Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uslovne kazne za paljenje Ambasade SAD u Beogradu, trojica oslobođen  (Pročitano 34490 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
a kad smo uveli sankcije americi?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Pricam bre o odnosima kakve sankcije  Smile
Nas odnos i odnos Amera i Rusa je skoro pa isti.  Smile

Razlika je naravno u tome sto Rusija na taj konflikt sa njima moze da odgovori ili prevazidje situaciju. Sila su i kraj.
Mi ne mozemo pa pravimo neke kompromise i uglavnom ustupke.

Ja ne znam sta ovde nije jasno.  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
pa mi sa njima jednostavno nismo u svadji. jos nam daju i puno para kroz donacije i t sl.
zar nisi cuo sta je rekao Hojt Ji?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
E bas ta njegova izjava govori o tome koliko smo mi ustvari slobodna zemlja.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Znao je, sada ga boli kurac.  To se vidi po stvarima, jeziku, ponasanju i svemu ostalom.  Mladja generacija koja je rodjena od 1999-e godine ima blagu predstavu sta se tad desilo, a njih kolektivno zabole i za NATO i za USA i za Srbiju.

Prosli put kad sam bio u Srbiji, ulazi klinac od nekih mozda 10 godina u bar, i ladno narucuje viski. Konobar ga usluzuje.  Pri tome slusam kako ce posle da ide u kladzu, mozda na basket i da juri "picke" po njegovom govoru. Klinci su nam na nivou, a ni ovi stariji nisu nista bolji.  Tako da, koga boli kurac za bombardovanje ili bilo sta drugo.  
Bio Vijetnam 10+ godina i niko za to nije odgovarao niti ce. Bio nekad i USSR, ni toga nema vise, i niko nije odgovarao za zlocine koje su oni pocinili.  

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Stav Srba je izuzetno negativan prema Amerikancima Smiley
Da budemo jasni. Nije to stav svih nas..ali u ogromnoj je vecni.
Dok sa druge strane isprani mozgovi iz USA takodje imaju negativan stav o nama..samo na osnovu medija i sl.
Dosta njih kapiram da ne zna ni gde je Evropa a kamoli Srbija.

Beograd -- Srbija i Pakistan dele prvo mesto na listi zemalja čija javnost najčešće iskazuje negativne stavove prema SAD, pokazalo je istraživanje agencije Medijum galup.
Dok se u većini zemalja obuhvaćenih istraživanjem beleži poboljšanje stavova prema SAD, u Srbiji i Pakistanu negativni stavovi su još češći nego pre tri godine – u Srbiji za 18 odsto, a u Pakistanu za 13 odsto.

Među zemljama regiona, Srbija je ubedljivo prva na listi u negativnim stavovima, daleko ispred Bosne i Hercegovine, gde ima 30 odsto onih koji iskazuju negativno mišljenje. Istovremeno, većina stanovnika Albanije, Makedonije i Rumunije ima pozitivan stav prema SAD.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
E bas ta njegova izjava govori o tome koliko smo mi ustvari slobodna zemlja.

nissam ja ni rekao da smo slobodna zemlja nego da smo u relativno dobrim medjudrzavnim odnosima sa amerima.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Cekaj.

Mi smo zemlja koja nije slobodna i u dobrim je odnosima sa onima koji cine da ta zemlja ne bude slobodna.

Zanimljivo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Stav Srba je izuzetno negativan prema Amerikancima Smiley
Da budemo jasni. Nije to stav svih nas..ali u ogromnoj je vecni.
Dok sa druge strane isprani mozgovi iz USA takodje imaju negativan stav o nama..samo na osnovu medija i sl.
Dosta njih kapiram da ne zna ni gde je Evropa a kamoli Srbija.

Beograd -- Srbija i Pakistan dele prvo mesto na listi zemalja čija javnost najčešće iskazuje negativne stavove prema SAD, pokazalo je istraživanje agencije Medijum galup.
Dok se u većini zemalja obuhvaćenih istraživanjem beleži poboljšanje stavova prema SAD, u Srbiji i Pakistanu negativni stavovi su još češći nego pre tri godine – u Srbiji za 18 odsto, a u Pakistanu za 13 odsto.

Među zemljama regiona, Srbija je ubedljivo prva na listi u negativnim stavovima, daleko ispred Bosne i Hercegovine, gde ima 30 odsto onih koji iskazuju negativno mišljenje. Istovremeno, većina stanovnika Albanije, Makedonije i Rumunije ima pozitivan stav prema SAD.

I emigrirase sa tim stavom na zapad.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Cekaj.

Mi smo zemlja koja nije slobodna i u dobrim je odnosima sa onima koji cine da ta zemlja ne bude slobodna.

Zanimljivo.
pa obicno je tako.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.