Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 15:27:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustanak  (Pročitano 6783 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisu smesne,kada odes u RS videces,za KiM ne znam ali situacija je dole ocajna.Liberalni vi ste isto zlo kao i ovi radikali,unistavate Srbiju,to ti dodje kao ratni i anti-ratni profiter i jedan i drugi su profitirali na nesreci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Citat
Nisu smesne,kada odes u RS videces,za KiM ne znam ali situacija je dole ocajna.

Ja samo kažem da to "nije moj rat" i nema šanse da bih ginuo za tako nešto.

Citat
Liberalni vi ste isto zlo kao i ovi radikali,unistavate Srbiju,to ti dodje kao ratni i anti-ratni profiter i jedan i drugi su profitirali na nesreci.

Ako se ovo odnosilo na mene, samo da kažem da ne vidim razlog da me porediš sa liberalima. A što se drugog dela posta tiče samo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije tvoj rat,onda nema potrebe da komentarises vec uzivaj u blagodetima prirode i lepote ove zemlje.
LDP,nema nikakve veze sa liberalnim nacinom razmisljanja valda je to jasno a ti si liberalno vaspitan,neka.I,nemoj da mi vise odgovaras.
Ja cekam odgovor plavog liberala,bas me zanima kako su jevreji kupovali zemlju i da tu zavrsim moje bitisanje ovde.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 02:06:21 od rezist »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kome se vise gine za teritorije ? Smile

па негине се само због територије већ и због народа кој живи на њој. Пусти ти политику ЕУ у којој ми Срби требамо да се одрекнемо наше отаџбине и патриотизма само зато што су они то још од кад изгубили.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Prokomentarisao sam zbog ove gluposti:

Citat
koga interesuje neka posalje pm sa mailom

Citat
Nije tvoj rat,onda nema potrebe da komentarises vec uzivaj u blagodetima prirode i lepote ove zemlje.

"Priroda i lepota ove zemlje" je mnobo narušena od strane crveno-crnih i ne vidim na koji način će se išta poboljšati novim ustancima i ratovima  Smile

Ovim i završavam svoje javljanje na ovu temu, jer znam koje su vam šanse da odvojite RS i sačuvate KiM...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Priroda i lepota ove zemlje" je mnobo narušena od strane crveno-crnih i ne vidim na koji način će se išta poboljšati novim ustancima i ratovima  Smile

Smile Smile Smile

yeah dude  Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ma pustite judeo-liberale. oni ne da ne bi ratovali,nego bi prodali sopstvenu kevu za shengensku vizu i da ih neko iz eu potapshe po glavi (dobra kuca,dobra kuca ...) . jednostavno to i nisu ljudi ,nego bezlichna ljigava masa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ni prstom da mrdnem za ovu zemlju vishe  Smile
Ovde je sav trud uzaludan,sav suficit pretvara se u deficit,sve shto je iole valjalo istrebice se i nestace,a shto nije valjalo multiplicirace se do neslucenih razmera ... Radi kao crnac za crkavicu 30 i kusur godina da bi jednog dana krckao penziju od 11 000 dinara...postani akademski gradjanin,godinama sa dupetom zalepljenim za stolicu,da bi jednog dana prodavao kinesku robu na tezgi,izbegni iz jednog grada u drugi,iz drugog u treci,iz treceg u prvi i ne okreci se sine,sudi se sa komsijom,drzavom,opshtinom,bratom i rodjacima za neshto shto ti pripada i mozhda ce tvoji chukun-unuci dochekati presudu - u korist drzave...nema vishe patriotizma za mene,prosho voz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
 Smile  ko je tebi dirao kafez   Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma pustite judeo-liberale. oni ne da ne bi ratovali,nego bi prodali sopstvenu kevu za shengensku vizu i da ih neko iz eu potapshe po glavi (dobra kuca,dobra kuca ...) . jednostavno to i nisu ljudi ,nego bezlichna ljigava masa ...

LoL  Smile

ni prstom da mrdnem za ovu zemlju vishe Smile
Ovde je sav trud uzaludan,sav suficit pretvara se u deficit,sve shto je iole valjalo istrebice se i nestace,a shto nije valjalo multiplicirace se do neslucenih razmera ... Radi kao crnac za crkavicu 30 i kusur godina da bi jednog dana krckao penziju od 11 000 dinara...postani akademski gradjanin,godinama sa dupetom zalepljenim za stolicu,da bi jednog dana prodavao kinesku robu na tezgi,izbegni iz jednog grada u drugi,iz drugog u treci,iz treceg u prvi i ne okreci se sine,sudi se sa komsijom,drzavom,opshtinom,bratom i rodjacima za neshto shto ti pripada i mozhda ce tvoji chukun-unuci dochekati presudu - u korist drzave...nema vishe patriotizma za mene,prosho voz.

Smile to tebra  Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 15:27:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.