Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:47:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uran  (Pročitano 60089 puta)
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moj uran je na 18skorpije u cetvrtoj kuci, a vladar je sedme i suvladar seste kuce
donio mi hrpu seljenja, razvod roditelja, gubitak kuce i stalne sukobe sa ocem

FUNKCIJA Urana je da pruređuje, da menja, da prestruktuira, da menja uverenja ljudi, odnose. Ustvari, ukazuje šta se menja, a šta se reformiše. On treba da slomi inhibicije, OGRNIČENJA bilo koje vrste, koje treba da donesu promene. Te promene su iznenadne i nekontrolisane.

KUĆE u kojima se nalazi Uran, kazuju u kojoj sferi života treba da pratiš svoj impuls, gde da iskočiš iz šablona i gde ćeš se ponašati čudno. Ako su aspekti loši, u toj sferi čovek će biti degenerisan, destruktivan, perverzan.. Generalno kuća gde je Uran uvek će biti u opasnosti, sa njom nikada nećeš bti miran - "tempirana bomba".
Uu toj kući budi spreman na promene, i tu moraš biti spreman na konstantan rast. Ostaje ti da prihvatiš samo jedno: STARO JE UMRLO, RODILO SE NOVO.

IV polje
Stresovi u porodici. Nemiran je kao čigra, nervoza u kući, razvod, haos i svađa, potreba za bežanjem. Dom nije mirno mesto, brojne selidbe
Povoljno aspektovan - potrebna je jaka urbana sredina, život na višim spratovima, kuća koju deli sa drugim ljudima, puno prijatelji i ljudi prolazi kroz kuću.
Negativno aspektovan - opasnost od mundanih nezgoda, bombardovanj, zemljotresi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
Ja jos uvek slabo poznajem aspekte pa evo nesto pojedinacno od mene za Marye

URAN – Iznenađenje, revolucionarnost, neobjašnjiva promena

Znak pozicije prikazuje psihološku oblast ljudske egzistencije gde će doći do revolucionarnih promena.
Kuća u kojoj je Uran je sfera života koja će uvek biti u opasnosti. Sa njom nikada nećete biti mirni - "tempirana bomba". Tu treba da budete spremni na iznenadne promene. Tu ćete težiti nezavisnosti, inventivnosti, originalnosti, nekonvencionalnosti, željom za eksperimentima, željom da idete ispred svog vremena, ali i ekstremizmu, neobuzdanosti, nastransosti. Uran se povezuje sa svim što je novo, neobično, revolucionarno, iskoristite ga da odskočite od svog okruženja, tako što ćete dati svetu nesto novo.
Aspekti Urana pokazuju deo naše ličnosti kojoj je potrebna promena i oslobadjanje. Deo karaktera kojim iznenadjujemo ljude, ali i da ih inspirišemo da nas prate. A tu je i netolerancija, neodgovornost, mentalna poremećenost, prevrtljivost, otkačenost.
Harmonični aspekti doprinose korisnim i plodnim idejama. Teraju čovek na pokret. Neharmonični aspekti teraju čoveka da ruši sve, pa i sebe samo

ZADATAK mu je da da nešto novo, da razvije originalnost, nezavisnost, da nas natera da istupimo od reda, od šablona, od normalnog ili očekivanog.
VI polje
Radno mesto
Ovo je slika čoveka koji daje otkaz ili dobija isti. Svaki rad u simbolici Urana oslobađa, ovo je položaj koji ukazuje na nagle poslovne promene, brojne promene i interesovanja, pametne kolege. Nervoza na radnom mestu, potrebna sloboda, nikako ograniučenje radno vreme ili statičan kancelarijski posao.

Ja bih isto rekla da ces biti neki inovator i da cs uzivati u tim plodovima novog i lepog

Tnx puno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic Fiksni
Kakva je konjukcija urana i meseca? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Kada posmatramo samo ovaj aspekt:
Rastrzanost, nemir, stres, histerija, nervoza..  Nagla dešavanja, uglavnom ona neprijatnija.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Kada posmatramo samo ovaj aspekt:
Rastrzanost, nemir, stres, histerija, nervoza.. Nagla dešavanja, uglavnom ona neprijatnija.

Kontakt ove dve planete uglavnom donosi nemir i rastrzanost. Zasto?  Mesec je emotivan  a uran je bezlican i vodi apstrsraktnom intelektualizmu. Ovaj odnos uglavnom stvara sukob razuma i srca, i tesko je razresiv. Emocionalna podloznost promenama raspolozenja moze delovati kao da ste nepredvidivi, nepouzdani i impulsivni, i mozete ostavljjati utisak da vam nedostaje posvecenosti i osecaj odgovornosti. Verovatno tragate za uzbudljivim i neobicnim u svakoj oblasti zivota.
 Ovo ce se posebno odrazavati na vase intimne veze . Mesec zahteva snazna emocionalna iskustva a Uran uzbudjenja i fascinacije .Veliki problem je to naci u jednoj i stalnoj vezi, vasi odnosi mogu biti raznoliki i kosmopolitski moze vam biti tesko da odredite kakav tip licnosti je vama najprikladniji, i cesto birate pogresne ili one koji vam se cine kao izaov.Mesec vas moze ogranicavati i  gusiti zelje i kreirati frustraciju zbog neizivljeni snova a uran vas moze vuci u  istrazivanja novog. Uglavnom ovo je sukob starog i novog, sputanosti i nezavisnosti .Tacka u kojoj su glava i srce u skladu je ideal pa svaki rad na licnom razvoju mora biti u tom pravcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je uran u strelcu u 4 polju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Dragi uchenici astrologije,pogledajte u svojim kartama u kojoj kuci se nalazi  Uran.Obzirom da on donosi dobru intuiciju,u kuci u kojoj vam se nadje,imacete navishe uspjeha u tumachenju.(inache Uran je pored ostalog astrolog)

Primjer,meni je Uran u VII kuci,od prvog dana,moj interes je bio upucen partnerskim odnosima i sa lakocom ih tumachim.Predmet mojih astro interesovanja su sinastrije,odnosno uporedni horoskopi dvije osobe.

Bash me interesuje dal se slazete samnomn Smile
Kakva su vasha iskustva Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je Uran u Vagi na 14 stepenu, ASC mi je u vagi na 15 stepenu. Ne znam da li ovaj Uran da racunam da mi je u 1 ili 12 kuci. Uran mi je veoma aspektovana planeta . Pravi konjukciju sa suncem, merkurom, venerom, ASC, a trigon sa saturnom(koji je u blizancima u 8 kuci) i sa marsem (koji je u vodoliji u 4 kuci) i trigon sa SMC (koji je u vodoliji u 4 kuci).

Moze li neko da mi pojasni ovog mogu Urana?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bolje više,nego manje

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Dragi uchenici astrologije,pogledajte u svojim kartama u kojoj kuci se nalazi  Uran.Obzirom da on donosi dobru intuiciju,u kuci u kojoj vam se nadje,imacete navishe uspjeha u tumachenju.(inache Uran je pored ostalog astrolog)

Primjer,meni je Uran u VII kuci,od prvog dana,moj interes je bio upucen partnerskim odnosima i sa lakocom ih tumachim.Predmet mojih astro interesovanja su sinastrije,odnosno uporedni horoskopi dvije osobe.

Bash me interesuje dal se slazete samnomn Smile
Kakva su vasha iskustva Smile
he,he...ovo je prilično točno i moj je u 7.kući...i sami po njoj kopkam hi-hi
IP sačuvana
social share
Bla-bla
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Meni je Uran vladar XII a u osmoj je u Škorpionu, retro... mistika, smrt? Ja volim da gledam karijeru, ljubav, psihu osobe...ništa odredjeno...volim da pomažem ljudima, koliko mogu...
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:47:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.