Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 20:08:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42507 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sez prvi put cujem da neko za Budu kaze da je "mudroser"mnogo si pomeso pojmove (hinduizam budizam meditaciju yogu gledanje u dlan).Nisam tumacio nista samo sam citirao deo jevandjelja a ti si valjda kvalifikovan da dajes verodostojna tumacenja,a sto se tice sina gospodina Jovica i njegovih prijatelja opet mesas pojmove oni su ucenici Sri Cinmoja i to nema nikakve veze sa vaisnavskom tradicijom u hinduizmu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Crowz izvini sto nisam obavesten da se hriscanstvo danas ne siri propovedanjem, nisam dobio nikakav odgovor o ortodoksnim hriscanima u Japanu da li su oni u Japanu sekta ili Tomini hriscani u Indiji.A taj celavi debeljko da to nije mozda Zen Buda (ne znam na kog drugog debeljka mislis).Najveci ti je biser ono o ruralnim sredinama,imam 50 godina(a oni tvoji zraci za koje trba da upotrebim mastu,nadam se da je u pitanju mentalna masturbacija u suprotnom pregorece ti monitor) Edukuj se malo o tantrickim ucenjima da nebi ubuduce lupetao o bludnicenju s bozanstvima.Nisam razumeo kakve veze ima tvoj tata sa temom sem sto je malo fusario pri izvidjenju radova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ah da, faraoni su bili bozanstva u gornjem i donjem Egiptu. Ja nekako ne mogu da zamislim Tadica kao bozanstvo.

Dobro, Tadic al zato Kim il Sung  Smile

sad idem da popijem kafu,pa da malo pridjem blize Bogu

Ako verujes u Gaggia masinu, ima neke sanse  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Crowz izvini sto nisam obavesten da se hriscanstvo danas ne siri propovedanjem, nisam dobio nikakav odgovor o ortodoksnim hriscanima u Japanu da li su oni u Japanu sekta ili Tomini hriscani u Indiji.A taj celavi debeljko da to nije mozda Zen Buda (ne znam na kog drugog debeljka mislis).Najveci ti je biser ono o ruralnim sredinama,imam 50 godina(a oni tvoji zraci za koje trba da upotrebim mastu,nadam se da je u pitanju mentalna masturbacija u suprotnom pregorece ti monitor) Edukuj se malo o tantrickim ucenjima da nebi ubuduce lupetao o bludnicenju s bozanstvima.Nisam razumeo kakve veze ima tvoj tata sa temom sem sto je malo fusario pri izvidjenju radova.

Svaka cast za vaspitanje sa 50 godina. Kojoj god veri pripadate nekulturni ste.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung SGH-E590
To sto se neko klanja mom caletu Budimiru, zvanom Buda, ne znaci da je on u sekti!  Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 15:46:27 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
To sto se neko klanja mom caletu Budimiru, zvanom Buda, ne znaci da je on u sekti!  Smile
...roki kad ce nastavak?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Sez prvi put cujem da neko za Budu kaze da je "mudroser"mnogo si pomeso pojmove (hinduizam budizam meditaciju yogu gledanje u dlan).Nisam tumacio nista samo sam citirao deo jevandjelja a ti si valjda kvalifikovan da dajes verodostojna tumacenja,a sto se tice sina gospodina Jovica i njegovih prijatelja opet mesas pojmove oni su ucenici Sri Cinmoja i to nema nikakve veze sa vaisnavskom tradicijom u hinduizmu.

budu sam spomenuo u kontekstu besmislenosti svih tih istocnjackih tkzv religija i besmislenosti istih,nisam ja kvalifikovan u vezi jevandjela vec sveti oci,sto se tice prijatelja jovica,sam mi je rekao da je krisna a nigde nije pominjao ovog srija koji je kako vidim neki muzicar,za koga ja iskreno nikad cuo nisam,sto me i ne cudi jer indija je zemlja sa desetinama hiljada gurua
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sez imam cast da te obavestim da budizam nija takozvana religija,a sto se tice prijatelja mladjeg jovica on nikako ne moze da bude krisna,samo obozavalac krisne(postoji mnogo gurua koji propovedaju vaisnavizam)a taj sri o kome ti pricas da je neki muzicar slucajno u UN meditira za mir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Crowz nisam dobio ni jedan odgovor, pusti nas starce da se sami borimo sa svojim nevaspitanjem i da ne zaboravim da svima cestitam medjunarodni dan ljudskih prava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5

Crowz nisam dobio ni jedan odgovor, pusti nas starce da se sami borimo sa svojim nevaspitanjem i da ne zaboravim da svima cestitam medjunarodni dan ljudskih prava

Samo prikupljam cinjenice, nastavi. Inace, ne drzim te, pustam te da se boris, mada tvoje slavno vojevanje nije naislo na uspeh u Jagodini. Sto se tice fuseraja mog tate, neam pojma ko je, ja sam dete iz epruvete. Ocigledno, neuspeli eksperiment.

Evo, radio sam i test:

« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 18:40:26 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 20:08:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.