2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 03:56:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ко осваја ?
Ђоковић
76.7%  (23)
Федерер
20%  (6)
Мареј
0%  (0)
Неко од осталих
3.3%  (1)
Ukupno glasova: 30
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: US Open 2015  (Pročitano 21838 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
realno imam bolje auto od djokana Smile
Imamo punisica ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0

Kraljevčani mrze Kosovare,to je do vazduha nije kriv grobar Smile

Taman htedoh da citiram ovo a onda tuse 100%

Mislis onih 40% Kraljevcana koji zapravo nisu Kosovari mrzi Kosovare?  Smile

A realno cim nekom kazem da ne navijam za Novaka gledaju me ko da sam im pobio familiju, pa jebe mi se da navijam za Davida Ferera lvl2
[/quote

Slabo se ti profesore razumes u ovu igru (bez ljutnje iskreno) ako poredis skocka i zid Ferera sa Novakom.
Cinjenica je da se ne umire u lepoti Novakove igre ali je on nasao recept za rezultate,plus je onako dzgoljav,savitljiv,kliza po betonu ali nece da traje sigurno kao ladys and gentlmens Rodja koji igra na suvu eleganciju i pritom je kroz celu karijeru imao srecu da ga mimoidju povrede.

da kojim sucajem igram tenis i da igram protiv djokana samo bi čekao dobru šansu na forhend da ga pogodim u oko.
ne mogu ja to njegovo tapkanje, lažnu komičnost,špicastu facu,negodovanja na sve i svakog kad ga ne ide itd.

Ovde vec nema mesta bilo kakvom komentaru,em cista patologija em prostakluk i praziluk na sve strane.

А што се тиче офке, да се води нешто на мене, давно би ја то изгубио  Smile

Razumemo i malo se zekimo zivcicu nas forumski.

nisam primjetio kod federera nikakva odugovlacenja.nadal odugovlaci ali barem ne lupa pšo mozgu ko noletovih 30+ tapkanja.i nznas sta je najgore? kad promasi prvi servis,onda ide opet tap tap tap tapnovaka,samo ga ne gotivim.....

Covek ne prestaje da lupeta za medalju.Aman svako ima neku falinku.Nadal namesta flasice,vadi cega,Fedex pomera sto puta siske po navici iako imao maramu koja mu pokrije iste.Ali ti to ne primecujes jer ne zelis.Penaldo se cepi ko kurvica kada izvodi slodnjak,Messi obavezno pljune...Jel zapazis ti nesto ili samo cekas tiket kao ozeblo sunce.
Pa i nas Teodosic ima ritual kod slobodnij bacanja,Lizne prst,ocesa ga oko uha(uva) pa tapne loptu.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2015, 23:36:13 od icemansrb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
jesi li ti pao na glavu kao mali?
namjestanje flasica je u pauzi ionako
ja kazem,jedno je kad nadal odgovlaci sa bezbroj nekih zajbancija pa to bude i zanimljivo a drugo je kad ti ovaj lupa po mozgu po 30 put pred svaki servisu,a ako maši prvi to je 60 puta,jos ako bude nec pa ode to u picku maternu
sta sad pominjes ostale sportove? ne volim ni ronalda al da je najbolji fudbaler ikad- jest

Šta voziš

automobil
« Poslednja izmena: 13. Sep 2015, 23:41:18 od godfucker »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 791
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Teniski znalac koji Djokovica naziva Fererom lvl 2  Smile

I jedan i drugi su zid igraci, samo sto je Djokovic na visem nivou, a teniski znalac je verovatno odigrao vise meceva nego sto si ih ti gledao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Citat
Pa i nas Teodosic ima ritual kod slobodnij bacanja,Lizne prst,ocesa ga oko uha(uva) pa tapne loptu.

Meni ide vise na zivac ono zabacivanja ramena unazad jedno milijardu puta  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung 
Mene boli kurac za Djokovica osim kada ne stavim pare na njega. Inace, Rodja mi je sto puta gotivniji nego Djovak. Ima pravo neki lik sto napisa ovde da je Djovak poboljsana verzija Ferera. Robotski udarci, ruzni za oko, nimalo spontanosti i kreativnosti za razliku od Rodje i Nadala. Plus, sto je ekstreman ekstrovert. Publika prepoznaje njegovu jadnost pa mu nigde ne daju podrsku. Plus, ne placa porez u Srbiji i nikako ne doprinosi ovoj zemlji sto znaci da je licemer kada govori o nekoj igri za Srbiju. Svaki normalan covek,pa i Srbin, ne moze navijati ua jednog ovakvog coveka i igraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Djokovic je jedan veliki kralj. Idealan role model. Da je Djokovic Australijanac verovatno bih navijao za Federera ali nije i ja navijam za Djokovica. Jer niko nema sto Srbin imade Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Sta je koji kurac Srbija ikada uradila za nas tenis pa ijedan teniser treba da ima neku sada zaduzbinu da vraca tu nesto i glumata nekog patriotu...
Nema mi goreg izgovora za mrznju od toga...e ne placa porez...i Rodja ne placa taka mu zemlja  Smile
Jedino se slazem da ponekada igra drven tenis ali da nema spontanost i kreativnost je vec preterivanje u mrznji  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Mene boli kurac za Djokovica osim kada ne stavim pare na njega.

Kockar Smile

Ja sam cuo da kockari razmisljaju nerealno Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
Apple iPhone 7
јебем ли их уста шта не почињу више.... имам сутра испит нећу стићи да се наспавам лепо ако касно почну...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 03:56:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Open
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.356 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.