Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uputstvo kako prepoznati potencijalnog glasaca DS ili LDP  (Pročitano 63047 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 

I u cije ime se ti i tvoja stranka zalazete za nezavisnost Kosova??? Koji procenat glasova imate? 3%! sa tih vasih 3% ti se zalazes za nesto sa cime se protivi 97% gradjana a ovde palamudis o nekoj demokratiji i gradjanskim pravima!

nezavisno kosovo podrzava svako ko malo gleda u buducnost....
ja ne zelim da mi predsednik drzave za 5 godina bude siptar. Smile
i DS bi bio za to da nemamo predsednika koji se zakleo da ce cuvati celu drzavu Srbiju.. a on odlicno radi svojposao..
ili to, ili ih sve raseliti Smile a to i nece bas biti lako, zar ne? tako da ostaje samo nezavisnost... to podrzava mnogo vise od 5-6% koalicije LDP.

a mogu da pljuju koliko oce,skoro svi ljudi iz koalicije sa ldp-om su devedesetih pored djindjica bili najaktivniji na demonstracijama,dok vecina ovih iz drugih stranaka su sedeli za tvom i gledali prenos.kao i vecina onih sto ih pljuju Smile
sedeli za tvom i gledali prenos

i mazili macke.
Bolje macke nego necije kite. Dosta vise sa tim LDP propagiranjem pederluka i narkomanije. Sto bre ne napravite neki skup na trgu, pa da vidite koliko vas ljudi podrzava. Stvarno ste odvratni za medalju.
Smile Smile
e, stvarno si smesan...pa LDP je 'mesec' dana po osnivanju stranke napravio skup i doslo 10000 ljudi!!!
a koliko je pre par dana bilo radikala ispred skupstine??? 2000.  Smile Smile

Citat
imali smo protest 9. Maja na Dan pobede nad fasizmom. Bilo 12000 ljudi. Cenim da ce pred izbore biti jedno 40-50 hiljada. Bilo je dosta i zastava-dugi, ali nikom nije smetalo, niko nas nije tukao, moracete bolje da se organizujete sledeci put.

U to nemoj ni da sumnjash samo se vi organizujte i proci cete kao i na prvoj paradi Smile
Smile
mislim da ne sledecim mitinzima nece biti sami...
znas liko ce sa njima u koaliciju?? pa DS naravno, a medju nama ima mnooogo vise onih koji su za  Smile
nego medju radikalima pickicama... Smile Smile
moracete ipak da racunate na par stotina hiljada, pa kad nam skinsi dodju, ima samo da se okrenu ko legija prosli put!!!
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
ja se apsolutno slazem sa tvojim razmisljanjima sto se tic dece i ostalog sto si napisao a sto je doticnog testerasa isprovociralo.
nadam se da se razumemo...

ma znam ja to, ja sam njemu i odgovorio: rezi svoju mamu.

ako nista, twice i kompanija ljudomrzaca drago mi je sto se o LDPu na Burek forumu mnogo vise raspravlja nego o bilo kojoj drugoj opciji (ispravite me ako gresim), drago mi je sto vas podsticemo na razmisljanje o tome sta bi bilo kad bi Ceda dobio neku vlast, jer posle 22. Januara sve te vase nocne more ce postati stvarnost.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@ lordvejder

Sloba branio srpstvo. Toliko dobro ga je odbranio da su hrvati ušetali u Knin
kao da idu na školsku ekskurziju, bez ispaljenog metka. Ko je prodao Tuđmanu
RSK i Knin? Ko je prodao srpsko Sarajevo bAliji, za vukojebine u Srebrenici?
Ko se kurčio, a kurca nema, pa na kraju predao Kosovo šiptarima?
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
vanja, ljubomorn sam vam na reklamu na B92  Smile Smile
privuci ce to raju(one koji nisu bas upuceni u desavanja, ali idu na glasanje, a tih je najvise..)

zemunac2, svakom ko jos ne zna koliko nas je sloba sjebo, ni ne vredi objasnjavati...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
vanja, ljubomorn sam vam na reklamu na B92  Smile Smile

ima jos 10 verzija, tek cemo da krenemo da vas bombardujemo Smiley

najsmesnije mi je sto sve te ljude poznajem (sem onih starijih), jebi ga ja sam bio na ispitu.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Samo krenite sa reklamama. Posle one narkomanske nakaze stvarno ce svima biti jasno ko je i sta je. Samo mu u ruci fali kita ali bez cveca da bude potpuni utisak.

Javite kad i gde odrzavate skup da dodjemo da vas  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Samo krenite sa reklamama. Posle one narkomanske nakaze stvarno ce svima biti jasno ko je i sta je. Samo mu u ruci fali kita ali bez cveca da bude potpuni utisak.

Javite kad i gde odrzavate skup da dodjemo da vas Smile Smile Smile
hahahah! Smile
jesi primitivac najtezi.
pazi potpis:
"bolje jedan polovan kamion nego cetiri nova aviona"
careeeee!
pa kad nas nije policija, necete ni vi...

da se citiram:
.pa LDP je 'mesec' dana po osnivanju stranke napravio skup i doslo 10000 ljudi!!!
a koliko je pre par dana bilo radikala ispred skupstine??? 2000.  Smile Smile
dve hiljade ljudi vetric je mogao juce da oduva, a tek da smo se skupili...joooj, pa samo u pancevu ima vise od 2000 clanova DS... jaki ste mi breeee, samo tako... jbg, penzioneri se slabo pizde, ne znam kako ce to SRS da izvede sa prosekom godina 65, a prosekom IQa 95...samo serinjaju i kritikuju sve sto im manje od 30 godina..
  Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ljudi aj pokusajte malo da upristojite raspravu da ne bi poceo brisati postove kao da ih nikada nije ni bilo  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
@ lordvejder

Sloba branio srpstvo. Toliko dobro ga je odbranio da su hrvati ušetali u Knin
kao da idu na školsku ekskurziju, bez ispaljenog metka. Ko je prodao Tuđmanu
RSK i Knin? Ko je prodao srpsko Sarajevo bAliji, za vukojebine u Srebrenici?
Ko se kurčio, a kurca nema, pa na kraju predao Kosovo šiptarima?

Ма све ја то знам али мислим да није требало да иде у Хаг већ да га ми овде за јајца обесимо на Теразијама због свега што је нама урадио!!!!

А и само луд човек повлачи војску пред самим Загребом, могли смо Крајину да сачувамо и да дрпимо мало!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@ Kraljevicu Marko

Sloba nas je upropastio, to je činjenica. Nego, kako to da je svako ko gleda
u budućnost za nezavisno Kososvo. Otkud ti takva informacija? Evo, ja gledam
u budućnost, pa nisam za rasprodaju teritorije Srbije. Ako su sve zemlje u Evropi
teritorijalno suverene, zašto bi Srbija bila izuzetak? Kosovo mora da ostane deo
suverene teritorije Srbije, a o nivou autonomije šiptara možemo da pregovaramo,
u skladu sa evropskim manjinskim standardima. Zapamti, onaj ko se odriče svoje
prošlosti, taj NEMA neku svetlu budućnost.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.343 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.