2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 23:28:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ко осваја ?
Ђоковић
76.7%  (23)
Федерер
20%  (6)
Мареј
0%  (0)
Неко од осталих
3.3%  (1)
Ukupno glasova: 30
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: US Open 2015  (Pročitano 21826 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
I Nadal 5808574328 puta u toku meca izvuce gace iz bulje Feki voli siske da namesta...svako ima neki svoj fetis. MIslim da je to poprilicno panglu razlug mrzeti nekoga  Smile
Ja kod Djokare najvise mrzim kada onako drveno opali lopticu onim njegovim dvorucnim bekhendom pa to izgleda kao da ima isijas ili spondilozu.
Ili kada se izbacika za neku lopticu pa izgleda kao da je izlomio par prsljenova.

nisam primjetio kod federera nikakva odugovlacenja.nadal odugovlaci ali barem ne lupa pšo mozgu ko noletovih 30+ tapkanja.i nznas sta je najgore? kad promasi prvi servis,onda ide opet tap tap tap tap....nisam nigdje rekao da mrzim novaka,samo ga ne gotivim.....

Nole je poprilicno smanjio tupkanje. Ranije jeste bilo iritantno. Ili milijardu medicinskih tajmauta sa pocetka karijere, slepila i sta ti ja znam Smile
I velika vecina je navukla traume iz tog perioda i samo prenela tu negativu, mislim znak krdo takvih likova Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Djokanov vozni parkic:

Ima i maserati al ne mogu nadjem sliku  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
и да, кола и моторе не волим да возим, тако да оно завидим му једино што има бициклу вероватно, а мени украли пре пар месеци, тако да оно завидим му на томе ако је има.  Smile Smile Smile

едит: да, ево је на крају, ето завидим му на њој Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2015, 23:30:12 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Teniski znalac koji Djokovica naziva Fererom lvl 2  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
cvijac

Nisam mislio na njega konkretno,nego generalno šta je meni problem,mržnja prema Djokoviću...što se tiče navijanja,crnja i grobar navijaju za Fonjinija,meni to simpatično da pročitam iako je tip klasična promaja u glavi,nemam problem,pa ja navijam za Real,pola ljudi u Srbiji ili voli Barsu ili generalno mrzi Špance nema to veze,navijaj za koga hoćeš...

Ja uvek govorim voleo bih da vidim da je recimo Djoković neki manijak tipa Janović ili ovaj Kirgios pa njega bi linčovali ovde...a ovako tip je toliko korektan da je to nenormalno i opet mržnja ne kapiram to...

Razumem te ja,i ja obozavam Nolete, ali ima ljudi koji ga ne vole i to je njihovo...mi ga volim i to je nase...

Neko voli i postuje nesto,neko ne...zato smo ljudi Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2015, 23:29:49 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
realno imam bolje auto od djokana Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Šta voziš
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
HTC One
Ne razumem "Srbe" koji ne navijaju za Noleta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Jel ima neko info kad pocinje?jel pada kisa? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Немам на чему да му завидим, имам боље другаре него што их он има, да имам те паре што он има прокоцкао бих, тако да са те стране ми је свеједно, бољу пичку него што је његова могу да нађем,  бољу фамилију имам, тако да оно немам на чему да му завидим.

Sve znas, i kakvi su mu drugari i sa familijom si mu na "ti", sigurno si i bolje picke karao i bolja kola vozio, vise si prosao, vise ljudi upoznao, vise sveta proputovao, nije ni cudo sto ti toliko Novak zavidi pa te mrzi i zeli da ti pisa po faci jer si moderator na Bureku a on nije.  Smile

Ево овако, да ти појасним ако ме горе ниси разумео, нисам рекао да сам боље пиче карао, али у догледној богућности кад мало постигнем на неким плановима још и дођем у године као и он имаћу лепшу жену него он то је сигурно, јер његова жена није нека лепотица, тако да на томе му не завидим апсолутно, моје другаре волим и поштујем и због тога да ни по томе се никад не бих мењао са њим, и заболе ме курац какви су његови, треће, материјално ме не интересује јер да имам толику лову спичкао би  је и запао само у велике дугове, хипотеке и остале курце палце, тако да боље ми је овако. Немам на чему да му завидим, нити мислим да би било ко требао, наравно осим на спортском плану. А што се фамилије тиче то знам из разговора са доста људи који су били блиски или су и даље блиски, или су неки рођаци, знам каква му је фамилија, од кад је он постао популаран, да су отишли тотално у курац.

Super je sto si srecan i sto postujes to sto imas. Bez zajebancije.

Citat
али у догледној богућности кад мало постигнем на неким плановима

E vidis, ne znam tvoje planove, ali ne verujem da su da postanes u necemu najbolji na svetu. A gospodin je imao takve....i ostvario ih. E to je za naklon a ne pisanje po faci. A i ako ima neke porodicne probleme, porodica se ne bira, sigurno nije njegova krivica.

I budi miran, niko ti nece ponuditi da se menjas.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 23:28:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Open
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.