Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvoren Zezeljev most u Novom Sadu  (Pročitano 7214 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
EU zeli da udje u nasu zemlju i to je cela prica. Nije tacno da se mi pitamo ili ove sarane laze sa pregovorima. Gomila gluposti.
Cekaju pogodašun trenutak da nam bez protivljenja oduzmu zemlju i zakace EU zastavu.

EU ( odnosno zapadni centri moći, EU je čak tu nebitna kao savez) je htela da kontroliše našu zemlju i uspela u tome, naše članstvo je savršeno nebitno. Oni nas mogu da sruše za 20 dana jer kontrolišu sve finansijske tokove. Svako ko bi pokušao da nas istrgne iz tog zagrljaja kreditora bio bi lako srušen. Osim ako bi bio nekakav političar vanredne inteligencije da to uradi nekako ispod radara, takvog političara mi svakako nemamo ni u najavi.

To svakako, dobro, druga strana medalje je, sta bi dobili rusenjem drzave, samo glavobolju i zezanciju koja im bas nije preko potrebna. Ispod radara nesto tesko il nemoguce, Rusima je interes cackanje cele EU, hebe se njima za Srbiju ko sto neki misle suprotno. Bitnije je Rusima prodavati gas jednoj Svabiji nego Srbija kao poslovni partner. Sto se tice radne snage, one strucne, to dobijaju i bez ulaska Srbije u EU sa olaksanim vizama. A sada mastati o nekom novom Titu je nerealno, Srbija nije Jugoslavija niti danas nema neki strateski polozaj

Citat
Isto tako i ovo, nismo mi krivi jer nemamo ne znam kakvog politicara da nas spasi od EU...vec je kriva EU jer hoce da nas porobi.

Kad pogledas istoriju unazad, pacifisti su nestali na prvim nenapisanim stranicama. Svako naravno gleda ako moze nesto da se usicari od komsije, pre par stotina godina i Amerika i Rusija nisu bili ovo sto su danas a to su sto postali sigurno nisu zaradili na slatkisima...

ajd mi lepo prvo ovde da se prebrojimo ko je sluzio vojsku,a ko bio baba sera da znamo sa cim raspolazemo na forumu  Smile
pa cemo dalje planirati po cinjenicnom stanju

Ja sam davno, davno odsluzio, na pozivnici bilo"druze Tito, mi ti se kunemo" tu nekih 365 dana i par nekih vojnih vezbi ok koje bi danasnji klinci ofarbali gace posle prvog dana...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Citam tvoj tekst i gledam neku emisiju sa Sainovicem i deo pred kraj emisije me podseca na ovo sto si napisao.
Voditeljka pita Sainovica dal bi sada iz ove perspektive potpisao Rambuje.
Sainovic kaze "Ne".
Njeno sl pitanje "Znaci dozolili bi ste ponovo bombardovanje, ubistva i etc ?!?"
Na osnovu samog ovog potpitanja se vidi da ona po automatizmu iskljucuje krivicu (moralnu ili bilo koju drugu) onog ko hoce da bombarduje vec krivi Sainovica jer on nece da potpise  Smile

Isto tako i ovo, nismo mi krivi jer nemamo ne znam kakvog politicara da nas spasi od EU...vec je kriva EU jer hoce da nas porobi.

Pa kako nismo krivi kad ne uspevamo da se  izvučemo iz krize? Postoje zemlje koje su to uspele uprkos ovim hijenama, dakle može, samo treba umeti.

Maradiću nisam ja mislio da sruše državu i naprave Somaliju od nje, već da izazovu krizu i obore vlast da bi doveli drugu, u tom smislu.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Citam tvoj tekst i gledam neku emisiju sa Sainovicem i deo pred kraj emisije me podseca na ovo sto si napisao.
Voditeljka pita Sainovica dal bi sada iz ove perspektive potpisao Rambuje.
Sainovic kaze "Ne".
Njeno sl pitanje "Znaci dozolili bi ste ponovo bombardovanje, ubistva i etc ?!?"
Na osnovu samog ovog potpitanja se vidi da ona po automatizmu iskljucuje krivicu (moralnu ili bilo koju drugu) onog ko hoce da bombarduje vec krivi Sainovica jer on nece da potpise  Smile

Pa kako nismo krivi kad ne uspevamo da se  izvučemo iz krize? Postoje zemlje koje su to uspele uprkos ovim hijenama, dakle može, samo treba umeti.

Maradiću nisam ja mislio da sruše državu i naprave Somaliju od nje, već da izazovu krizu i obore vlast da bi doveli drugu, u tom smislu.

Zasto bi obarali vlast ?

Imao si izbore, legitimne. Na njima je Vucic ostvatio ubedljivu pobedu.

IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Pa jbmu mater Stanislave pročitaj šta sam napisao, ko je pomenuo Vučića i njegovo obaranje?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
rat na kosovu
broj mrtvih albanaca: broj mrtvih srba = skoro 5:1

a da im oprostimo sto smo ih tukli?
ili su nam vratili etnickim ciscenjem pa smo kvit?

Какве везе има одмер мртвих у рату на Косову? Smile

Ја уопште нисам ни одговарао за рат на Косово већ за бомбардовање о чему је и причао јасикаси где постоји теза већ дуже време нису криви Амери што су нас бомбардовали већ смо криви ми што нисмо клекли и попушили им кару. Ко кад кажеш жртви силовања коју је неко пребио и силовао па види да се ниси опирала и пружала отпор и лепо клекла и попушила му и дала му згуза можда би те и оженио а не пребио на мртво име...

« Poslednja izmena: 09. Sep 2018, 02:04:32 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ne slazem se sa poredjenjem.
Jer postoji I treci akter
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Који?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
đoša
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.