Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:14:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505114 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49789
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
@ahmet_bont_007

A ti licno znas da je bio gori od Hitlera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Pa i vaši oficiri su mu priznavali vojničke kvalitete. Nisi slušao onog vašeg Gutića šta je govorio o njemu?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Шта зна Инзко  Smile , а и сам је видео какав величанствен дочек су направили балијандери Насеру Орићу након пуштања из Хага. Идиот!

DOSIJE: BUĐENJE NEONACIZMA
Evropski marš

Uprkos podsećanjima na strahotnu prošlost, neonacizam ponovo oživljava u Evropi
Arsenal nacističkog znamenja pronađen pre nekoliko godina u jednoj raciji u Nemačkoj

Neonacizam doživljava procvat širom Evrope. Uprkos podsećanjima na strahotnu prošlost, dokumentima, filmovima i serijama, uprkos opomenama, školskim štivima i zakonskim zabranama – zlo ponovo preti.

Ne radi se o apstraktnom pojmu koji opisuje ponašanje ili verovanja jedne supkulture. Neonacisti ne žive u podzemlju, ne izlaze iz svojih skrovišta kada padne noć. Oni su učitelji, kompjuterski eksperti, prodavci, muzičari... Mogu da budu naše kolege, susedi.

Posredni i neposredni uticaj neonacističkih organizacija raste od Holandije i Belgije, preko „desničarskog bastiona” srednje Evrope – Austrije, Mađarske, Češke i Slovačke – do Balkana.

Sve je više parlamenata u čijim sazivima sede ultradesničari koji su na funkciju dospeli uz podršku neonacista.

U Francuskoj su neonacističke organizacije zabranjene, ali mnoge se legalno kriju iza registrovanih ultradesnih grupacija poput Trećeg puta ili Novog otpora koji nastupa pod sloganom „Manje leftizma! Više fašizma!”.

U Italiji nacističkoj ideologiji bliske organizacije već decenijama opstaju kao parlamentarne stranke.

U Nemačkoj je po završetku rata, pod nadzorom saveznika, izvršena striktna „denacifikacija”, ali posle ujedinjenja 1990. neonacističke grupe dobijale su sve više pristalica, posebno među mladima iz bivše DDR koji su negovali omrazu prema komunizmu i averziju prema Slovenima – posebno Poljacima – ili Turcima.

Kako je proizvodnja nacističkog propagandnog materijala zabranjena, uvozi se iz SAD, Skandinavije, Mađarske ili Italije. Izmišljaju se novi simboli koji asociraju na svastiku.

Najjača stranka kojoj se pripisuje ova orijentacija jeste Nacionalna demokratska partija. Mnoge grupe koje isplivaju na površinu zabranjene su, ali stalno se stvaraju nove.

Britanski neonacisti predstavljaju širok front stranaka koje su pre svega usmerene na „čišćenje” društva od drugih etničkih i verskih grupa. Britanska nacionalna partija Hitlerovog obožavaoca Džona Tindala, koja otvoreno poriče Holokaust, predvodi listu od najmanje desetak takvih stranaka – ideološke dece Britanske unije fašista i nacionalsocijalista sera Osvalda Mozlija koja je zabranjena 1940.

U Bugarskoj je registrovano pet stranaka neonacističke orijentacije, u Grčkoj dve: Krisi avji (Zlatna zora) i Mavros Krinos.

U Slovačkoj su pripadnici neonacističke grupe Slovenska pospolitost angažovani u obračunima sa Romima, a prošle godine su u Bratislavi sprečili održavanje prve parade LGBT populacije. Slave Hitlerovog zamenika Rudolfa Hesa, a u Novom Sadu su ruku pod ruku sa srpskim neonacistima obeležavali godišnjicu rođenja Hajnriha Himlera.

U mađarskom parlamentu otvoreno neofašistička stranka Jobik, poznata po podršci ideji gradnje koncentracionih logora za mađarske Rome, partner je vladajućeg Fidesa premijera Viktora Orbana. Izveštaji govore da postoji najmanje osam tajnih logora za stalnu obuku neonacista, uključujući i onaj ekstremnog Mađarskog nacionalnog fronta, namenjen kandidatima koji dokažu da nisu jevrejskog ili romskog porekla. Vizentalov centar upozorava da Mađarska „tone u ambis rasne mržnje”.

U susednoj Austriji, Hitlerovoj domovini u kojoj je u vreme fašizma bilo registrovano 500.000 nacista, Partija slobode Hajnca Kristijana Štrahea uspinje se ka političkom vrhu zahvaljujući raznim neonacističkim udruženjima građana. Neonacisti lajt bi prema ispitivanjima javnog mnjenja danas osvojili preko 40 odsto glasova – obnavljajući mučna sećanja na uspon nacista tridesetih godina prošlog veka.

U Belgiji od 2004. dominira neonacistička organizacija „Krv, zemlja, čast i odanost” koja se često sukobljava sa snagama reda.

B. J.

-------------------------------------------

Od neo­na­ci­sta, sa mr­žnjom

Oži­ve­li su i po­no­vo di­žu gla­vu. Spre­ma­ju se da da­nas sla­ve ro­đen­dan Adol­fa Hi­tle­ra.

Pre jed­ne de­ce­ni­je mla­di sa ul­tra­de­sni­ce bi­li su „na­ci-gu­bit­ni­ci”. Da­nas je, ka­žu, „sa­svim OK bi­ti na­ci­sta”. Nji­ho­vi iz­bor­ni re­zul­ta­ti to po­tvr­đu­ju: sti­gla je no­va ge­ne­ra­ci­ja mla­dih obra­zo­va­nih neo­na­ci-ak­ti­vi­sta sprem­nih da pre­u­zmu du­žno­sti.

Pro­da­ju si-di­je­ve na ko­ji­ma pla­vo­ko­se de­voj­či­ce umil­no pe­va­ju o su­pre­ma­ci­ji be­le ra­se. Kre­i­ra­ju vi­deo-igri­ce u ko­ji­ma je oba­ve­zno ubi­ti sva­kog tam­ne pu­ti. Štam­pa­ju ma­ji­ce sa krip­to-po­ru­ka­ma. Ga­bri­je­le Adi­nol­fi, osni­vač ita­li­jan­ske neo­na­ci­stič­ke gru­pe Ter­ca po­si­zi­o­ne, tre­ća po­zi­ci­ja, ja­sno ka­že: „Je­di­ni na­čin da da­nas bu­de­te fa­ši­sta je­ste da bu­de prag­ma­tič­ni.”

Ima­ju sa­vr­še­nu ko­man­du nad ko­mu­ni­ka­ci­ja­ma 21. ve­ka. Od In­ter­ne­ta do kon­ce­ra­ta. Neo­na­ci mu­zič­ka fir­ma Pan­cer­fa­ust re­kords uspe­šno po­slu­je pod slo­ga­nom: „Mi ne sa­mo da za­ba­vlja­mo de­cu ra­si­ste, mi ih pra­vi­mo.”

Ne ve­ru­ju me­di­ji­ma i for­mi­ra­ju sop­stve­ne pres-agen­ci­je i saj­to­ve ka­ko bi ši­ri­li svo­je ide­je mr­žnje, ra­si­zma, ho­mo­fo­bi­je, an­ti­se­mi­ti­zma...

Oni su Nem­ci, Bri­tan­ci, Ru­mu­ni, Fran­cu­zi, Ru­si, Ita­li­ja­ni, Šve­đa­ni... Eks­trem­na de­sni­ca po­sta­la je vo­de­ća po­li­tič­ka sna­ga me­đu oni­ma od 15 do 30 go­di­na u Ho­lan­di­ji, Austri­ji i Re­pu­bli­ci Če­škoj. Nji­hov uti­caj ra­ste.

Iako su neo­na­ci­stič­ki sim­bo­li u mno­gim ze­mlja­ma za­bra­nje­ni, nor­me, vred­no­sti, ve­ro­va­nja i ci­lje­vi ove sup­kul­tu­re po­sta­ju glo­bal­ni fe­no­men sa ra­stu­ćim bro­jem me­đu­sob­no po­ve­za­nih i or­ga­ni­zo­va­nih gru­pa.

Neo­na­ci­sti ima­ju naj­ma­nje če­ti­ri ve­li­ke me­đu­na­rod­ne or­ga­ni­za­ci­je či­je se član­stvo u Evro­pi pro­ce­nju­je na mi­li­on lju­di.

Već du­že od de­ce­ni­je auto­bu­si­ma iz svih kra­je­va Evro­pe do­la­ze u Dre­zden ka­ko bi go­di­šnji­ce sa­ve­znič­kog bom­bar­do­va­nja 13. fe­bru­a­ra 1945. zlo­u­po­tre­bi­li za glo­ri­fi­ko­va­nje na­ci­stič­kog Tre­ćeg raj­ha i pro­tu­ra­nje te­ze da „ni­jed­na stra­na ni­je bi­la ma­nje ne­hu­ma­na od dru­ge”. Če­ški neo­na­ci­sti i šved­ski fa­ši­sti dra­gi su go­sti na fe­sti­va­li­ma ko­je or­ga­ni­zu­je Bri­tan­ska na­ci­o­nal­na par­ti­ja. Ovog mar­ta mar­ši­ra­li su u Vil­nju­su u Da­nu ne­za­vi­sno­sti Li­tva­ni­je.

U Ame­ri­ci je utvr­đe­no po­sto­ja­nje 158 ak­tiv­nih neo­na­ci­stič­kih gru­pa sa hi­lja­da­ma čla­no­va i de­se­ti­na­ma hi­lja­da sim­pa­ti­ze­ra. Po Či­leu skr­na­ve si­na­go­ge i je­vrej­ska gro­blja.

Hi­tle­ro­vo sled­be­ni­ci usu­di­li su se da se po­ja­ve čak i u Izra­e­lu, ne oba­zi­ru­ći se na šest mi­li­o­na Je­vre­ja ko­je su nji­ho­vi ido­li po­bi­li to­kom Ho­lo­ka­u­sta.

objavljeno: 20.04.2011.

tako da  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

znas kako austrijanci cuvaju svoje heroje, svoj narod, i svoju zemlju ... znas li da zapadna austrija voralberg bi se odmah odvojio od austrije i vezao za svajcarsku ... i ovako kazu da se bolje s njima razumeju ...

isto tako jug austrije koji je i ovako i onako italijanski .. ali austrijanci ne daju granice...

najveceg nacistu su sahranili kao najveceg heroja austrije ...

šta ti lupetaš?

Inzko o Mladiću: "Nezamislivi protesti u korist nacističkih ratnih zločinaca u Austriji ili Njemačkoj"
30. 05. 2011. • 15:50 S. B.

24SI - U mojoj domovini Austriji imali smo određeni broj poznatih ratnih zločinaca - nacista i ne bi bilo dobro prihvaćeno kod austrijskog naroda da neko pravi proteste u korist tih nacističkih ratnih zločinaca.

Ovo je danas u Sarajevu rekao visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko upitan da prokomentariše organizovane skupove podrške optuženom za najteže ratne zločine, generalu Ratku Mladiću koji se održavaju u Republici Srpskoj (RS).

"Isto tako, ne mogu to zamisliti ni u Njemačkoj, 15 godina nakon završetka II svjetskog rata", dodao je Inzko.

(fena)

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaji/64730-Inzko-Mladicu-Nezamislivi-protesti-korist-nacistickih-ratnih-zlocinaca-Austriji-ili-Njemackoj.html#ixzz1Nrzh7fXf

mama ti lupeta ...

procitaj malo o Kurt Waldheim-u, pa mi se opet obrati ... do tad bye, bye.

a drugo, haha, sta ti to pokusavas meni da kazes...  Smile Smile Smile  

Mladic je ono sto balije nikad nece imati ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Problem je sto promene nema. U milosevicevo vreme se identicno milicija ponasala. Razlog tome nisu glupi policajci sa neke cuke, nego zato sto im je to savrseno dozvoljeno. Danasnja vlada Cvetkovic-Dacek je preslikana miloseviceva vlada koja satanizuje omladinu. Huligani, navijaci, klerofasisti su samo zamenili strane placenike i domace izdajnike.
Tehnologija vlasti je slicna kroz vekove a kamoli u razmaku od dvadesetak godina.
Za pretpostaviti je da ce Srbija posle hapsenje Mladica dobiti status kandidata za clanstvo u eu,ali ne zato sto nas vole,nego sto im treba kolonija iz koje ce da uzimaju sirovine,zdravu hranu itd,a ovde ce da salju prljavu tehnologiju,nepozeljne strance i kao slag na tortu doci ce jedan vid nove Jugoslavije.
Vlast ce krenuti u predizbornu trku sa pricom o statusu kandidata i kako je puno clanstvo u eu veoma blizu.Naravno tu je i potpuna kontrola medija,pritisci,pretnje itd.
Bilo bi katastrofalno za srpski narod ako bi ta prica prosla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ma nasa policija je cvecka u odnosu na ove u EU. Trebalo je da bije tu bagru dok ih par stotina ne zavrsi na urgentnom. Pa nek dodju posle opet da lome izloge i vandalizuju Beograd. Zna se razlika izmedju navijaca i huligana. Navijac je na stadionu. Kad izadje napolje uzme kamen i baci ga na policiju onda je huligan.

Imao sam priliku da letujem preko studentske organizacije sa tim olosem (10-15 navijaca zvezde). Prvo cim smo posli poceli su da maltretiraju nas putnike. Toliko o patriotizmu. Zatim na Krfu, u klubovima ko god bi od nepoznatih i rec progovorio sa nekom od devojaka koje su bile u njihovom drustvu, taj je bio prebijen. I kao fijasko, pred kraj letovanja, njih 15-orica izlomili su sacicu Grka, mornara ni zbog cega. Jednom su slomili ruku, drugom umalo vrat (jer mu je jedan skakao po glavi), a trecem su razbili lobanju. A u policijski pritvor su nezibezno otisli i totalno neduzni ljudi, pored njih. I najebali dobivsi visegodisnje zatvorske kazne te ne smeju do kraja zivota da odu u Grcku, a pitanje je sta ce biti kad udjemo u EU.

To je bio onaj incident na Krfu pre par godina ako se neko seca. Tako da sta god im policija uradi, malo je.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Ne zamerite, da ne otvaram temu. Jeste da nije direktno vezano za temu, ali cujem neke glasine da su u Nisu uhvatili Gorana Hadzica ali se ceka pogodan trenutak za objavljivanje ? Da li je jos neko nesto mozda cuo ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

U susednoj Austriji, Hitlerovoj domovini u kojoj je u vreme fašizma bilo registrovano 500.000 nacista, Partija slobode Hajnca Kristijana Štrahea uspinje se ka političkom vrhu zahvaljujući raznim neonacističkim udruženjima građana. Neonacisti lajt bi prema ispitivanjima javnog mnjenja danas osvojili preko 40 odsto glasova – obnavljajući mučna sećanja na uspon nacista tridesetih godina prošlog veka.

za sad je taj strahe na strani srba, (naravno zato sto ce vecina srba glasati na izborima za njega), ali nikad nije lose rekao za srbe.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Ne zamerite, da ne otvaram temu. Jeste da nije direktno vezano za temu, ali cujem neke glasine da su u Nisu uhvatili Gorana Hadzica ali se ceka pogodan trenutak za objavljivanje ? Da li je jos neko nesto mozda cuo ?

Ja sam samo pročitao današnju "navodnu" izjavu Vukčevića da su mu na tragu i da će ubrzo biti uhapšen.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 22:52:14 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

Бољковац: Хаџић био миротворац!

Једини преостали хашки бегунац Горан Хаџић сарађивао је, пре почетка рата, са хрватским властима у проналажењу мирног решења, рекао је у интервјуу за "Вечерњи лист" некадашњи хрватски министар унутрашњих послова Јосип Бољковац.

Некадашњи министар унутрашњих послова Хрватске Јосип Бољковац, који је смењен у јулу 1991. године, изјавио је да се бивши лидер Републике Српске Крајине и хашки оптуженик Горан Хаџић, уочи почетка рата у Хрватској, залагао за мир и сарађивао с хрватским властима.
Josip-Boljkovac-527.jpg
Јосип Бољковац

Бољковац је за данашњи загребачки Вечерњи лист рекао да је једини преостали хашки бегунац пре почетка рата био задужен за смиривање ситуације на терену са српске стране.

"Заузимао се за миротворно решење, односно био је на страни оних који нису желели да буде рата", рекао је Бољковац, који о томе говори и у својој књизи Истина мора изаћи ван.

Према његовим речима, још неколико особа са српске стране било је за мирно решење, међу којима и Боривоје Савић, који живи у Вуковару као слободан човек.

Први министар полиције после проглашења независности Хрватске тврди да је Хаџић био на бројним састанцима на којима се договарало мирно решење - у Вуковару, Винковцима, Обровцу и у Бачкој Паланки.

Туђман и Милошевић одбацили мир

Бољковац је испричао да се то све догађало 1991. године, до тренутка када су заправо тадашњи председници Хрватске и Србије, Фрањо Туђман и Слободан Милошевић, одбацили мирно решење, као и да је тада, како је рекао, укинута Хаџићева линија и почео рат.
Franjo-Tudjman-i-Slobodan-M.jpg

Бивши хрватски министар унутрашњих послова додао је да је Горан Хаџић тада ухапшен на Плитвицама заједно са сарадницима и да је "без разлога претучен, па смештен на болничко лечење на 'Ребро' Загребу", одакле је касније пуштен.

После су, тврди Бољковац, на обе стране убијени они који су се заузимали за мирно решење, међу којима је, како је навео, био и тадашњи шеф осијечке полиције Јосип Рајхл-Кир.

"То је истина и с њом се сви морамо суочити. Не улазим у то зашто се после Горан Хаџић приклонио Милошевићевом режиму и по наређењу чинио злочине. Због тога мора одговарати пред судом, али је, такође, истина да се 1991. године заузимао за мир, а не рат, и то у сарадњи с хрватским властима", истакао је Бољковац.

Вечерњи лист цитира и изјаву једног од најближих сарадника тадашњег председника Фрање Туђмана, бившег премијера Јосипа Манолића, у којој тврди да не зна много о улози Горана Хаџића, али да је он био у некој вези са хрватском полицијом.

Хаџић је био у вези са хрватском полицијом, то је тачно, али детаље не знам, рекао је Манолић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:14:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.567 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.