Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 15:49:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42618 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Citat
Mislis da si bolji zato sto ti verujes u jednu glupost a neko drugi u drugu glupost.
da.

Citat
Sta ti koj moj znas o Hare Krisni.
mnogo više od tebe  Smile

Citat
Mislis da su hriscani bolji zato sto poste jedan period u godini, a Hare Krisna posti stalno..
da

Citat
Mislis da su hriscani bolji zato sto veruju u raj i pakao, a ne u reinkarnaciju
ma kako bilo, ti to ne razumeš. nemoj da se zamaraš  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 01:28:25 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 
Samo ti uzivaj kao ponosni zastitnik jevrejske sekte  Smile
I mislim da nije u redu da pokazujes kolika muda imas preko foruma tako sto ces da me prozivas, tako da bi te ljubazno zamolio da to vise ne radis
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 23:27:12 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pretpostavljam da zato sto tu knjigu izdaje policija u Srbiji se nikad ne otkriju napadaci na objekte i clanove malih verskih zajednica.I oni koji su clanovi malih verskih zajednica su poreski obveznici (oni daju novac drzavi da bi od tih para drzava pljuvala po njima) U toj knjizi je i gledanje u karte opasno po srpsko nacionalno bice.Kakva je to dezinformacija ako ste napisali da je izdata pod blagoslovom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...@zivota milanovic alias Zill Millano,
covece,brate Srbine!pusti ovo prepucavanje,daj bre da te spasavamo!
ajmo,da sagledamo sve okolnosti.mozda iz svega i izadje nesto korisno?opet,ako uradimo jalov posao,jedno je sigurno,a to je da si apsolutni rekorder u izdrzanim napadima na sebe.dakle zovemo Ginisa i upisujemo rekord,pa nemaju svi @zivotu milanovica coveka macku!
ovo sto se tebi desava brate Zivota nisu cista posla!nako se gadno okomio na tebe?sad postoji nekoliko mogucnosti,sve je u igri.mozda sve ovo potice od nekoga ko ti je npr. puno blizak,mozda stari roditelj,koji se ne miri sa cinjenicom,da mu je dete pripadnik Hare Krisne?posle vise decenijskog ubedjivanja,da se vratis u roditeljsku veru,da ima kome stari otac da prepusti slavu,da se slavi,izgubio covek strpljenje,pa ko kaze,batinama na pravi put da te vrati?znas roditelji nekad preteraju u toj njihovoj ljubavi prema nama.ili npr. necije si dete uvukao u Hare Krisnu,a taj neko ne moze da se ppomiri sa tim,pa opet se obrati ljudima iz sive zone.ili si se mozda zaneo u meditaciji,pa si se sa necijom sestrom naduvao,malo seksao,pa brat se sveti.ili,ili si nekome duzan neku lovu,pa te mlati i bode gde stigne.kriza je,nema se para,a ti duzan i jos si Hare Krisna.mislim ovo poslednje bi trebalo da otpadne,jer vam je svaki vid igara na srecu zabranjen,opet,ko je u veri dosledan?a mozda sve dolazi od cikice,koji zivi sprat ispod tebe,koji ti se svako jutro javi i pita za zdravlje,ustvari siva eminencija svega sto ti se desava.ja licno sumnjam na cikicu ispod tebe.pa nije mu lako,svako jutro u 04.00h prinudjen je da slusa tvoje pojanje:Hare Krisna,Hare Krisna,Krisna,Krisna,Hare,Hare.Hare Rama,Hare Rama,Rama,Rama,Hare,Hare. poludi covek,kad mu je sve po taman,a ne da vec 25 godina u 04.00h slusa ovo pojanje.opet mozdaje cikica upoznat sta se sa tvojim pokretom desavalo,kad je cikica bio covek srednjih godina.da podsetimo publiku:
...U prolece 1974 god. zamak Retershof u Taunusu,postaje centar pokreta za clanove u SR Nemackoj.Aprila 1978 god. zemaljski sud u Frankfurtu,osudio je odgovorne funkcionere iz zamka u Retershof na kazne zatvora i visoke novcane kazne,posto je u jednoj raciji decembra 1974 god. u zamku Retershof bilo pronadjeno,izmedju ostalog,brojno oruzije i odgovarajuca municija.?
ja vas razumem,vezano za to oruzije.militantni ste do bola.  Smile
Zivota burazeru,ako se tvoja kuca zovegurukula?o glavi ti radi neki od roditelja  tvojih polaznika.odsecanje tvog shikha jeste simbolicna poruka napadaca,koja bi trebala,da glasi:...sledeci put secem nize! da ti je lako nije,da dobija batine dobijas,ko damjanov zelenko. zato Zivota burazeru,kupi prangiju.a jesi li razmisljao,da potrazis negde azil?jebi ispravljanje krive Drine!brinem za tebe brate Zivota,a i ovi te lemaju taman kolko treba?
...obrati paznju na cikicu.taj mi je najsumnjivi.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ovde se rec sekta upotrebljava po sistemu kako mi se svidja. Najpre sekta ne mora da znaci automatski i nesto lose. Po definiciji sekte i hriscanstvo je sekta pa cak i pravoslavlje je neki oblik sekte. Ne vidim problem sa sektama sve dok one ne krse zakon drzave u kojoj se nalaze. Sto se mene tice neko moze da veruje i u deda mraza i da ga slavi u kutku svog stana, njegova stvar.
Ova prica me potseti na one nase cuvene fore: ako nisi veliki pravoslavac-onda nisi srbin, ako ne slavis slavu-nisi srbin, ako ne pljujes po americi-nisi srbin, ako ne verujes u 5 popularnih teorija zavere-nisi srbin.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 00:18:46 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stan u kom sam ziveo je imao svoj ulaz i nije bilo stanara ni iznad ni ispod a gurukula je skola (nisam ziveo uskolskoj zgradi) nisi uracunao i da je najsumljivije to sto "policijska uprava Jagodina do sada nije postupila ni po jednom zahtevu okruznog tuzilastva". Napravio si malu gresku moje umetnicko ime je Zil Millano na Zil nema dva l.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
mozda sve ovo potice od nekoga ko ti je npr. puno blizak,mozda stari roditelj,koji se ne miri sa cinjenicom,da mu je dete pripadnik Hare Krisne?posle vise decenijskog ubedjivanja,da se vratis u roditeljsku veru,da ima kome stari otac da prepusti slavu,da se slavi,izgubio covek strpljenje,pa ko kaze,batinama na pravi put da te vrati?znas roditelji nekad preteraju u toj njihovoj ljubavi prema nama.ili npr. necije si dete uvukao u Hare Krisnu,a taj neko ne moze da se ppomiri sa tim,pa opet se obrati ljudima iz sive zone.ili si se mozda zaneo u meditaciji,pa si se sa necijom sestrom naduvao,malo seksao,pa brat se sveti.ili,ili si nekome duzan neku lovu,pa te mlati i bode gde stigne.kriza je,nema se para,a ti duzan i jos si Hare Krisna.mislim ovo poslednje bi trebalo da otpadne,jer vam je svaki vid igara na srecu zabranjen,opet,ko je u veri dosledan?a mozda sve dolazi od cikice,koji zivi sprat ispod tebe,koji ti se svako jutro javi i pita za zdravlje,ustvari siva eminencija svega sto ti se desava.ja licno sumnjam na cikicu ispod tebe.pa nije mu lako,svako jutro u 04.00h prinudjen je da slusa tvoje pojanje:Hare Krisna,Hare Krisna,Krisna,Krisna,Hare,Hare.Hare Rama,Hare Rama,Rama,Rama,Hare,Hare. poludi covek,kad mu je sve po taman,a ne da vec 25 godina u 04.00h slusa ovo pojanje.

Ja već rekoh hombre, ali zarad tebe ponoviću:

Silovani ste, zapaljeni i izbačeni iz kola u pokretu?
Pretrkeljišite u glavi da vam prethodne večeri suknja nije bila prekratka, sise prkosno isturene, šminka prejaka, čarape upadljivo mrežaste, štikle previsoke? Da ne pominjem izoperisane usne koje je hirurg plastičar oblikovao u obliku pi**e.
Pomislite i na komšiju ispod vas, sa dva sina pubertetskog uzrasta na koje ste snažno delovali.
Ne zaboravite na nedojebanog trafikanta sa ćoška koji ne vadi ruku iz gaća, a žensko nije pipnuo 30 i kusur godina.

Rečju gospođice, sami ste krivi.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 00:30:56 od ptakh »
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
 Smile ako si mislio na mene,povuci odmah rec!

sto se mene tice Zivota Milanovic je Srbin.sad,malo je nesvakidasnji Srbin,ali je SRBIN!
spasimo Zivtu Milanovica-Srbina!treba da glasi akcija,iza koje bi stao Burek forum!
neki su zbog cvrge napustali Srbiju,a Zivoti Milanovicu su uzeli peti zivot od ukupno devet!
ne dajmo,da opet napadnu Zivotu Milanovica,ako moze jedan Cume da ima 24h pratnju,a pobio je vise Srba,od godisnjeg proseka zrtava saob.nesreca na putevima Srbije.moze,onda i Zivota Milanovic da ima svog licnog hare krisna-policajca!
nedajmo naseg Zivotu Milanovica!zastitimoga kao nacionalni park!

p.s.
...iza svega ovoga stojim,samo ako nije po sredi novcani dug,pa se Zivota Milanovic pravi Hare Krisna?e to nije lepo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mozda sve ovo potice od nekoga ko ti je npr. puno blizak,mozda stari roditelj,koji se ne miri sa cinjenicom,da mu je dete pripadnik Hare Krisne?posle vise decenijskog ubedjivanja,da se vratis u roditeljsku veru,da ima kome stari otac da prepusti slavu,da se slavi,izgubio covek strpljenje,pa ko kaze,batinama na pravi put da te vrati?znas roditelji nekad preteraju u toj njihovoj ljubavi prema nama.ili npr. necije si dete uvukao u Hare Krisnu,a taj neko ne moze da se ppomiri sa tim,pa opet se obrati ljudima iz sive zone.ili si se mozda zaneo u meditaciji,pa si se sa necijom sestrom naduvao,malo seksao,pa brat se sveti.ili,ili si nekome duzan neku lovu,pa te mlati i bode gde stigne.kriza je,nema se para,a ti duzan i jos si Hare Krisna.mislim ovo poslednje bi trebalo da otpadne,jer vam je svaki vid igara na srecu zabranjen,opet,ko je u veri dosledan?a mozda sve dolazi od cikice,koji zivi sprat ispod tebe,koji ti se svako jutro javi i pita za zdravlje,ustvari siva eminencija svega sto ti se desava.ja licno sumnjam na cikicu ispod tebe.pa nije mu lako,svako jutro u 04.00h prinudjen je da slusa tvoje pojanje:Hare Krisna,Hare Krisna,Krisna,Krisna,Hare,Hare.Hare Rama,Hare Rama,Rama,Rama,Hare,Hare. poludi covek,kad mu je sve po taman,a ne da vec 25 godina u 04.00h slusa ovo pojanje.

Ja već rekoh hombre, ali zarad tebe ponoviću:

Silovani ste, zapaljeni i izbačeni iz kola u pokretu?
Pretrkeljišite u glavi da vam prethodne večeri suknja nije bila prekratka, sise prkosno isturene, šminka prejaka, čarape upadljivo mrežaste, štikle previsoke? Da ne pominjem izoperisane usne koje je hirurg plastičar oblikovao u obliku pi**e.
Pomislite i na komšiju ispod vas, sa dva sina pubertetskog uzrasta na koje ste snažno delovali.
Ne zaboravite na nedojebanog trafikanta sa ćoška koji ne vadi ruku iz gaća, a žensko nije pipnuo 30 i kusur godina.

Rečju gospođice, sami ste krivi.
...ako ti nije problem,sta si hteo da kazes?
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
...ako ti nije problem,sta si hteo da kazes?
 Smile
Nije problem.
Ne samo da je naša nesposobna policija sklona da svu krivicu po defaultu prebaci na žrtvu, nego to čine i beslovesni forumaši.

Ja konkretno imam čikicu iz tvoje priče koji me svakog jutra budi gučanskim trubačima. Pa mu nisam urezao trubu na debelu trbušinu (bar za sad).
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 15:49:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.