Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uputstvo kako prepoznati potencijalnog glasaca DS ili LDP  (Pročitano 63029 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Zadnji put, vratite se temi!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

I u cije ime se ti i tvoja stranka zalazete za nezavisnost Kosova??? Koji procenat glasova imate? 3%! sa tih vasih 3% ti se zalazes za nesto sa cime se protivi 97% gradjana a ovde palamudis o nekoj demokratiji i gradjanskim pravima!

nezavisno kosovo podrzava svako ko malo gleda u buducnost....
ja ne zelim da mi predsednik drzave za 5 godina bude siptar. Smile
i DS bi bio za to da nemamo predsednika koji se zakleo da ce cuvati celu drzavu Srbiju.. a on odlicno radi svojposao..
ili to, ili ih sve raseliti Smile a to i nece bas biti lako, zar ne? tako da ostaje samo nezavisnost... to podrzava mnogo vise od 5-6% koalicije LDP.

a mogu da pljuju koliko oce,skoro svi ljudi iz koalicije sa ldp-om su devedesetih pored djindjica bili najaktivniji na demonstracijama,dok vecina ovih iz drugih stranaka su sedeli za tvom i gledali prenos.kao i vecina onih sto ih pljuju Smile
sedeli za tvom i gledali prenos

i mazili macke.
Bolje macke nego necije kite. Dosta vise sa tim LDP propagiranjem pederluka i narkomanije. Sto bre ne napravite neki skup na trgu, pa da vidite koliko vas ljudi podrzava. Stvarno ste odvratni za medalju.
Smile Smile
e, stvarno si smesan...pa LDP je 'mesec' dana po osnivanju stranke napravio skup i doslo 10000 ljudi!!!
a koliko je pre par dana bilo radikala ispred skupstine??? 2000.  Smile Smile

Citat
imali smo protest 9. Maja na Dan pobede nad fasizmom. Bilo 12000 ljudi. Cenim da ce pred izbore biti jedno 40-50 hiljada. Bilo je dosta i zastava-dugi, ali nikom nije smetalo, niko nas nije tukao, moracete bolje da se organizujete sledeci put.

U to nemoj ni da sumnjash samo se vi organizujte i proci cete kao i na prvoj paradi Smile
Smile
mislim da ne sledecim mitinzima nece biti sami...
znas liko ce sa njima u koaliciju?? pa DS naravno, a medju nama ima mnooogo vise onih koji su za  Smile
nego medju radikalima pickicama... Smile Smile
moracete ipak da racunate na par stotina hiljada, pa kad nam skinsi dodju, ima samo da se okrenu ko legija prosli put!!!
 Smile Smile Smile

Ja ne znam u kakvu ti buducnost gledas kada si spreman da se odreknes dela teritorije svoje otadzbine, ili mozda imas neku rezervnu otadzbinu?!  Smile

Inace pricao sam o gej paradi a ne o mitingu, cudno kako si se pronasao u tom delu mog posta. Bozhe koliko duginih pristalica ima na ovom forumu...  Smile

Citat
ma znam ja to, ja sam njemu i odgovorio: rezi svoju mamu.

ako nista, twice i kompanija ljudomrzaca drago mi je sto se o LDPu na Burek forumu mnogo vise raspravlja nego o bilo kojoj drugoj opciji (ispravite me ako gresim), drago mi je sto vas podsticemo na razmisljanje o tome sta bi bilo kad bi Ceda dobio neku vlast, jer posle 22. Januara sve te vase nocne more ce postati stvarnost.

Inace ti da umes da citas verovatno bi procitao da ja podjednako ukazujem na mane politickih stranaka i ne favorizujem nijednu, prevashodno iz razloga sto nisam ni clan ni glasac nijedne partije.  Smile
A to sto si se ti bazirao na jednu temu zato sto si slepo pod patronatom cede jovanovica kao konj pod amovima to je vec posebna prica. Ako mislis da nije tako ti otvori temu o SRS-u i pocni da ih hvalis pa ces videti ko ce prvi da ih pljuje i za chega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 

Inace pricao sam o gej paradi a ne o mitingu, cudno kako si se pronasao u tom delu mog posta. Bozhe koliko duginih pristalica ima na ovom forumu... Smile

zanimljivo kako tiimas nevidjenu sposobnost da na osnovu jednog posta o mitinzima utvrdis da li se neko bode u bulju ili ne.... vas vidovitih na ovom forumu stvarno mnogo...kao da ste se svi vi sa posebnim mocima skupili ovde da nas zadivljujete svojom magijom...a i cudo je kako nisi pored svih tih moci uspeo da shvatis da je vanja pricao o LDP mitingu... evo ja sam obican cove-nisam carobnjak ili vrac kao ti pa sam svato da se o tome radi...
btw. u isto vreme sam odgovarao na post onog kamiondzije gde proziva LDP kako ne mogu da skupe dovoljno ljudi za miting...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
неко је рекао да слика вреди хиљаду речи, ево ја дајем са једног сајта и слику и речи!!!!  Smile Smile Smile, врло је поучна, из кампање је реци не дрогама!!!  Smile

Smile жива истина, мада не знам од када је слика па нисам сигуран колико чеда има сада година нити ме интересује!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

drogane8ks.jpg
(38.09 KB, 400x107)
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Inace pricao sam o gej paradi a ne o mitingu, cudno kako si se pronasao u tom delu mog posta. Bozhe koliko duginih pristalica ima na ovom forumu... Smile

zanimljivo kako tiimas nevidjenu sposobnost da na osnovu jednog posta o mitinzima utvrdis da li se neko bode u bulju ili ne.... vas vidovitih na ovom forumu stvarno mnogo...kao da ste se svi vi sa posebnim mocima skupili ovde da nas zadivljujete svojom magijom...a i cudo je kako nisi pored svih tih moci uspeo da shvatis da je vanja pricao o LDP mitingu... evo ja sam obican cove-nisam carobnjak ili vrac kao ti pa sam svato da se o tome radi...
btw. u isto vreme sam odgovarao na post onog kamiondzije gde proziva LDP kako ne mogu da skupe dovoljno ljudi za miting...

Lepo od tebe shto si ti "svato"  Smile

Inache vanja je spominjao dugine zastave koje su shta? Simbol chega i na chijim se paradama nose? Ako nisi sposoban da paralelno pratish diskusiju i vishe razlichitih uchesnika, to nije razlog da mene ili nekog drugog proglashavash za vidovnjake.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Kako prepoznati glasaca DS i LDP?! Iako smradikali umisljaju da izmedju ove dve stranke nema razlike, evo ja kao clan DS-a kazem otvoreno da ima. I to ogromne razlike! DS je moderna proevropska partija koja se trudi da ovu unazadjenu Srbiju koliko toliko unormali i priblizi Evropi kojoj pripadamo. LDP je sekta koja nema vrednosti i nema nimalo osecaja za Srbiju. Njih zanimaju samo licne pozicije za Cedu Jovanovica, Nenada Milica i Branislava Lecica. Oni su u Ds-u davno procitani i na finjaka isterani. Meni stvarno ne treba covek koji se kupao u Silerovoj kod onog istog (sada vec pokojnog ) skota, sa njim pio viski, a sada pere ruke i tvrdi kako je zrtva. Sto ne kaze zasto se je posvadjao sa djindjicem na samo nekoliko dana pre atentata? Zasto je Bebu licno Djiki izbacio iz vlade uz obrazlozenje, da "ne mogu svi da izdrze proces tranzicije?" Zasto Ruzica Djindjic ni danas ne zeli da vidi Cedu Jovanovica?
Dakle za one pismene, razlika izmedju LDP i DS je vidljiva, i mnogo je veca nego sto se to nekima cini.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Pa niste ni vi bas zlatni, Tadic vam se razvukao ko krpa na sve strane.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Pa niste ni vi bas zlatni,

Naravno. U politici ne postoje bezgresni.
Tadic vam se razvukao ko krpa na sve strane.
Prevedi.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
 SmileСви наши политичари су смрдићи,а највише смрде ови из ЛДП-а.Смрде на борбу за сопствено дупе.Срби да су паметни борили би се за монархију.БЕЗ КРАЉА НЕ ВАЉА.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Prevedi.

Covjek je poceo da udovoljava strancima i vise ne zna gdje je granica. Umjesto da zauzme neki stav preko kojeg nece ici, izgleda mi ko da se non-stop ulizuje. Mislim da vec pocinje gubiti legitimitet srpskog predsjednika. Kod mene ga je izgubio kad je odbio da ode Slobodanu Milosevicu na sahranu a trazio je da ide Ibrahiu Rugovi.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.