nacionalizma...netreba meni to...dosta je vise stradanja

...i zato Sepultura...Roots bloody roots
 Smile

jebesh ratove....samo elita izvlachidobit....najebava sirotinja
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 461
Zastava Bihac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3
savo nisi trebao govorit to da si pravoslavac..naspast cete 10 ljudi da si srbski izdajica..jer si bio u nashoj armiji . Smile
IP sačuvana
social share
Aman,Bosno moja,zemljo ponosna,zemljo mojih djedova...
Aman,Hercegovino rijeko Neretvo,kraj tebe sam rastao...
Aman,moj SANDZAKU,zeljo velika,u tebi je ljubav moja....
Aman,Sarajevo,Dzenet seheru,budis snove,budis utjehu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

U govnima preko glave

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5964
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
ja bi na neki uranak a ne ustanak i pogledaj istoriji svaki ustanak krv do kolena a rezultat truba
IP sačuvana
social share
Dzedaj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@sloba bg 
super komentar..

@rain maker
ma zaboli me..svako ima pravo na svoje misljenje..neka misli ko sta hoce..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
@sloba bg 
super komentar..

@rain maker
ma zaboli me..svako ima pravo na svoje misljenje..neka misli ko sta hoce..

Savo svaka ti cast na razmisljanju,i drago mi je sto si poslje tog svega ostao normalan i realan po meni... puno srece ti zelim
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
"kada su bradonje dosle da to pokvare moj otac je otiso dobrovoljno" I stigosmo do mog omiljenog dela dakle nemoj tako prvo se culo "alahh akbar" (odnosno alahh'u ekber) pa tek onda "pomoz bog" i prvo se obukla uniforma handzar divizije pa tek onda cetnicka u obozavam kako se  muslimani odma nadju kao jadni mali heroju okruzeni neprijateljima

a da tvoj argument "nisi ti "burazer" nikada vidio k od kosova" mi se jako svidja cak toliko da cu i ja da ga koristim...
nisi ti "brate" nikad video s od Sarajeva

a da malo ste zalutali ovo nema veze sa  ratom tipa jihad po hrvatskoj i bosni dakle nesto drugo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
SavoNaSavi , u redu ti si pacifista i odreko si se srpske nacionalne svesti (nisi jedini, gori su ovi ovde u Srbiji), zato sto su neke bradonje "napale" "tvoj" grad, da nisi rekao da si se borio na muslimanskoj
strani pomislio bi da su te bradonje mudzahedini, ali verovatno mislis na cetnike.Smesno je da kazem da si bosanski nacionalista, jer je to privilegija samo muslimana, ali eto sa njima si.
To sto si za BiH, kakve veze ima sa R.S., Sarajevo nije u R.S.
Ne znam, mozda di zastupas onu tezu da u BiH zive Bosanci i Hercegovci tri razlicitih vera, ali to ne pije vodu, a tvoji  evropljani vise nisu za te komunisticke integracije.
Ja dobro poznajem stanje u R.S., posto tamo imam rodbinu, i znaj da recimo oni tamo uvek navijaju protiv vaseg nacionalnog f.k.BiH, da su pratili Slobina i Seseljeva svedocenja i mozes misliti onda sta tvoji misle o tebi, ako sam ja vec "stranac".

p.s. to sto su ti pretpostavljam Srbi ubili oca, posto se on borio protiv njih, znaci da ti treba da mrzis iz dna duse Srpstvo (dovoljno je videti kako zlurado zelis da se otcepi sever Srbije), jel tako.
Bolje se na vreme poturci, jer tvoja deca mozda nece posedovati toliku mrznju prema svojim korenima, to nema veze sa zavicajem i emocijama, moj najbolji drug je rodjen u Sarajevu i tu proveo 7 godina, pa ne razmislja poput tebe.
A sta ces tek kad sutra R.S. postane nezavisna ili se otcepi, znamo da se nista nece bitno promeniti i dalje ce ljudi putovati sa jedne strane na drugu.

Iskreno zao mi te je i necu vise da se prema tebi ophodim kao sto se ophodim prema ovim ovde petokolonasima.
Iskreno ...
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson 
Gde se ubacuju prijave?
Ja sam kontao posto ce mozda i biti nesto od tog ustanka posto se ovaj zulum stvarno vise ne moze trpeti ja se prijavljujem da posecujem domove ustanika i da porodicu odrzavam zadovoljnom najbolje se ratuje kad znas da ti je zena srecna zbog toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jul 2025, 19:31:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.