Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:47:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upis u srednje skole 2013.  (Pročitano 25495 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
Jadan Dacic e....................mars bre u pizdu materinu, ovoga kretena gledamo vekovima kao ministra a covek je balvan neopevani. Ministar obrazovanja, balvan.

Ko ce da vrati pare roditeljima sto su placali privatne casove za prijemni?

Ко што сама реч каже - приватни часови, значи приватна ствар...није обавеза да се иде на приватне часове...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Voleo bih da cujem tu drzavnu logiku i zakonsku da si sam dao 200 evra za casove svom detetu za nesto sto ne postoji.

To je isto kao zimske gume ako ti je tematika bliza, nateras ih da kupe pa posle otkazes obavezu istih. Al dobro, ostaju ti za sledecu godinu, a njima ostane znanje. Ili ne ostane?

Jasno je meni apsolutnu da te pare nece ljudi videti ali razlog vise da se stoka smeni sa polozaja.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 16:33:05 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
Зимске гуме су обавезне по закону, приватни часови су луксуз, држава нема везе с тим јер она никога није ни обавезала да иде на приватне часове...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Evo, oglasio se i Vucic.  Smile

Vučić: Slažem se da Žarko Obradović treba da podnese ostavku

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će rekonstrukcije vlade biti u julu i da će Srpska napredna stranka (SNS) zameniti najmanje 10 držanih sektretara, zamenika i pomoćnika ministara, ističući da je to ozbiljan posao i da to nije samo pitanje odnosa prema ministrima.

Vučić je, gostujući na televiziji B92, na pitanje da li je afera "testovi" jedan od najvećih skandala i da li smatra da ministar obrazovanja Žarko Obradović treba da podnese ostavku, rekao da se slaže sa tom ocenom, ali je i naglasio da će stav o ministru preneti premijeru Ivicu dačiću, koji je i lider Socijalističke partije Srbije (SPS).

Vučić je rekao i da je ostavka pitanje ličnog odnosa prema odgovornosti i da ne može da odgovara u tuđe ime.

Prema njegovim rečima, rekonstrukcija vlade je mnogo ozbiljniji proces od promene dva, tri, četiri ministra.

Vučić je najavio da će SNS zameniti najmanje 10 državnih sekretara, pomoćnika i zamenika ministara, ali i jedan broj direktora javnih preduzeća.

Vučić je objasnio da će se rekonstrukciji pristupiti posle odluke o datumu za početak pregovora Srbije i EU 28 juna i dodao da će se tokom jula "ta, takođe, važna obaveza završiti".

Aleksandar Vučić izjavio je da u ovom trenutku nema odluke o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, da se nada da do njih neće doći i da će aktulena vladajuća koalicija moći da završi sve što je važno za Srbiju bez izbora.

- Moj odogovor je da takve odluke nema. Mi ćemo gledati da uradimo ono što je najbolje za Srbiju, ja nisam nikome, ni na Zapadu, ni na Istoku, rekao da izbora neće biti, ali nisam rekao ni da izbore želimo, i nisam lagao kada sam to rekao - kazao je Vučić.

Podela Dinkićevog ministarstva - nemoguća

Upitan hoće li biti podeljeno ministarstvo finansija i privrede koje vodi lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dikić, Vučić je rekao da to ne može da se desi bez novih izbora i novog koalicionog sporazuma i da je to "prosto nemoguće".

- Ko bude sutra ili za bilo koju godinu umesto Dinkiciha, neće moći da bude omiljen - rekao je Vučić, aludirajući na tešku ekonomsku situaciju.

On je, istovremeno, naveo i da ne želi da spkuliše madijskim napisima vezanim za to da bi Milka Forcan ili predsednik Ekonomskog Saveta Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Dželetović mogli da zamene Dinkića.

Tanjug
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Zimske gume pre 2 godine nisu bile obavezne po zakonu, jer je donet pa povucen u jebenom novembru. Znaci opet te je neko sjebo. Ako nisu obavezne, onda je i to luksuz.

I opet ti meni pricas kao birokrata kad dodjem na salter, gospodine ali vasih 200 papira nije predvidjeno mojom ingerencijom da budu zavedeni bez prisustva dva svedoka i papira 201 uz 4 sata cekanja.

Ok, hvala, to je po zakonu, jebem vam mater.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 16:38:14 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
jbte ovo ko aflatoksin? Ministar reko da je uredu...  Smile

Ajd i ovaj Vucic, sad ce da skuplja malko politichkih poenchica na konto morala...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
Zimske gume pre 2 godine nisu bile obavezne po zakonu, jer je donet pa povucen u jebenom novembru. Znaci opet te je neko sjebo. Ako nisu obavezne, onda je i to luksuz.

I opet ti meni pricas kao birokrata kad dodjem na salter, gospodine ali vasih 200 papira nije predvidjeno mojom ingerencijom da budu zavedeni bez prisustva dva svedoka i papira 201 uz 4 sata cekanja.

Ok, hvala, to je po zakonu, jebem vam mater.

Само кажем да људе нико није терао да децу уписују на приватне часове...
То је била одлука родитеља...никакав закон није терао људе да имају приватне часове па онда поништио ту одлуку...Тако да то не можеш да поредиш са гумама где су људи били принуђени законом од стране државе да купе па је касније то повучено...
Овде нико никог није приморавао да се иде на приватне часове...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Ko da je sad bitno da li su deca išla na privatne časove ili nisu... jednostavno, ima mnogo dece koja su spremala ovaj prijemni i dobro ga uradila, sad im je to poništeno i pitanje je da li će sva ta deca moći da se upišu tamo gde bi se upisala sa bodovima sa prijemnog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ma bre covece ok je to, napisao sam vec gore da mi je jasno da te pare niti mogu niti ce im neko dati i da zatraze ali prosto dodje coveku taj osecaj da je prevaren jer realno i jeste.

Ja sam davno isao na prijemni i 95% ucenika je imalo privatne casove, drzali su ih i profesori iz skola. To je bilo prosto nenormalno da se ne spremas privatno.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 16:56:30 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
Ko da je sad bitno da li su deca išla na privatne časove ili nisu... jednostavno, ima mnogo dece koja su spremala ovaj prijemni i dobro ga uradila, sad im je to poništeno i pitanje je da li će sva ta deca moći da se upišu tamo gde bi se upisala sa bodovima sa prijemnog.

Нека им то буде прва лекција из живота - Life is a bitch.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:47:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.