Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 13:19:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uran  (Pročitano 60048 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sunce je u 11toj,nije u desetoj...ali sve jedno to ne menja stvar( odnosno menja u toj meri sto je i 11ta do nekle kuca koja osim onoga sto predstavlja , takodje daje kretanje/komunikaciju/odlaske/dolaske......a posto ti je sunce dobro aspektovano eto pomoci)..
Poenta je da tvoja karta ne izgleda ni malo lose,barem ne meni...cak sta vise, a mozda mi je nesto promaklo..ne znam..
Sve u svemu ,rekla bih da je jedini gadan aspekt u tvom horoskopu upravo ta konjukcija koja je egzaktna...na 15om "tzv kraljevskom stepenu"...
Verujem da su ti sve te okolnosti, tj. da se ta konj. nadje bas na stepenu koji je ustvari jako dobar, isle tebi na ruku...jednostavno morala si se izvuci.
IP sačuvana
social share
kikiriki
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa nesto me definitivno stiti od negativnih ishoda, dal je to jupiter koji je u egzaltaciji u raku a u 12. kuci, ili nesto drugo ne znam jos, cula sam za kraljevski stepen pa postoji mozda i taj uticaj, najvece moje patnje su uvek bile emotivne prirode rjedje materijalne ili fizicke, kazu da je u karti puno trigona kao kod mene srecna okolnost koja moze ublaziti sve negativne ostale aspekte.A i Mars mi je kazu u dobrom polozaju koji daje izdrzljive ljude po svakom pitanju. Hvala ti na tumacenju. Kad naucim nesto vise pogledacu i ja tvoju kartu da ti kazem svoje vidjenje.Obzirom da su mi vazdusni znakovi skoro prazni, reklo bi se kod mene vise srece no li pameti Smile
« Poslednja izmena: 01. Maj 2007, 00:38:45 od Santjen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jeste.Sunce ti je u konj. sa MA i to daje tu " izdrzljivost"..kazu  i dobro zdravlje ..kao i dug zivot...
Pomislila sam i aj na Jupiter ali mi nesto nije lepo aspektovan pa ne znam koliko on stiti ...ali ne zagorcava sigurno,jer cak i u losim aspektima on je i dalje ok...
Vidis,mislim da ti pravi taj kvadrat sa Venerom..koliko se secam...pa mozad zato skripi na emot.planu...a i rak si u podznaku zar ne?
Emotivac...

IP sačuvana
social share
kikiriki
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja vidim da si ti 74. godiste, kod tebe prava guzva u prvoj kuci, sve se vrti oko tebe same a? Uran u prvoj, tu su najjaca desavanja, stelijum,mars u izgonu, sunce u padu i ko zna sta tu jos sve ima, kad naucim tumacenja pokusacu ti rastumaciti na svoj nacin.I reci mi molim te dal si u braku?
« Poslednja izmena: 01. Maj 2007, 01:02:36 od Santjen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hahahaa...sve se vrti..pa ne znam da li se vrti...moguce...ali onda  ja toga nisam svesna...
Uran je mislim neaspektovan..i ako ovi iz astro.coma daju velike orbise..pa je onda sve moguce..ali ja ne verujem...
Mislim da moj uran veliki uticaj vrsi na drugu kucu..i ako je na kraju prve....hm..
IP sačuvana
social share
kikiriki
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A tek ova dva velika trigona, a Saturn ce posteno da te iskoluje o zivotu, otac dominantan u kuci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Uuu sad me uplasi.Kako mislis Saturn ce posteno da me iskoluje?Jel zbog tranzita?
Tata nije dominantan...to je mama. Smile
IP sačuvana
social share
kikiriki
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Bez offtopa.Tema je o Uranu
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
Moj Uran u XII definitivno mi je doneo mnogo manijaka (napadi iz mraka), neverovatnu kolicinu raznih ludaka koji mi se lepe. Kad kazem "ludaci" , mislim zaista na najekstremnije slucajeve.

Iskreno se nadam da taj Uran u XII nece to ceo zivot da mi radi
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Meni je doneo jednog - tranzitni Uran kroz XII i još vladar XII,,, tajni napad - prepad - nešto iznenada a loše Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 13:19:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.