Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 00:54:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Roman Polanski  (Pročitano 15436 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  On može da bude primer drugom pedofilu da se ponaša isto tako.Da svesno čini istu stvar,da pobegne ako bude uhvaćen...Gde bi stao Polanski da nije uhvaćen u kući Džeka Nikolsona posle svog nemoralnog dela.Kako je sračunat bio u zločinu tako je sračunat bio i u begu.Da nije tako bio bi već davno uhvaćen.I Čarls Menson,još jedan opasan manijak je u zatvoru.Zna se zašto.U zatvoru snima ploče i dokumentarce.Poznato je da ima sledbenike.Šta bi tek on uradio na slobodi samo da se ostvario.I ne samo on.Dva primera (koje je sudbina spojila) za razmišljanje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Poredis Polanskog i Mensona... pa to govno je uglavnom i odgovorno za Polanskijevu dalju sudbinu... I kako uopste znas koliko je bio sracunat u svom delu... kao da si bio tamo pa znas sta se desilo... a pedofilima ne treba tudj primer, budi siguran... znaju oni da se snadju i sami
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ko da je onom popu bio primer Polanski
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Svojom logikom ti porediš Polanskog i Mensona.Ti bi jednog izbavio a drugog ostavio u zatvoru.Obojici je mesto tamo.Bez izuzetka.Vrati se nazad pa pročitaj Anein tekst u kom piše šta je priznao da je uradio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
SonyEricsson K800i
I to jeste kazna. Osveta bi bila da ga je našao otac te devojčice sa kojom je imao odnos, i polomio ruke, noge i ostale ekstremitete.
Ma ja bi ocu polomio noge i ruke, pa onda nek' se porazmisli sto mu je cerka do 13. godine imala vise odnosa sa "pedofilima"...
Dok ljudi to ne uvide dzaba vam ovolika "spektakularna" hapsenja...
Prvo, ljudi nisu stvoreni da sluze kao primer drugima. Drugo, bio je opasan, pa sta. Sad nije i zatvarati ga bi bila cista kojestarija. I trece, da je odsluzio svoje tada, mozda danas ne bi imali Tesu, Pirate, Pijanistu. Mozda je tebi to sporedno, ali meni je na prvom mestu smatrao me ti nemoralnim ili ne.

Smile Smile Smile Smile Smile
Ma moral ne postoji...  Smile
Ko da je onom popu bio primer Polanski
Ne njemu je primer bio...

Ajde i njih da pohapsimo...  Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2009, 15:21:06 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  I ja sam slušao Helter Skelter pa mi nije palo na pamet da koljem trudnice i silujem decu.Čitao sam i Mein Kampf pa ne idem ulicom i kličem Hitleru(još jednom manijaku)Kao i većina ostalih.To je zato što imamo nešto što se ovde proglašava mrtvim.Posedujemo neka osnovna moralna načela koja nas sprečavaju da budemo manijaci poput Polanskog.Odvojimo delo od čoveka i pustimo sud da kaže svoje.
  To što roditelji ne znaju gde su im deca postaje polako i naš problem.Upravo zato trebaju  Polanski i njemu slični da snose posledice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
SonyEricsson K800i
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 04. Okt 2009, 15:35:52
  I ja sam slušao Helter Skelter pa mi nije palo na pamet da koljem trudnice i silujem decu.Čitao sam i Mein Kampf pa ne idem ulicom i kličem Hitleru(još jednom manijaku)Kao i većina ostalih.To je zato što imamo nešto što se ovde proglašava mrtvim.Posedujemo neka osnovna moralna načela koja nas sprečavaju da budemo manijaci poput Polanskog.Odvojimo delo od čoveka i pustimo sud da kaže svoje.
  To što roditelji ne znaju gde su im deca postaje polako i naš problem.Upravo zato trebaju  Polanski i njemu slični da snose posledice.
Naravno, ti si inteligentan covek normalnih razmisljanja, ali ako bismo isli redom i pricali sta sve treba ukinuti, kog sve treba uhapsiti gde bi smo sada bili...  Smile
Kao sto rece dzonipascal da on slucajno nije pobegao iz Amerike da li bi mi imali neke od najboljih filmova svih vremena, a i sva sreca pa ne mozemo menjati proslost...
Inace sto se tice roditelja, po meni zasluzuju ist kaznu kao i Polanski...  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 04. Okt 2009, 15:19:50
 Svojom logikom ti porediš Polanskog i Mensona.Ti bi jednog izbavio a drugog ostavio u zatvoru.Obojici je mesto tamo.Bez izuzetka.Vrati se nazad pa pročitaj Anein tekst u kom piše šta je priznao da je uradio.

Vidis, da. Ja bih velikog reditelja kao sto je Polanski izbavio iz zatvora, a masovnog ubicu Mensona ostavio tamo da crkne. Bas sam neki necovek, a?
Sigurno znas recenicu koju Vols izgovara na kraju Kineske cetvrti: Forget it, Jake. It's Chinatown. E pa, ovo je filmski forum. Na njemu i provodim ovoliko vremena upravo jer volim film. I zato, kad bih na jednu stranu stavio sve sto je Polanski uradio i sto bi jos mogao da uradi ako bi bio pusten, a na drugu njegovo zatvaranje zbog onoga sto je ucinio pre 30 godina, cisto kako bi se sproveo zakon i ispostovao usrani moral; sta mislis koja ce strana tu da pretegne?
Radi se o tome da dela cine coveka. I dobra i losa. A u slucaju Polanskog, dobra dela, bar sto se mene tice, premasuju losa za kilometre. Da je ubio nekog, mogli bismo da diskutujemo. Ovako to vise nema svrhu, jer nijedan od nas dvojice nema nista novo da doda na ovu temu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Nema šta da se doda.Da nije osujećen i da se nije uplašio ko zna dokle bi stigao.U zatvoru inače ne crkavaju svi.Najbolji primer ti je upravo Menson koji će uskoro izaći pošto je odslužio svoje.Isto je mogao da uradi i Polanski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
znaci...malo sam konsultovao neke moje drugare pravnike i situacija je ovakva....pedofilija ne zastareva kao krivicno delo,nebitno je da li zrtva zeli da tuzi osumnjicenog ili ne...osumnjiceni se goni po sluzbenoj duznosti bio on klosar,car,genije,polanski...nebitno

u ovom slucaju mu se na teret stavlja pedofilija i izbegavanje suda
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 00:54:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.