Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:05:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Roman Polanski  (Pročitano 15456 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
U to vreme... pa nismo u tom vremenu. Ta ostecena osoba sad ima 45 godina i trebalo bi da se pita... I pravila bi trebalo da postoje da koriste necemu... A ko ce da ima korist od slanja Polanskog u zatvor? Samo taj tvoj visokocenjeni zakon, i niko vise.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  To znači da po tebi svaki pedofil mogao da napije,drogira i iskoristi dete pa da se onda skloni ne na 30 godina kao Polanski već na samo desetak i da se mirno vrati kao da ništa nije bilo.I da istu stvar uradi ponovo.Taj zakon kako god ga cenio nije samo moj već većine nas.I mora da se primenjuje dok se ne napravi nešto bolje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
A znaci ti si od tih... dobro...
Tačno, ja sam od tih koji stvari ne posmatraju kao samo crne ili bele.

Ne, ja sam upravo na te crno-bele i mislio kad sam rekao 'tih'
Ne, Džoni, prijatelju, upravo ti posmatraš stvari na taj način: kriv/nevin, genijalan/glup, važan/nevažan.

Zoran je već pokušao da ti objasni, ali mi se čini da je on previše blag:
zamisli da je tvoje 13-ogodišnje dete neko seksualno zloupotrebio.
Pod pretpostavkom da si normalan čovek, tebe ama ni malo ne bi zanimalo da li je to jedan Roman Polanski, ili je to lokalni siledžija. Tvoje dete je povređeno, nazad nema. U tebi se, prirodno, javlja impuls da tu osobu nađeš i pokažeš joj njenog boga. Ustuknuo bi možda kada bi čuo da je taj siledžija ustvari neko čiji rad (ovo je namerno boldovano, jer rad je jedno, a seksualna devijacija drugo) poštuješ?

Svaki čovek ima neki svoj bag, verujem.
Ako je bag Polanskom seksualno opštenje za decom, taj čin mora biti sankcionisan, pa bio on genije ili ne.

Sad, tu su razni činioci umešani, poput načina na koji je uhapšen, do toga kad i pod kojim okolnostima se sve odigralo, i u koje vreme (tj. koliko davno). Ali činjenica je da se to desilo. I ako ćemo da zanemarimo zakone i pravosudni sistem, opet ostaje, majku mu, valjda nešto ljudsko u nama, koje nam govori da seks sa decom nije prihvatljiv, najblaže rečeno  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
E ako stvarno mislis da ce Polanski opet da napravi istu stvar kao i pre 30 godina, pored sve te medijske hajke i publiciteta koji ga non-stop prati, onda si naivniji nego sto sam i mislio... I on da je zaista pedofil, tesko bi mogao da izdrzi da opet ne siluje neku devojcicu za ovih 30 godina.

A B@mbin@, sta ce ta kazna po tvom misljenju dobro doneti ovom svetu, izuzev moralne satisfakcije tebi i zoranu da ce Polanski da umre zatocen? Inace, kod tebe je crno-belo sto mesas zakon i pravdu, dve nespojive stvari...
« Poslednja izmena: 04. Okt 2009, 04:33:04 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
A B@mbin@, sta ce ta kazna po tvom misljenju dobro doneti ovom svetu, izuzev moralne satisfakcije tebi i zoranu da ce Polanski da umre zatocen? Inace, kod tebe je crno-belo sto mesas zakon i pravdu, dve nespojive stvari...
Molim te, budi ljubazan, pa malo pažljivije čitaj ono što pišem, može? Smile

Ja nisam pomešala zakon i pravdu, šta više - razdvojila sam ih. I ako i sve to ostavimo po strani, ostaje nešto što se zove ljudskost i zdrav razum.

Pitanje da li će kažnjavanje Polanskom doneti nešto dobro ovom svetu - ne, neće.
Isto tako, ako uhvatiš 1000 pedofila, pohapsiš ih - opet ništa dobro nećeš doneti svetu.
Neznatno - da, ali neko opšte dobro - ne. Ostalo ih je još mnogo više.
Pazi, o svetu pričamo, to su velike brojke.

Ali ako bi se javno i namerno proglasilo da je neko imao seks sa maloletnim detetom, misliš da to ne bi izazvalo opšti haos? Da se ne bi pojavili pedofili sa svih strana, želeći i za sebe to isto?

Ako ne kazniš nekoga ko je kriv, samo jer je kvalitetan umetnik, prećutno daješ dozvolu svima ostalima da čine isto.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Nisam ja bio blag samo sam hteo da sam zaključi ovo što si mu napisala.Ono ljudsko (ja to zovem moral) u nama nas vodi kroz situacije koje nijedan ljudsi zakon ne može da reguliše.Normalan čovek zna i bez zakona da ne sme bude između ostalog i pedofil.I neće se ohrabriti samo pedofili.
  Ponavljam da nisam ja kriv za ovo što je Polanski sam sebi napravio.Da nije pobegao već bi odslužio kaznu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Znaciti kazniti Polanskog za primer, kako bi se svim ostalim pedofilima pokazalo sta ih ceka? Da, to je pravda u svom svom svetlu. Znaci ne sprecavas njega da cini zlodela, nego ludake koji bi se ugledali na njega? Mislim, pokusavam da pratim tvoje pisanje, al ga ne hvatam ni za glavu ni za rep (psihicka posla)...
A po pitanju morala, on je ipak subjektivna stvar... za nekog je moral da se zeni vide samo oci kad izadje na ulicu... A ovo sa : Ako puste Polanskog, pedofili ce da nagrnu sa svih strana, me podseca na: Ako dozvole gej paradu, deca ce da pocnu da se jebu u dupe... ako ste od tih, daj da rascistimo to odmah, dok jos nije svanulo
« Poslednja izmena: 04. Okt 2009, 04:53:52 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
 Smile jbg, ne pratiš fabulu radnje.
A možda sam malo i konfuzna, može biti.

Citat
Znaci ne sprecavas njega da cini zlodela, nego ludake koji bi se ugledali na njega?
Njega ne mogu više sprečiti, to što je on napravio, napravio je, i to onda kada sam ja bila još u neorganskom stanju, kapiraš? Smile

I ne postoje ludaci koji bi se na njega ugledali. Šta, krene pedofil u parkić da vrbuje decu, pa vidi Polanskog na TV-u, i kaže: ''U jebote, bolje da ovo ne radim, uhvatiće me, ako su njega''.

Treba biti naivan pa misliti na taj način.

Ono što u njegovom slučaju treba da posluži kao primer jeste to da nemoralna (hvala, Zorane, na dobacivanju termina Smile ) dela ne prolaze nekažnjeno, pa ko god da si.

Zakon jeste šupalj, sistem jeste loš. Ali ako ćemo puštati prestupnike na slobodu tek tako, onda ga mi još više razgužavamo i činimo ga lošijim nego što jeste i što sme biti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat
Ono što u njegovom slučaju treba da posluži kao primer jeste to da nemoralna (hvala, Zorane, na dobacivanju termina Smile ) dela ne prolaze nekažnjeno, pa ko god da si.

Znaci, posle 30 godina, coveka koji vise i nije isti onaj covek od tada (jer kao sto sam vec rekao da je zaista pedofil ponovio bi to isto), treba kazniti da bi mu se pokazalo da ne sme da se kaci sa moralom? To onda vise lici na osvetu, nego na pravdu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
On se sad više kažnjava zbog bega od zakona, nego zbog toga što je učino.
Jebi ga, ali tako je, po svemu sudeći.

I to jeste kazna. Osveta bi bila da ga je našao otac te devojčice sa kojom je imao odnos, i polomio ruke, noge i ostale ekstremitete.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2009, 05:06:11 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:05:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.