Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uporedni horoskopi ~ Sinastrije (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 240025 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@Makishon

Imate lijepu konjukciju Mjeseca u sazvezdju Bika,tu je Mjesec egzaltiran,bas mu je lijepo.Posto Mjesec predstavlja dushu,vi i imate duhovnu harmoniju,sto je jako vazno za jednu vezu.Konjukcije cesto dovode do braka.
Vase Mjesece podrzava tvoj Jupiter,planeta srece,trigonom iz sazvezdja Skorpije i njegova Venera iz sazvezdja Strijelca.Znaci ljubav i sreca su tu.
Venere su vam u opoziciji i privlace se ,Njegova Venera na vrhu tvog MC,pa ce on svoju ljubav uloziti za tvoj uspjeh.
Imate ,kao sto i sama vidis lijep trougao u sredini kruga,koji cesto odrzava veze,trajanje,stvara kosmicku ravnotezu,po meni on djeluje kao neka zastita,jer prilikom tranzita planeta preko njega,,znaci povoljni aspekti se pojacavju.
Ovo su samo predispozicije za srecu.
Pluton je u tvojoj sedmoj kuci,a tu je i njegov( u tvoju sedmu ulazi)kucu braka.E sad planeta u sedmoj kuci moze simbolizovati partnera(meni je Uran donio Vodoliju)tako bi tebi mogao donijeti Skorpiju,ili da te tip Skorpije,moze nekada privuc u zivotu.(kad tada)(mene je samo jednom jedna Vodolija privukla i nikada vise :[115]Smiley
Srecom da je taj Pluton u pozitivnom aspektu sa Neptunom
Posto se njemu dvoumis oko sata,necu analizirati nejgove kuce.
Mislim da ljubav postoji,duhovna veza postoji,e sad nemoj traziti previs eod mene Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Zadovoljila si moju radoznalost.
Brine me taj Mr Škorpija, ali se nadam da će pobediti Vodolija.  Smile Stvarno su Vodolije divne osobe, ''malo'' teške ali divne Neka sve ide svojim tokom.  Smile Hvala puno  :icon_kiss:
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Nokia krs
Ja: 17.07.1986. 00:50 Uzice
on: 04.04.1980.  (ne znam, ali vidim da tumacite i bez toga) Cacak, dupli ovan je u horoskopu
Isto pitanje kao Fatalno_ogranicena, ostati ili odustati???
« Poslednja izmena: 05. Jun 2006, 22:19:59 od pozitivno_luda »
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ja: 17.07.1986. 00:50 Uzice
on: 04.04.1980.  Cacak, dupli ovan
 ostati ili odustati???

Ovan i Rak,nisu bas najsjajnija kombinacija,voda gasi vatru,ali zato Mjesecev znak vam je isti,cak je u konjukciji u Skorpiji.Posto Mjesec oznacava dushu,duhovno slaganje vi se tu i nalazite.
Imate i konjukciju Jupitera,planete srece i Venere-planete ljubavi,pa te on usrecuje.

On u svom horoskopu ima konjukciju Urana i Mjesec u kvadratu sa Marsom,sto ukazuje da ne moze da se puno zadrzi sa jednom osobom,imace nagone za promjenama,to nece znaciti da ga ti ne ispunjavas,nego jednostavno to mu je sudjeno, da leti s cvijeta na cvijet.Sa tobom ce sigurno imati jaku duhovnu vezu.
Njemu je Mars,muski princip u sazvezdju Lava na 25 st,a tebi Venera,zenski princip u sazvezdju Djevice na 5 st,pa se bolim da ne budes za njegovog Marsa pomalo hladna.(Jer je Lav topao znak a Djevica hladna)
Njegovim Suncevim znakom Ovnom vlada Mars ,kao i tvojim Mjesecevim znakom,ta vas planeta moze povezati.
Bojim se samo da tvoja dusa ne bude povrijedjena,njegovim Uranom i marsom,a kako se oduprijeti duhovnoj vezi?
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Nokia krs
Kakva zbrka i dalje se pitm ostati ili odustati?
Duhovna veza, zanimljivo.
Deli nas par kilometara, tako da je logicno da moze da svrlja, ja to i predpostavljam, samo sto sam ja tolerantna i shvatam sve ovo kao slatko zezanje. Naravno suzdrzanija sam, ne znamo se dovoljno. Mislim da si sve pogodila. Hvala, pa sta bude.
p.s. Bicu ja jos suzdrzana, za svaki slucaj Smile
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

pain is temporary-pride is forever! *8 )=

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa hajde i ja cu da te pitam
ja: 28.10.1983   03:30                    Novi Sad
on: 13.12.1979 (ne znam vreme)     Kula
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

ja: 28.10.1983   03:30 Novi Sad
on: 13.12.1979 (ne znam vreme) Kula

Suncevi znaci su razliciti,tvoj u posesivnoj Skorpiji,a njegov u Striljelcu,znaku koji voli slobodu,takoodje Mjeseci nisu u harmonicnim znacima,tebi Mjesec u Raku,njemu u Vagi.(znaci u kvadratu su)
Kvadrat izmedju  Meseca  mogu biti i u vaspitanju, razlicite sredine u kojoj se  zivi.

Dobro je sto tvoj  vrh podznaka AC ide na njegov Mjesec,tu se moze ostvariti harmonija u odnosu,kroz ovaj aspekt.

Njegov Lilit,je nad tvojom konjukcijom Marsa i Venere,pa on vlada tvojim strastima,opcinjava te,seksualno.Procitaj malo o Lilitu,zna biti opasan.

Inace musko zenski principi,strasti su vam u harmoniji,pa mozete uzivati u fizickoj vezi.(prilicno ste hladni pa odogovarate jedno drugom,isti ritam u strastima)nema ono,ti vatra on zemlja ,pa ne znate o cemu se tu radi.
Tebe bi mogao nekad privuci neki Ovna,jer ti je sedma kuca,braka i partnerskih odnosa u Ovnu,a inace ovnom i Skorpijom vlada ista planeta Mars,pa se kacis sa ovnovima.
Moras imati i duhovnu harmoniju sa Rakovima,jer ti je tu Mjesec

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Kao list na vetru....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 Andjela, molim te pogledaj sta nama  stoji..... veza, prijateljstvo, razlaz...?
ja 7.4.1983. 18:35 u Krusevcu ( ovan-vaga )
on 7.6.1966. oko 21:30 u Beogradu ( blizanac - jarac )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Andjela, molim te pogledaj sta nama stoji..... veza, prijateljstvo, razlaz...?
ja 7.4.1983. 18:35 u Krusevcu ( ovan-vaga )
on 7.6.1966. oko 21:30 u Beogradu ( blizanac - jarac )

Suncevi znaci vam se dopunjavaju,ti kao topli Ovan,grijes pomalo hladnjikavog Blizanca.
Mjeseci,duhovne strane licnosti,su vam u konjukciji,tj i ti i on imate Mjesec u sazvezdju Vodolije i to vrlo blizu,tako da sigurno imate jaku duhovnu vezu.

Imate i jako dobru komunikaciju,jaku erotsku privlacnost,jer musko zenski princip(Mars i Venera)su u istom znaku-Biku,samo ti vise volis njega jer je njegova Venera u Biku kod svoje kuce,u svom domu a tvoj Mars je u Biku-u izgonu.

Da ti jos dodam,tvoj Mars-to je enregija,strasti je u Biku,on znaci u tom sazvezdju ne moze da ispolji neke svoje kvalitete,ali zato imas i ti kao i on Veneru u Biku,znaci nacin na koji volis,pristup ljepoti i umjetnosti je lijep.
Iako je proslo 17 godina od njegovog rodjenja,na dan tvog rodjenja Venera se nasla u istom sazvezdju kao i njegova,pa vas to i moze vezivati na poseban nacin,isti smisao za lijepo ,za umjetnost,za ljubav.

Tvoja Venera ulazi u njegovu cetvrtu kucu,proslih zivota,plus toga je nad njegovim Sjevernim mjeseciv cvorom,sve ovo ukazuje da ste se poznavali a mozda i voljeli u nekom predhodnom zivotu,pa akd ste se sreli moguce je da ste osjetili da se znate od ranije.
Ti si mu jako bliska ,jer tvoj Mjesec ,dusa ulazi u njegovu prvu kucu.

Po Davison sistemu imate konjukciju Marsa i Venere i Sunca u petoj kuci ljubavi,jake strasti,ljubav...
Ima sigurno nesto sto vas veze.On sa Suncem i Mjesecom u vazdusnim znacima,bio bi neuhvatljiv,ali podzank u Jarcu ga prizemljuje da mu na kraju balade porodica moze puno znacti.Ne trazi vise od mene ,(da li cete otici,da li cete ostati)Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Kao list na vetru....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Hvala ti puno!
Ovo sto kazes da smo ranije bilo povezani.... vrlo moguce, jer sam od prvog momkenta osetila prema njemu nesto sto nisam prema nikom drugom.....
U svakom slucaju, puno ti hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.