Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 16:42:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 509534 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Medjutim, ovaj je za dlaku mogao da zavrsi kao Kusturica  Smile

Za dlaku, al mu falilo mozga i talenta pa se kao svaki kloske okrenuo islamu i kriminalu.
To su utabane staze "evro islama" ..bas kao kod predaka svih danasnjih poturica
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 22:30:41 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Nepoznat
Browser
Opera 10.00
mob
LG Google Nexus 5
poprilicno sam sigurna da svi ovi koji pozdravljaju hapsenje generala, nisu srbi. Ili, u najmanju ruku su deca mesovitih brakova.
Jer ja nemam drugog objasnjenja, sem da su se prodali za male pare svojih stranackih ideologija.

Jer ni jedan normalan srbin, bio bogat il siromasan, obrazovan ili ne, ne misli tako. Svi oni imaju jedno misljenje.
Drago mi je sto su u vecini.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Za Orica sam od par razlicitih ljudi cuo da je pri kraju Srebrenice bio u Bajinoj Basti i to od Srba iz BiH  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Ama to je tipična islamska životna filosofija, u miru je jedno ako počne rat onda je nešto sasvim drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Nepoznat
Browser
Opera 10.00
mob
LG Google Nexus 5
joj zivela s muslimanima, najbolje prijatelje imala, znam posle prve recenice sta misle.
Kunu se u jedno, a onda kazu nisam ja to nikad rekao.
Ja izuzetka iz ovog jos ne upoznah.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
poprilicno sam sigurna da svi ovi koji pozdravljaju hapsenje generala, nisu srbi. Ili, u najmanju ruku su deca mesovitih brakova.
Jer ja nemam drugog objasnjenja, sem da su se prodali za male pare svojih stranackih ideologija.

Jer ni jedan normalan srbin, bio bogat il siromasan, obrazovan ili ne, ne misli tako. Svi oni imaju jedno misljenje.
Drago mi je sto su u vecini.

Pazi, u Srbiji se tesko zivi. Postoji deo ljudi koji ne mogu da shvate siru sliku i koji se hvataju za slamku. Oni su naseli na price o boljitku ako budemo poslusni.

Ne vredi njima objasnjavati da je Madjarska najposlusnija pa ne moze da se pohvali boljim ukupnim standardom.
Ne mogu da shvate ni da Rumunija nema neresenih pitanja prema EU pa zive u dlaku isto kao mi.
Ne shvataju ni da Bugari zive jos losije iako su godinama u EU.

Takvi veruju u "sargarepicu" a ne vide stapinu.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 22:56:01 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
joj zivela s muslimanima, najbolje prijatelje imala, znam posle prve recenice sta misle.
Kunu se u jedno, a onda kazu nisam ja to nikad rekao.
Ja izuzetka iz ovog jos ne upoznah.

A sta drugo ocekivati od ljudi koji ne smeju ni da priznaju da su samo u proslom veku 5-6-7 puta menjali ime?
Bili su (prvo Srbi) Turci, pa Srbi i Hrvati, pa Jugosloveni, zatim  muslimani i Muslimani a za sada su Bosnjaci.
Inace i njihov Alija je govorio o Muslimanima a ovi postadose neki "Bosnjaci"  Smile

To su ljudi koji stoje pred ogledalom i onako beli haluciniraju da su od Turaka nastali iako su pravi Turci garavi k'o nasi Cigani.
Ti ljudi veruju da su primajuci pustinjsku veru primili i kamilje gene  Smile i ne pomazu im ni oci ni ogledalo.

Kakav tip karaktera mogu da imaju ljudi koji ne smeju ni da priznaju odakle su, ko su, sta su radili i gde su posli?
Jedino im i preostaje da se neprestano "shaltaju" izmedju profila seoske lude, mudzahedina i prosjaka koji na patetiku pokusava da iskuka nesto.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Кад споменусте Насера, био сам доста пута у Подрињу, конкеретно у Братунцу... Довољно је питати људе који живе тамо о том зликовцу, па да вам све буде јасно. Многи од њих су доживели личну трагедију и изгубили своје најближе.

Користио је то што је Сребреница у заштићеној зони од стране УН, одакле је деловао и предводио своје џихадлије у крвавим походима, злочинац је директно је одговоран за убиство око 3000 људи, од чега велики број цивила (деце, жена, стараца...), робијао је 2 године у Хагу, а доказани је убица, кољач и силоватељ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 2610

Ovaj covek se lecio sam toliko godina, doziveo 2 sloga i ziveo u konstantnom strahu da ce ga pronaci. Na kraju su ga svi ostavili. A ako je pratio TV a sigurno jeste kako li je samo dozivljavao ono izivljavanje nad njegovom porodicom,

I ova nasa smrdljiva vlast umesto da je zastitila tog bolesnog coveka ona ga salje samo da ga se otarasi. Kao govno kad skines sa cipele.

Brano, bravo!!!! I sve nas ovde koji smo izbegli nasa srpska braca ne podnose!!

Sve sto ti se desava Srbijo sama si kriva  Smile

A sto se tice televizije, da sam urednik, vlasnik, kako god...bar bih imala toliko obzira, srama i stida i ne bih toliko paznje posvecivala tome.
Sandra ne uzbudjuj se previse-poslali Mladica na kvalitetno lecenje.
On je poslednji slog imao pre 20 dana i zato su pozurili sa izrucivanjem-da se kaze da su ispiunili uslov-jer da je mrtav niko im ne bi poverovao da su hteli da ga izruce-zato ovako ispade sve na brzaka-nisu racunali na godine, zdravlje i ostale "sitnice" oko Mladica.
A sto se tice Tv stanica- samo Prva ima drugaciji stav o svemu a sve ostale rezimske i sve  se trude ko ce vise da se uvuce u dupe vlastodrscima

Znas meni je strasno kad neko svoje ko govno otresa  Smile

Ratko Mladic je , iz moje perspektive, nije ni heroj ni zlocinac nego postovan vojnik ,voljen zapovednik, odlican strateg i velika Srbenda. Covek koji je voleo svoju zemlju, pazio na svoje ljude u jedinici kao na svoju decu.
Neko ko je do poslednjeg dana bio ubedjen da ga Srbija nece izruciti.
Smile Smile Smile Smile Smile

Podrzavam sve osim poslednje recenice -jer mislim da je znao da ce ga ova govna ipak, uprkos bolesti, svemu izruciti i DB i sluzbe ce uzeti 10 milioncica da osavremene sluzbe i jos vise nas zajasu
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Mozda da se poslusa i druga strana price???
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 23:12:03 od kurty007 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 16:42:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.