Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uporedni horoskopi ~ Sinastrije (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 239856 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
30.07.1984
16.04.1984
Ovan i Lav se lijepo dopunjavaju,kao dva vatrena znaka,ali moras da stavis sat rodjenja,i mjesto,da bi se odredili Mjesec i podznak. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, ja se izvinjavam zaboravila da stavim sate rodjenja... A ocekivala ko zna koji odgovor... Smile Smile
On: 30.07.1984 u 17:40 Zajecar
Ona:16.06.1984 u 01:45 Negotin
« Poslednja izmena: 01. Jun 2006, 16:11:57 od marry »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 

Mislim da je ovo lijepa veza,ti si njegov idealan bracni partner a imate i konjukciju Mjeseca u sazvezdju Blizanca,sto ukazuje na duhovnu vezu,kao i konjukciju Venere iMjeseca,sto ukazuje na ljubav,tu je umjesan i Neptun pa se vi idealizujete.
Tvoj Jupiter je nad njegovom Venrom,pa ga ti usrecujes,sigurno je u pitanju ljubav
Njega kao Strijelca,privlace tvoji mjjesec,Mars,Venera u Blizancu,jer su u opoziciji. Smile

Smile  hvala andjela.... mi smo se nedavno i vencali, pa mi je jako, jako drago da i zvezde podrzavaju nasu odluku i nasu vezu  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Smile  hvala andjela.... mi smo se nedavno i vencali, pa mi je jako, jako drago da i zvezde podrzavaju nasu odluku i nasu vezu  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li moze neko jos nesto da mi kaze za spoj ova dva znaka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kao prvo,veliki pozdrav za sve forumashe..Nadam se da me primate u drustvo..
A evo i ja imam pitanje: da li ostati ili odustati??Izludi me jedan Lav...
ja: 25.6.1973. u 17:15,Banja Luka
on:04.08.1973 (cas rodjenja nepoznat),Banja Luka

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Da, ja se izvinjavam zaboravila da stavim sate rodjenja... A ocekivala ko zna koji odgovor... Smile Smile
On: 30.07.1984 u 17:40 Zajecar
Ona:16.06.1984 u 01:45 Negotin
Kao prvo ,uzela sam da si Ovan(IV mjesec a ne VI,pretpostavljam da je lapsus)
Suncevi znaci vam se slazu,Lav i Ovan,kao i podznaci(obadvoje imate podznak u Jarcu).
Tvoj Mjesec(dusa )je na zadnjem stepenu Vage,a nad njim je  njegova planeta  Pluton.To je spora planeta,pa svi koji su rodjeni te godine i oko nje imace Pluton nad tvojim Mjesecom.
Tu je i tvoj Pluton u blizini.Ali sad je rijec kako njegov Pluton djeluje na tebe:

Pluton-Mjesec-u konjukciji sa partnerom,donosi nagonsku ljubav,  najvise se manifestuje na tjelesnom nivou. On moze da te istovremeno   privlači i odbija, privlačenje rezultira konfliktom i udaljavanjem i potom ponovnom potrebom za zblizavanjem, kojemu se nemoguće oteti.
Ovakav aspekt moze da pruzi najljepsi  dozivljaj, koji je moguće iskusiti u ljubavi, ali vrlo rijetko  je moguće kod ovog aspekta da se ostvari stabilan odnos, poput braka.
On iako ima Sunce u toplom Lavu,ima Mjesec u hladnoj racionalnoj Djevici,a tu je i podznak ,hladan Jarac.
Vi se dobro razumijete ,jer imate skladan odnos medju Merkurima,planetama koje oznacavaju nacin na koji razmisljate.
Njegov AC,vrh podznaka,je u konjukciji sa tvojim Neptunom,pa te on idealizuje,on kao da ima neku telepatsku vezu sa tobom
Tvoje Sunce je na vrhu IC,vrhu njegove cetvrte kuce doma,ko vjeruje u to ,to je kuca predhodnih zivota,pa vi kao da imate vezu iz neke daleke proslosti.
Tebi je kuca braka u Raku i proteze se u Lava,znaci u nju ulazi njegovo Sunce,jer je on Lav,zato ga i dozivljavas kao nekog sa kim mozes ostavriti lijep partnerski odnos.
Njegov Mjesec,Merkur i Venera su u tvojoj osmoj kuci,koja je izmedju ostalog i kuca strasti,ali nije kuca ljubavi,pa te on moze vise na ovaj prvi nacin dozivljavati.
Njegov MC,vrh desete kuce,najveceg uspjeha,tacno je na tvom ,Mjesecu,to cesto naidjem kod spojeva,veza,ispada kao da je tvoja dusa vrhunac njegovog zivota...
Kad saberes i oduzmes,puno toga vas spaja, a remeti ovaj Pluton i osma kuca.
Sto se tebe tice,licno,ova godian bi ti trebala biti posebno dobra za uspjeh,jer ce tranzitni Jupiter boraviti u tvojoj desetoj kuci,najveceg uspjeha.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
andjela pizelly, hvala puno!!! Ziva bila... Smile Smile Smile :dance:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Kao prvo,veliki pozdrav za sve forumashe..Nadam se da me primate u drustvo..
A evo i ja imam pitanje: da li ostati ili odustati??Izludi me jedan Lav...
Ma primamo te ,kako da ne,pozdrav i tebi Smile

Hm,kad je tako konkretno pitanje,dacu ti i konkretan odgovor,bolje otici Smile
Tvoj Uran je nad njegovim Mjesecom,(Mjesec predstavlja dusu,zenu u muskom horoskopu),a Uran,nesto sto se iznenada desi,kako dodje ,tako i prodje,ne donosi trajanje.
Isto tako njegov Uran pravi negativan aspekt(kvadrat)sa tvojom Venerom,znaci nije sudjeno trajanje.
Njegov Mars je nad tvojim Mjesecom u Ovnu u kuci ljubavi,on te sigurno privlaci,ali Mars uvjek moze da povrijedi Mjesec. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Andjela pomagaj  Smile Hoćemo li biti skupa for ever?  Smile (ako da, onda nešto o tom zajedničkom životu)  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.