Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:36:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upis u srednje skole 2013.  (Pročitano 25496 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ja sam davno isao na prijemni i 95% ucenika je imalo privatne casove, drzali su ih i profesori iz skola. To je bilo prosto nenormalno da se ne spremas privatno.

I ja sam se spremala privatno - al' kod tate  Smile 

E sad na temu - smatram da je upis samo na osnovu uspeha totalna glupost - treba da se vrednuje rad tokom skolovanja naravno - ali svi su svesni tih ocena na lepe oci, voli te uciteljica, jao pa to je tako fino dete pa evo da dam 5 - daklen, sansa za korekciju toga jeste prijemni i on mora da postoji - tacka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
Ma bre covece ok je to, napisao sam vec gore da mi je jasno da te pare niti mogu niti ce im neko dati i da zatraze ali prosto dodje coveku taj osecaj da je prevaren jer realno i jeste.

Ja sam davno isao na prijemni i 95% ucenika je imalo privatne casove, drzali su ih i profesori iz skola. To je bilo prosto nenormalno da se ne spremas privatno.

Ја сам 2005-е ишао на пријемни, нисам ишао приватно али нисам ни посебно ни учио за пријемни али углавном људи нису ишли на приватне часове него само на припреме које је организовала школа...Они који су били баш загрижени су ишли на приватне часове али су они почели да уче за пријемни већ првог септембра, тако да....

I ja sam se spremala privatno - al' kod tate  Smile 

E sad na temu - smatram da je upis samo na osnovu uspeha totalna glupost - treba da se vrednuje rad tokom skolovanja naravno - ali svi su svesni tih ocena na lepe oci, voli te uciteljica, jao pa to je tako fino dete pa evo da dam 5 - daklen, sansa za korekciju toga jeste prijemni i on mora da postoji - tacka.

Плус, свака основна има различите критеријуме, тако на пример неко ко има добар просек у једној основној , у друго би имао одличан просек итд...
Али јебига, шта да се ради, ово је ванредна ситуација...
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 17:20:29 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Ovaj čovek mora biti smenjen

Bez obzira na hapšenje radnice "Službenog glasnika" osumnjičene za krađu testova za malu maturu, morala bi se ispitati i odgovornost direktora „Glasnika“ Radoša Ljušića, Dragana Banićevića, direktora Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja u kojem testove sastavljaju, pa i samog ministra Žarka Obradovića, zbog propusta koji su omogućili Z. M. da ukrade testove.

Radoš Ljušić

Direktor „Službenog glasnika“ Radoš Ljušić kaže za „Blic“ da je spreman da odgovara u skladu sa zakonom, ako se utvrdi njegova odgovornost, a na pitanje da li je spreman i da podnese ostavku, odgovara: „Prošle godine niko nije podneo ostavku, kao ni pretprošle. Zašto bih sada ja podnosio ostavku?“

Ljušić dodaje i da bi odgovornost trebalo da snose svi za koje se dokaže da su pogrešili, od njega pa do ministra.

- Treba tu još dosta ljudi ispitati - kaže Ljušić, ali na pitanje koga to, odgovara samo da „policija zna“. Sve počelo u štampariji „Službenog glasnika“.

Obradović: Izdržao hajku

Dobili smo odgovor ko je ukrao testove, u kojoj instituciji, a na nadležnim organima je da sve do kraja istraže. Ministarstvo i ja smo reagovali adekvatno, ali odmah je krenula hajka na ministra. Nije bilo važno ni ko je ukrao, ni ko je falsifikovao, ko je počinio delo, zašto su rezultati lošiji nego prošle godine. Umesto odgovora na postavljena pitanja, mala matura je politizovana. Za nas u prosveti je dobro da se zna ko je čineći krivično delo doveo do ove situacije. A na Ministarstvu i državnoj komisiji je sada da nađemo rešenje da nijedno dete ne bude oštećeno. Pitanje odgovornosti ministra imaju pravo da postave sindikati i političke stranke. Uradio sam sve i odgovorno istrpeo hajku. Sada je na policiji da završi svoj deo posla.

Izvor
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 17:25:21 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Privatni casovi su posast modernog doba za siromasne" roditelje.  Smile
Glupost!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
Глупост је да сад министри или функционери подносе оставке зато што је неко украо тестове...
Ајд да су они својим радом створили некакву забуну итд. али зато што је неки запослени украо тестове да одговарају министри је смешно...
Не може он сам одговарати за све запослене у образовању...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Baš zato što je ovo vanredna situacija, trebalo je doneti najmanje bolnu odluku, tj. odluku kojom bi bio oštećen što manji broj učenika... ovako, doneli su skroz suprotnu odluku, zbog par hiljada onih koji su imali rešenja, ako ih je uopšte i bilo toliko, oštećeno je desetine hiljada učenika (prijemni polagalo 75000)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Nije glupost jer ih je neko i postavio na ta mesta i i njegova je bruka. Nema moralne odgovornosti kod nas nimalo. Mislim pazi zapazanje...

Citat
Direktor „Službenog glasnika“ Radoš Ljušić kaže za „Blic“ da je spreman da odgovara u skladu sa zakonom, ako se utvrdi njegova odgovornost, a na pitanje da li je spreman i da podnese ostavku, odgovara: „Prošle godine niko nije podneo ostavku, kao ni pretprošle. Zašto bih sada ja podnosio ostavku?“
Sto bi on podnosio kad niko ne podnosi.  Smile A uopste se i ne zapita da li je i njegova odgovornost. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Privatni casovi su posast modernog doba za siromasne" roditelje.  Smile
Glupost!

Aj ti meni objasni sta ostaje detetu koje ima loseg, ali zaista loseg profesora - mislim, to gradivo ipak neko treba da ti objasni, ne?

Prve 2 godine matisa u srednjoj dobra profesorka i razredna - ode zena u drugu skolu i dodje ja ne znam kako to da nazovem - nista, ali NISTA je niko nije razumeo - ja sam morala da cimam caleta (sto do tad sem za taj prijemni jel  Smile nisam radila) da mi objasnjava o cemu se tu radi

I to je ostavilo toliku rupu da sam posle na faksu morala extra da se potrudim da bih polozila matematiku koja drugima, pogotovo gimnazijalcima, nije bila problem  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 17:38:53 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
Baš zato što je ovo vanredna situacija, trebalo je doneti najmanje bolnu odluku, tj. odluku kojom bi bio oštećen što manji broj učenika... ovako, doneli su skroz suprotnu odluku, zbog par hiljada onih koji su imali rešenja, ako ih je uopšte i bilo toliko, oštećeno je desetine hiljada učenika (prijemni polagalo 75000)

Управо ти који нису имали решења, ишли на приватне часове, учили и њихови родитељи дизали највећу халабуку око тога...
Јер није важно ако ти имаш сто поена када остали имају исто око сто...

Nije glupost jer ih je neko i postavio na ta mesta i i njegova je bruka. Nema moralne odgovornosti kod nas nimalo. Mislim pazi zapazanje...

Citat
Sto bi on podnosio kad niko ne podnosi.  Smile A uopste se i ne zapita da li je i njegova odgovornost. Smile

Ала си ти запео за тај морал, ко да причамо о цркви а не о политичарима...
Брука је онога ко је украо а не онога који с тим нема везе али је био надређени томе који је украо...
То ти је исто да кажеш зато што не неки судија узимао мито председник има моралну одговорност и треба да да оставку...
Ниђе везе...
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 17:46:34 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung GT-S7580
Jednostavno je, na pripremama pred maturski ispit imas profesora koji kontrolise trideset ucenika. Kod privatnog profesora imas dovoljno vremena da sve naucis i izvezbas i da ga cimas deset puta da ti objasnjava neki zadatak, ukoliko ti nije jasan. Sto sumnjam da bi uspeo onaj profesor koji ima trideset ucenika, mozda cak i vise.

Lepo je rekao Alister, ima losih profesora, zamisli.

E, sad sto mi imamo na forumu genijalce, kojima profesori nisu potrebni da bi nesto naucili, to je druga prica.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:36:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.