Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Registracijom prihvatate pravila foruma.
ConQUIZtador
banner
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upis u srednje škole ~ Osmaci polažu 18. i 19. juna  (Pročitano 83705 puta)
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 6
Najatraktivnija zanimanja za osnovce
Najveći interes za bankare i farmaceute
Autor: V. Nedeljković | 10.05.2007 - 10:20

Maturantima osnovne škole najinteresantnija su četvorogodišnja zanimanja u oblasti ekonomske i zdravstvene struke, a u tim školama najpopularniji smer je za farmaceutskog tehničara i bankarskog službenika. U trogodišnjim stručnim školama prednjače profili u ugostiteljstvu i ličnim uslugama (kuvar, konobar, frizer, maser, pedikir i manikir). Kao i svake godine ne prestaje ni interesovanje za upis u gimnazije.

Za jedno mesto četiri matematičara
Kao i svake godine, veliko interesovanje vlada za specijalizovane gimnazije (matematička i filološka) gde se upisuju posebno nadarena deca. Za jedno slobodno mesto u Matematičkoj gimnaziji konkurišu četiri đaka, dok se za jedno mesto u Filološkoj gimnaziji svake godine bore najmanje dva učenika.

Podaci o najpopularnijim zanimanjima dobijeni su na osnovu analize rezultata upisa u srednje škole za poslednje dve godine koju je uradilo Ministarstvo prosvete i sporta.
Osmaci su već „u frci“ oko priprema za polaganje prijemnih i kvalifikacionih ispita, ali ono što ih trenutno najviše muči jeste izbor budućeg zanimanja. Prošle godine najveći broj malih maturanata bio je zainteresovan za upis u škole klasičnog i oglednog obrazovnog profila u oblasti medicinske i ekonomske struke. U oblasti zdravstvene struke ubedljivo najpopularnija zanimanja bila su farmaceutski i fizioterapeutski tehničar. Tako su deca koja su prošle školske godine upisala, na primer, Farmaceutsko-fizioterapeutsku školu u Beogradu - obrazovni profil farmaceutski tehničar (ogled), imala maksimalno 100, a minimalno 95,06 bodova. Takođe, veliko interesovanje vladalo je za upis na smerove za pedijatrijske, medicinske i zubne tehničare.
- Prošle godine najveći broj bodova imala su deca koja su se upisala na smer za farmaceutskog tehničara, ali veliko interesovanje vlada i za smerove fizioterapeutski i kozmetički tehničar. Veoma je popularan i trogodišnji obrazovni profil za masera - kaže Slavica Rakić, pedagog u Farmaceutsko-fizioterapeutskoj školi.
Ništa manje bodova nisu imali učenici koji su upisivali u škole sa nekim od popularnih obrazovnih profila u oblasti ekonomske struke, a to su na prvom mestu bankarski službenik, zatim poslovni i finansijski administrator. Na primer, u Pravno-birotehničkoj školi „9. maj“ u Beogradu učenici koji su upisali smer za bankarskog službenika imali su maksimalno 100, a minimalno 97,5 bodova, dok su finansijski administratori u Ekonomskoj školi „Nada Dimić“ u Zemunu imali najviše 100, a najmanje 94,14 bodova.
Bojan Ristić, šef Odseka za srednje stručno obrazovanje u Ministarstvu prosvete, naglašava da je najveći razlog za ovako veliko interesovanje za škole zdravstvene i ekonomske struke to što veliki broj učenika po završetku školovanja bez problema dolazi do posla.
- Naročito su popularni ogledni obrazovni profili jer se pokazalo da učenicima daju praktična znanja i veštine, pa ih poslodavci rado zapošljavaju. Ne jenjava ni interesovanje za upis na smer za ekonomskog tehničara. Praksa je pokazala da ekonomski tehničari po završetku školovanja možda nemaju adekvatna znanja i veštine da bi odmah počeli da rade. Međutim, kada upišu fakultete, na trećoj i četvrtoj godini kada dođe do struke, pokazuju zavidno znanje i bolji su od gimnazijalaca - kaže Ristić.
Poslednjih godina ne jenjava ni interesovanje za upis u gimnazije. Ipak, uočeno je da je opao prag prolaznosti, i to kod društveno-jezičkog smera za jedan bod, kod prirodno-matematičkog za 1,5, a kod opšteg za dva boda.
- Za gimnazije svake godine vlada veliko interesovanje, a deca koja se upisuju imaju izuzetno visok prosečan broj bodova, koji je veći od 80 - kaže za „Blic“ Zorica Blagojević, šef Odseka za gimnazije u Ministarstvu prosvete i sporta.

Prijemni za upis na fakultete od 27. do 29. juna
Prvi upisni rok na fakultetima Beogradskog univerziteta trajaće od 20. juna do 15. jula. Prijavljivanje studenata biće organizovano 20, 21. i 22. juna, a polaganje prijemnih ispita 27, 28. i 29. juna. Upis na fakultete u prvom upisnom roku mora biti završen do 15. jula, rečeno je juče na sednici Senata Univerziteta u Beogradu na kojoj je usvojen konkurs za upis na fakultete.

Ove godine na fakultetima Beogradskog univerziteta biće mesta za oko 16.000 brucoša. Na budžetu će studirati 8.838 studenata, dok će 7.158 akademaca sami plaćati svoje studije.
Drugi upisni rok na fakultetima Beogradskog univerziteta biće organizovan od 1. do 20 septembra. Prijavljivanje za studente koji se nigde ne upišu u prvom upisnom krugu biće organizovano 3. i 4. septembra, a polaganje prijemnih ispita za drugi upisni krug održaće se 5, 6. i 7. septembra. Upis studenata u drugom upisnom krugu mora biti završen najkasnije do 20. septembra. Na jučerašnjoj sednici Senata prihvaćen je predlog da svi studenti prve godine koji studiraju po novom programu, a koji osvoje najmanje 40 ESPB bodova mogu uslovno upisati godinu. Uslovni upis za studente ostalih godina je takođe prihvaćen, a svi fakulteti će sami odrediti koje ispite studenti moraju položiti da bi mogli upisati narednu godinu.
V. N.

Sprečen upad studenata
Nekoliko studenta iz „Studentskog protesta 2007“ pokušalo je juče da uđu na sednicu Senata, ali ih je obezbeđenje sprečilo u njihovoj nameri.
- Pojam samoorganizovani studenti više ne postoji. Neću više da razgovaram s njima. Imaju svoje predstavnike u Studentskom parlamentu, pa neka izvole i proslede im zahteve. Da su ušli na sednicu, protiv njih bi bila pokrenuta disciplinska odgovornost, jer to je najgrublje kršenje pravilnika o disciplinskoj odgovornosti studenata - rekao je juče Branko Kovačević, rektor Beogradskog univerziteta.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ne postoje pogresna skretanja. Samo staze za koje nismo znali da nam je sudjeno da njima hodamo." ~ Gaj Gavrijel Kej
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 6
Politička nestabilnost ohladila i inače pregrejanu vrednost akcija na Berzi
Akcije u padu, evro 83 dinara
Autor: B. Krivokapić | 10.05.2007 - 10:01

Na dan izbora Tomislava Nikolića za predsednika parlamenta, vrednost većine akcija na Beogradskoj berzi naglo je opala, a NBS je intervencijom na međubankarskom tržištu pokušala da ublaži deprecijaciju dinara. Slični trendovi nastavljeni su i drugog dana Nikolićeve „vladavine“. Vrednost većine akcija na Berzi i juče je bila u padu, a evro se u menjačnicama prodavao za oko 83 dinara, tri dinara skuplje nego na početku 2007.
Pre nego što je Koštunica podržao Šešeljevog zamenika, NBS je poslednji put morala da brani dinar 14. marta. U međuvremenu, kurs je uglavnom mirno plivao između 80 i 81 dinar. Prekjuče je NBS prodajom 37 miliona evra na međubankarskom tržištu podmirila naraslu tražnju i ublažila rast kursa. Iako u odnosima ponude i tražnje deviza ne očekuje znatnije poremećaje, rukovodstvo centralne banke je upozorilo na to da će tržište svakako reagovati na politička dešavanja, a da će NBS amortizovati samo kratkoročni dnevni pritisak, ali se neće dugoročno suprotstavljati tržišnom formiranju kursa. U prevodu to znači da nas, imajući u vidu gotovo izvesno raspisivanje novih izbora, očekuje dalji rast kursa i lako je moguće da će evro već tokom leta biti bliži iznosu od 90 nego od 80 dinara. Za odgovor na pitanje kako će to uticati na poslovanje, dovoljno je podsetiti na izjavu Petrašina Jakovljevića, direktora „Metalca“, jedne od najboljih srpskih firmi, koji je pre nekoliko dana u „Blicu“ rekao da je domaćoj privredi izuzetno značajno to što može da računa na stabilan kurs.

Mi i političari postajemo klasni neprijatelji

- Od juče ne razmišljam o investicionoj politici. Ma, kakva širenja radnih mesta?! Mislim kako da preselim proizvodnju - kaže Mirko Todorović, vlasnik „Todora“, čija je kompanija tokom jučerašnjeg dana zabeležila najmanji promet tokom prethodnih godina poslovanja.
Juče su s njim takođe kontaktirali predstavnici poznatog inostranog lanca hotela, kao i banka iz Klagenfurta, s kojima planira otvaranje hotela u Knez Mihailovoj. Rekli su: „Hajde malo da sačekamo, dok se ne razreši politička situacija“.
- Mi i političari postajemo klasni neprijatelji. Umesto da nastupa pragmatično i mudro, diplomatski, Koštunica i njegov DSS krive strance, Solanu, za ono što mu u kući ne funkcioniše. Ne smemo dozvoliti ponovnu konfrontaciju sa Zapadom. Oni će odmah uzvratiti. Takva politika mnogo nas je koštala. Mi smo mala tačka Evrope, a ne bogom dani da celog veka udaramo kontru - kaže Todorović, pitajući se zar je moguće da nas istorija iz vremena Miloševićevog režima ničemu nije naučila.
Kada je reč o padu vrednosti akcija na Beogradskoj berzi, a koji su mnogi ocenili kao dramatičan, stvari stoje malo drugačije. Iako je direktor brokerske kuće „Senzal“ izračunao da je već prvi dan po izboru Tome Nikolića koštao srpsku privredu pola milijarde evra, za koliko je navodno opala ukupna vrednost firmi čije se akcije kotiraju na Berzu, većina stručnjaka s kojima je „Blic“ razgovarao nije sklona da potpredsedniku radikala prida toliku važnost. Direktorka „M&V investmentsa“ Dragijana Radonjić-Petrović smatra da je politička situacija samo doprinela da se izuzetno pregrejane cene većine akcija na berzi koriguju nadole.
- Pre samo nedelju dana kada je cena većine akcija, i gde je to realno i gde nije, vrtoglavo išla nagore, niko se nije pitao šta se to dešava. Mislim da smo se previše navikli da na Berzi ima samo dobrih rezultata i da se za kratko vreme, bez mnogo rada, može ostvariti velika zarada. Politička nestabilnost, naravno, nije poželjna, ali korekcija nerealnih očekivanja je dobrodošla - kaže Radonjić-Petrović.

Vrednost evra u 2007.
Datum    Prodajni kurs
3. 1.    79,7686
1. 2.    78,9913
1. 3.    80,2400
2. 4.    81,1622
30. 4.    80,9675
8. 5.    81,6273
9. 5.    82,4844
*Prema kursnoj listi NBS

Sličnog je mišljenja i Nenad Gujaničić iz „AC-brokera“, koji kaže da je vrednost mnogih akcija na Berzi već duže vreme znatno iznad realne vrednosti.
- I prošle godine u periodu mart-jun imali smo pad i prometa i vrednosti akcija, a tada nije bilo nikakvih političkih razloga. Na Berzi se mnogo toga dešava stihijski. I kad vrednost akcija raste, ali i obrnuto, kad dolazi do opšteg pada. Zato je izuzetno nezahvalno prognozirati šta će se dalje dešavati - smatra Gujaničić.
Da su naši sagovornici u pravu, pokazuje i primer „Poštanske štedionice“ čije akcije, suprotno opštem trendu, već četvrti dan zaredom rastu za maksimalno dozvoljenih 20 odsto dnevno. I to uprkos činjenici da se radi o banci koja je u 2006. od svih domaćih banaka zabeležila najveći gubitak.
„Berza je nešto što fluktuira svaki dan. Sigurno je da je to odgovor i na izbor predsednika Skupštine. I to ne značii da sutra neće biti sve u zelenom. Mene brine što još nemamo izabranu Vladu jer je to deo političke stabilnosti. Za bilo koji biznis dugoročno gledano neophodna su bezbednost i politička stabilnost“, kaže ministar Predrag Bubalo.

Rekordni pad indeksa Beogradske berze
Indeks Beogradske berze belex 15 zabeležio je juče novi rekordni pad od 6,53 odsto. Indeks belex line pao je 5,24 odsto, a SRX 7,02 odsto. Juče je porasla cena akcija samo 21 kompanije, a pala je cena akcija 77 firmi. Na kontinualnom tržištu, na kome se trguje najlikvidnijim hartijama, zabeležen je pad akcija 34 firme, stagnirale su četiri, a porasle tri.
Na Berzi je beležen pad belexa 15 od 19. do 25. aprila - u rasponu od 0,5 do 3,8 odsto, ukupno oko 8,5 odsto.
Od 26. aprila do 3. maja indeks je porastao oko devet odsto, da bi u poslednja četiri radna dana zabeležio kumulativni pad od 14,4 odsto.

Ozbiljni investitori ne beže lako
Vladimir Pavlović, portfolio menadžer investicionog fonda „FIMA Proaktiv“, smatra da je padu vrednosti akcija velikim delom doprinela činjenica da je na Berzi bilo dosta sitnih špekulanata koji su odmah nakon prvih znakova političke nestabilnosti povukli svoje uloge.
- Dugoročni i ozbiljni investitori ne beže tako lako. Oni se primire i čekaju da vide šta će se dogoditi. Precizniji odgovor imaćemo početkom naredne nedelje kada se bude znalo hoće li biti novih izbora ili će se vlada ipak biti formirana. Ozbiljni investitori sigurno nisu za izbore - kaže Pavlović.
Nova intervencija Narodne banke Srbije
Autor: Beta - Tanjug | 09.05.2007 - 17:30

Narodna banka Srbije (NBS) danas je na međubanakrskom deviznom tržištu prodala 38,4 miliona evra da bi podmirila potražnju za devizima i sprečila preveliku dnevnu promenu kursa.
Formirani fiksni kurs je, kako je objavljeno na sajtu NBS, danas iznosio 83 dinara za jedan evro. Na gubitku su bili i oni koji imaju akcije na berzi. Prema podacima sa sajta Beogradske berze, danas je porasla cena akcija 21 kompanije, a pala je cena akcija 77 firmi, dok se cena akcija 58 firmi nije menjala. Interesantno je, kako navode brokeri, da su strani investori više kupovali, a manje prodavali akcije, dok su domaći uglavnom prodavali akcije.
Ministar privrede Predrag Bubalo je o dešavanjima na berzi i nagloj promeni kursa rekao da ne želi da se bavi spekulacijama o ekonomskim posledicama neformiranja Vlade.
- Berza je nešto što fluktuira svaki dan. Sigurno je da je to odgovor i na izbor predsednika Skupštine. I to ne znači da sutra neće biti sve u zelenom. Mene brine što još nemamo izabranu Vladu jer je to deo političke stabilnosti. Za bilo koji biznis dugoročno gledano neophodna su bezbednost i politička stabilnost, smatra Bubalo.
Narodna banka će, prema rečima viceguvrenera NBS Diane Dragutinović, oprezno pratiti kretanje kursa dinara i intervencijama će sprečavati prevelike dnevne promene. Ona je, povodom jučerašnjeg pada dinara, kazala da su na to uticali pre svega psihološki faktori ili nepovoljna očekivanja buduće sitacije od strane finansijskog sektora i klijenata. NBS ne sme da utiče ni na trend, ni na nivo deviznog kursa u srednjem roku, već samo na dnevne promene.
- Ne može ništa bitno da se desi za jedan dan ili za par dana, ali NBS će biti na oprezu, analiziraće dnevna kretanja, ali neće menjati svoju politiku na osnovu dnevnih promena - naglasila je Dragutinovićeva novinarima na konferenciji Tehnobank.
Novi rekordni pad indeksa Beogradske berze
Autor: Beta | 09.05.2007 - 14:52

Index Beogradske berze belex 15 zabeležio je danas novi rekordni pad od 6,53 odsto.
Indeks belex line pao je 5,24 odsto, a SRX 7,02 odsto.
Danas je porasla cena akcija samo 21 kompanije, a pala je cena akcija 77 firmi, dok se cena akcija 58 firmi nije menjala.
Obim trgovanja bio je 674 miliona dinara, oko 30 miliona više nego u ponedeljak, dok je ucešće stranih investitora u trgovanju akcijama smanjen sa 43 na 38 odsto.
Na kontinualnom tržištu, na kome se trguje najlikvidnijim hartijama, zabeležen je pad akcija 34 firme, stagnirale su četiri, a porasle tri.
Na berzi je beležen pad belexa 15 od 19. do 25. aprila - u rasponu od 0,5 do 3,8 odsto, ukupno oko 8,5 odsto.
Od 26. aprila do 3. maja index je porastao oko 9 odsto, da bi u poslednja četiri radna dana zabeležio kumulativni pad od 14,4 odsto.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ne postoje pogresna skretanja. Samo staze za koje nismo znali da nam je sudjeno da njima hodamo." ~ Gaj Gavrijel Kej
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 6
Upis za specijalizovane srednje škole od 21. maja
Autor: Beta | 13.05.2007 - 11:05

Prijavljivanje za polaganje prijemnog ispita za upis u specijalizovane srednje škole i gimnazije u Srbiji počinje 21. i trajaće do 27. maja. 
Konačni rezultati kvalifikacionih ispita biće objavljeni 8. juna, kada će biti i upis, dok prigovore na rezultate ispita učenici mogu uputiti 6. i 7. juna.
Prijemni ispiti za upis u matematičku ili filološku gimnaziju, biće održani 2. i 3. juna.
Kandidati koji žele da upišu Matematičku gimnaziju u Beogradu, polagaće prijemni ispit iz matematike 2. juna.
Osim rezultata izbora za upis se boduje i uspeh na matematičkim takmičenjima u poslednja tri razreda osnovne škole i opšti uspeh u osnovnoj školi u istom periodu.
U Srbiji i gimnazije u Kraljevu, Novom Sadu, Senti, Valjevu, Nišu i Kragujevcu imaju izdvojena odeljenja koja rade po programu beogradske Matematičke gimnazije.
Na prijemnom ispitu za upis u Filološku gimnaziju u Beogradu učenici polažu test iz stranog jezika koji su učili kao prvi jezik u osnovnoj školi i test iz srpskog jezika i književnosti.
U Filološkim gimnazijama obrazuju se kadrovi prevodilačke struke, a u toku četiri godine učenici Filološke gimnazije stiču znanje dva strana, srpskog i latinskog jezika, ali izučavaju i predmete karakteristične za klasične gimnazije.
Pored Filološke gimnazije u Beogradu, gimnazija tog tipa postoji i u Sremskim Karlovcima, a posebna jezička odeljenja imaju i gimnazije u Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu.
Učenici koji su završili osmi razred, a žele da upišu Sportsku gimnaziju trebalo bi da se prijave 1. i 2. juna, kada će biti i prvi prijemni ispiti.
Za umetničke škole (likovne, muzičke i baletske) prijemni ispiti će biti 2, 3. i 4. juna.
Tako će učenici koji ne uspeju da se upišu u specijalizovane srednje škole i gimnazije imati vremena da se upišu u redovne škole.
Kvalifikacioni ispiti iz srpskog jezika i matematike za gimnazije i srednje stručne škole polagaće se 18. i 19. juna.
U Srbiji ima 523 srednje škole. Ove godine ima oko 83.500 mesta za upis u prvi razred, a oko 81.000 učenika završiće osnovnu školu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ne postoje pogresna skretanja. Samo staze za koje nismo znali da nam je sudjeno da njima hodamo." ~ Gaj Gavrijel Kej
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
jel zna neko gde mogu da skinem informator za upis u srednje skole 2007/2008? :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan


Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13102
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
To se kupuje  :chuckel:
IP sačuvana
social share
                                       
enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(:()= :)

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
pa jel jos niste ukinuli to polaganje  :weirdface:. to se nije menjalo zadnjih 60 god.....evropski, nema sta :shock: :P :P
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 412
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kada postave, postavicu i ja u ovoj temi...
I meni treba za brata... :mrgreen:

Je l' ti brat ide u Drinku...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zivim danas, jer sutra mozda nece ni doci!!!

Zodijak
Pol
Poruke 489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson W950i
Ja sam kupio informator preko skole pre 2 meseca i jos ga nisam dobio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju


Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
informator vam košta 200 dinara sa sve listom želja i prijavom za upis. Ja sam prošlle godine skinula informate u adobe formatu koji je u to vreme postavljen na sajtu ministarstva prosvete, medjutim ove godine nema ama baš ništa što se tiče srednjih škola. Ako neko hoće mogu da vam postavim (ako budem umela) jer ne verujem da se nešto bitno izmenilo koliko sam ja videla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 6
Kada postave, postavicu i ja u ovoj temi...
I meni treba za brata... :mrgreen:

Je l' ti brat ide u Drinku...?

Ne
IP sačuvana
social share
"Ne postoje pogresna skretanja. Samo staze za koje nismo znali da nam je sudjeno da njima hodamo." ~ Gaj Gavrijel Kej
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: Advokat Draganić :: MojaFirma

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.