Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:15:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42603 puta)
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Ja nisam promovisao nasilje prozivajući žrtvu i tražeći joj pradedovske grehe. Izvršen je krvni delikt, a ti si se, bez mnogo razmišljanja, svrstao na stranu zlikovaca.

Pa ti ni to nije dosta nego meni kačiš ponašanje kakvo ti odsrca podržavaš (bar forumski, realno ne verujem da imaš ta muda).

A da se zagledaš malo u sebe samog, za promenu, hm?
...hm?
navrzao si se pa to ti je.
ja mogu da se gledam ceo dan,i ne bi se desilo nista epohalno.jedan prosecan covek,sa smislom za realno.
...oko muda.mislim,da ne bi trebalo da ulazimo u te kvalifikacije.ukoliko insistiras,nije problem.eto ja ti obecavam,da ti necu nista urezivati po telu,vec cu ti istetovirati suzu ispod oka.zasto?pa,koliko cu da te bijem,presusice ti suze,pa da se ne dernjas na suvo.uz grimasu koju cu ti ostaviti,ta suza ce da cuci do jaja.
...i @patak vidi,nisi nista razumeo.moje licno misljenje o Hari Krisni je srpski stereotip mustre o sektama.dakle mislim,kao i svaki prosecan Srbin,da se radi o sekti.licno nemam nista protiv njih,srecem ih po svetu.moj prvi post na ovoj temi je bio konstatacija,da Zivadin Milovanovic ili voli Srbiju ili da ga biju?cak sam mu toplo preporucio,da kupi prangiju i da se brani.dakle kao covek sam se zabrinuo za zivadina milovanovica,bez obzira na njegova verska opredeljenja.
...mislim i da si ti jedan obican seronja,koji eto slucajno seta sa nozem po Beogradu.ali i kao takav polazes sva prava kao i ja koji sam tipican primer prosecnog Srbina.dakle budi seronja,ali ne ugrozavaj druge,i samo ces ti biti seronja.ukoliko te napadnu,ni krivog ni duznog,seronja brani se!
jel to ok?
Raskenjao si se o Živadinu i tipičnim Srbima (ti si, naravno, atipičan).
Svako je za sebe atipičan, pobratime.

Kao što sam rekao, nemaš muda.

Edit:
Slučajno sam imao nož, dovoljna mi je i četkica za zube.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 03:38:50 od ptakh »
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Edit:

...opet oko muda?
sto se mene tice moze i jedno zvanicno merenje,kad se vratim za Beograd.
a,batine i suzica ti stoje.
...to sa slucajnim nozem u dzepu,mozes da prodas @MaradicU on je seljak-gasterbajter,onaj sto kad dodje na stajgu u Beograd,zaskoce ga beogradski sibicari i uzmu mu sve ojre koje je spremio za gipsane figure.
...i to sa cetkicom ti je orginalno.ne preostaje mi nista drugo nego da se dobro zamislim za one obecane batine,a?ti ili si stiven sigal ili cak noris?mogu da zamislim,sta tek radis sa koncem za zube!  Smile idolu moj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...nego zivadine milanovicu,da se vratimo tebi,ti si taj koji po glavi stanovnika,dobijas ne srazmerno mnogo batina.opet se ogradjujem,ako si nekome duzan lovu,onda razumem sto te lemaju.
da si patriota,jesi.svaki bi izdajnik vec uveliko blejao pred EU parlamentom,o svojoj sudbini i drzavi koja ge ne stiti.medjutim ti si pravi patriota,dokaz da Srbin moze biti bilo koje vere,ukoliko postuje nasu Srbiju,ista ta Srbija ima obavezu,da stane iza tebe!normalno samo ako po sredi nije kakav dug ili seksualno zlostavljenje?
jos jedno zivadine milanovicu kupi prangiju,pa ih iznenadi.izbusi ih kao sito!pa da vidis tog postovanja posle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Edit:

Hebi ga, Ombre je stvarno atipican Srbin. Mislim, bio u Spaniji, Portugalu, bio kontrolor leta, cuvao ambasadore, kupio hotel a sushka se i da ga predsednik licno pita za savet samo on nerado o tome prica. Jos malo ko Zikica Jovanovic Spanac, nabavice i spomenicu  Smile

Beograd,zaskoce ga beogradski sibicari i uzmu mu sve ojre

Pa nisam ja ti pa da me peljese ko tebe onomad kad se vracas sa Kaleniceve pijace posto si prodo zivinu, hebi ga, uvek padnes na isti fazon  Smile

radi za iskrene vernike  Smile 

Kad dobijes sportsku ili loto, moci ces da dokazes, il hebi ga, ne zelis da dobijes sportsku, mislim, budi iskren Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 04:07:40 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...@Maradic,a da tebi urezemo mesto krsta onaj internacionalni znak,a?
wc  zapisavali bi te po vasarima,kao banderu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 

Edit:

...opet oko muda?
sto se mene tice moze i jedno zvanicno merenje,kad se vratim za Beograd.
a,batine i suzica ti stoje.
...to sa slucajnim nozem u dzepu,mozes da prodas @MaradicU on je seljak-gasterbajter,onaj sto kad dodje na stajgu u Beograd,zaskoce ga beogradski sibicari i uzmu mu sve ojre koje je spremio za gipsane figure.
...i to sa cetkicom ti je orginalno.ne preostaje mi nista drugo nego da se dobro zamislim za one obecane batine,a?ti ili si stiven sigal ili cak noris?mogu da zamislim,sta tek radis sa koncem za zube!  Smile idolu moj!
Licimure 1!   Smile
Postrado si na Kaleniću? 
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Rečju gospođice, sami ste krivi.

Jel si ti malo spor... ono ... ne kapiras iz prve, druge, trece... ili selektivno usvajas desavanja, pa izvlacis zakljucke onako kako tebi odgovara? Gospodjica je rekla da ne podrzava nasilje. Jel si to uopste procitao? Ne verujem  Smile

Molila bih te da mi se skines sa slucaja, jer niti sam ti se licno obratila, niti sam zapela da branim svoje stavove. Moje ucesce na temi se svodilo na iznosenje cinjenica o verskim zajednicama, a moje misljenje o sektama sam iznela samo u svom drugom postu na ovoj temi, pa tamo mozes opet da ga procitas, jer vidim da si zaboravio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG Nexus 5
A da vi sa mudima i oni bez njih prestanete da djubrite temu? Sta mislite o tome? Maradic,ptakh i ostala internet mafija koja siri velicinu muda preko interneta i postuje samo reda radi...

Sto se na svakoj temi gde se spomene neka sekta (nazovi kako oces), odmah nakon toga se ubacuje hriscanstvo u celu pricu?

Ni muslimani, ni pravoslavci, ni katolici mi nikada nisu kucali na vrata da mi podele po koji prirucnik, da se malo opismenim.

Medjutim, to cesto rade razni joga-letaci, skrimersi i sta znam ko jos. Nikakvih problema nemam sa verama koje mi ne namecu nista. Ali imam konkretan primer gde komsinica, inace veoma aktivna u adventistickoj crkvi, neprekidno propagira "svoju" veru svakom mogucem poznaniku i komsiji u zgradi. Pocela je da prica deci kako treba najvise na svetu voleti Boga, jer samo tako mozemo voleti i svoje bliznje. Skrenuta joj je paznja od kucnog saveta da se smiri malo sa propagiranjem toga. Niko nema problema sa tim sto je ona adventista ili kako se to zove ali ce biti problema ukoliko pocne da propagira to po zgradi. Nju to nije dotaklo narocito. Sve dok jednog dana komsija od jedno 60 godina nije dosao ispred zgrade, izlupao joj par samara jer je pricala njegovim unucima kako ne treba da idu u skolu subotom jer je to protivno "bozijim" zakonima.

Idiotizam je ljude povredjivati samo zato sto imaju suprotna ubedjenja. Ali je meni neshvatljivo zbog cega ti ljudi zude za propagiranjem drugacijih "bozjih" vrednosti?!

Ok, budi ti hare krisna clan, joga letac, itd., samo ne znam zbog cega ja moram da pratim da li mom detetu neki cika puni glavu nekakvim drugim Muhamedima i Isusima.

Mene ne zanima pravljenje razlike izmedju sekte i religije, a sve sto mi se namece u ovom ili onom smislu, meni licno smeta. Jer, prikupljanje sledbenika putem raznih stiva me podseca zestoko na spamovanje sa viagrom po internetu, a svima je poznato kako se treba ophoditi prema spamu, zar ne?
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 10:28:57 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
Ne samo da je naša nesposobna policija sklona da svu krivicu po defaultu prebaci na žrtvu, nego to čine i beslovesni forumaši.

treba biti i objektivan i shvatiti da ni jedno podneblje, nigde u civilizovanom svetu, nije sasvim liberalno po pitanju delovanja sekti. Balkan je bio oduvek konzervativno podrucje i imali smo sto godina unazad da naucimo kakvo ponasanje mozemo da ocekujemo od raje.

Zato ti mozda nosis noz sa sobom pa uspes da se odbranis od budale, a neko ne nosi i uzda se u pravdu nekog svog boga ili sta god ...  Smile

Samo cu ti jedno reci - nisi jedini na svetu koji je ni kriv ni duzan najebao od neke budale na bilo koji nacin  Smile

To ne znaci da su svi ljudi losi i pogotovo ne znaci da ljudi koji imaju misljenje koje se kosi sa tvojim neminovno zele tebe da ugroze  Smile

Evo ti, procitaj ponovo, pa se presaberi, gde sam ja to opravdavala nasilje i napisala da je neko zasluzio da ga ugrozavaju  Smile
Ako hoces da ucestvujes u razgovoru, ucestvuj civilizovani, nemoj da se sluzis bezobrazlukom i namernim provociranjem da bi zamenio argument. Takvo ponasanje prvo nije hriscansko ... ako polazes na hriscanstvo, a ako ne polazes, onda ako nista drugo nije eticki  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Mislim da je ovdje od esencijalne vaznosti da ustanovimo prvo sta su sekte.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:15:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.