Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 04:52:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 179 180 182 183 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 503720 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pretnja.
Hitno ga banovati i proslediti IP Mup-u zbog siledzijstva, kucanja u pripitom stanju i potencijalne pedofilije!
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...

Evo zadatak tebe dok bakica ne skupi 20 poruka i ne pocnete da se cmacete na pvt...
Uzmes google i pronadjes moje objasnjenje zasto mi u profilu stoji YU zastava...  Smile

Tako da te jefitine fore - tvoj idol, tvoji komunisti... mozes da prodajes nekome ko te juri po forumu, ali ne i meni... Wink

Lelleeeeeeee... ja, kao, malo da preletim temu, kad naletih na ovo i umalo padoh sa stolice. Ne sjećam se našeg poznanstva, "kćerko". Je li, "kćeri", čime ja to kod tebe zaslužih?
IP sačuvana
social share
Гамби и Nksamsj - нисам заборавила. Smiley Молим вас да ми опростите и не питате (засад) за разлоге.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One

Odgovor na pitanje iz klipa - banovani internet huligan, na ulici manji od makovog zrna Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.0
Ovo je sramota za drzavu,Nas blati jedan Tadic, Ceda.... Isporucuje nase generale, izvinjava se svima.Ni jedan predsednik drzave se ne izvinjava  u ime 'svog' naroda priznaje neku 'krivicu'...
Jevropejci necete u EU...sitne duse, razmislite kad Vam je obecana EU...kao da se ne zna da Vam se stalno postavljajuju novi zahtevi...tome nema kraja!!!

Sramota me je sto sam glasala za DOS, ispred koga je bio Kostunica, koji je obecao narodu da nema isporucivanja nasih drzavljana...
Deca, sa gorcinom u dusi razmisljaju da odu odavde, ne vide svoju buducnost u maticnoj drzavi...njihov predsednik se stalno izvinjava i  nase genere bez pardona isporucuje Hagu!

Tuga  Smile

Citat
ne brisi mi postove jebem li vam mater svima ja jel jasno

Mars sa teme, i zasto se dozvoljava da ovakvi nam psuju majku ?!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

reborn brate karaj jajare stoka to voli a da bude za temu eto begunac je dolijao zahvaljujuci hrvatskom obavestajnom sluzbom

Kakve veze ima hrv. obavestajna sluzba sa hapsenjem Mladica  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

reborn brate karaj jajare stoka to voli a da bude za temu eto begunac je dolijao zahvaljujuci hrvatskom obavestajnom sluzbom

Kakve veze ima hrv. obavestajna sluzba sa hapsenjem Mladica  Smile

Salis se?
Ako nista, barem su znali i pre Dacica kad ce biti uhapsen Mladic.
Javna je tajna (cak i vojni zvanicnici priznali) da su hrvatske sluzbe jako aktivne kod nas i da su mnogi na njihovom platnom spisku. Ne rade nista spektakularno vec igraju na lovu i rodbinske veze politicara i oficira u nasem vojnom i politickom vrhu.

Jedan nas DB-ovac je cak rekao da je nericiprocan odnos u investicijama Srbije i HR uslov koji su postavile nemacke tajne sluzbe a hrvatske su valjda i zvanicno, njihova filijala (zajednicka obuka, planiranja, raporti itd).
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Mladić Miloševiću: Nemoj da se dereš, nisam ja tvoja žena

Veliko poštovanje između Ratka Mladića i Slobodana Miloševića, iz vremena kada je general preuzeo komandovanje Vojskom Republike Srpske, za četiri ratne godine pretvorilo se u potmulu netrpeljivost, a na kraju i u otvoreno neprijateljstvo, piše "P r e s s".

Najpopularniji haški begunac Ratko Mladić, tokom saslušanja posle hapšenja, krivicu za zločine za koje je optužen svalio je na Slobodana Miloševića jednom rečenicom: 'Milošević je za sve kriv'.

Miloševićevo suđenje

Na suđenju u Hagu Milošević je svedočio da je general Mladić pokušao da osigura slobodu tokom čuvene akcije zarobljavanja i puštanja francuskih pilota koji su učestvovali u NATO bombardovanju RS 1995. godine. Vrh Srbije i Jugoslavije, rekao je Milošević, bio je spreman da Mladiću pismeno garantuje da neće biti izručen Hagu ukoliko reši talačku krizu. Ali, stranci nisu pristajali na takav „dil".

Ratko Mladić bio je, kako je Milošević kasnije tvrdio, najveći krivac što je rukovodstvo Republike Srpske odbacilo Vens-Ovenov mirovni plan, maja 1993. godine. Tokom zasedanja parlamenta RS na Palama general Mladić održao je vatreni govor koji je ubedio deputate da ne podignu ruke za primirje. Tvrdio je da se teritorija koja je ponuđena Srbima ne bi mogla braniti.

Milošević je tada upozorio Mladića da će odbacivanje sporazuma značiti i prekid političkih i ekonomskih veza između Srbije i Republike Srpske. General Mladić bio je odsečan u svom odgovoru:

- Ako to učinite, dovešću rat na vaša vrata!

Kada je Srbija udarila sankcije na Drini, Milošević je lidere bosanskih Srba - a pre svih Mladića - nazvao ratnim profiterima, ljudima kojima su političke ambicije i pohlepa pomračili um.

Mladić je tada dao intervju nemačkom „Špiglu". Na opasku novinara da su ga „braća iz Srbije ostavila na cedilu", general je lakonski odgovorio da njegov cilj ostaje ujedinjenje svih srpskih zemalja.

- Svet je protiv Srbije zaveo strašne sankcije i tako naterao srpsku vladu da nas podlo, neljudski kazni. Ali, srpski narod sa obe strane Drine je složan, i jednoga dana će o tome suditi - govorio je Mladić. - Ako Milošević prizna Bosnu i Hercegovinu kao samostalnu državu, to bi bila fatalna greška sa nesagledivim posledicama. Ali, mi smo dovoljno jaki. Nije nam potrebna pomoć, pa ni iz Beograda.

Šta je Mladić mislio o Miloševiću

Jasan stav prema Miloševiću general Mladić izneće nekoliko puta čak i direktno u lice - ili barem slušalicu - predsednika Srbije. Kada je Milošević zapretio da će streljati Mladića, ovaj mu je uzvratio:

- Nemoj da se dereš na mene, nisam ja tvoja žena, ako na nju uopšte smeš da povisiš ton.

Tek će, ipak, potpisivanje Dejtonskog sporazuma i prve naznake da bi SRJ mogla da počne da sarađuje sa Haškim tribunalom - o čemu je, navodno, Mladić saznao jer je tajno snimao Miloševićeve razgovore - potpuno posvađati Ratka i Slobodana.

Izvor: Smedia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
kakve tajne kad se neko zove Bruno Vekarić  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Majke Srebrenice: "Željela bih da mučimo Mladića kao što je on mučio našu djecu"
28. 05. 2011. • 20:47 A. K.

24SI - Nekoliko stotina ljudi iz Hrvatske i Slovenije danas je posjetilo Memorijalni centar Srebrenica - Potočari i odalo počast žrtvama genocida iz 1995. godine kada je ubijeno više od 8.000 muškaraca i dječaka u samo nekoliko dana.

Munira Salihović vratila se u Srebrenicu nakon završetka rata u Bosni. 1995. godine vojska Republike Srpske pod komandom generala Ratka Mladića ubila je i njena dva sina i supruga. Munira godinama živi potpuno sama sa svojom boli i ne prođe ni dan a da se ne sjeti strahota koje je proživjela.

Kaže kako joj hapšenje Mladića nije donijelo utjehu jer neće vratiti njenu djecu niti promijeniti činjenicu da je Srebrenica teritorijalno spada u Republiku Srpsku. Mladiću , želi sve najgore. "Bilo bi dobro da ga mi uhapsimo, da ga mučimo kao što je on mučio našu djecu, to bi najviše željela. I želim mu da ostane bez ikoga i da dugo živi. Ovako kao ja. To bih jako željela. Da dugo živi, ali da pati. Da ostane bez svog roda", kaže Munira.

"Ali, najviše me boli to što je mjesto gdje sam izgubila svu svoju porodicu sada dio Republike Srpske. Svi moji dokumenti su na Republiku Srpsku, a on je ubio moje najmilije da bi je stvorio. I to me boli, puno me boli. Ali nisam imala izbora", dodala je Munira.

Genocid u Srebrenici se dogodio u julu 1995. godine. Ubijeno je najmanje 8.372 muškaraca i dječaka između 12 i 77 godina. Taj se događaj smatra jednim od najvećih masakara u Europi od 2. svjetskog rata.

Nekoliko stotina ljudi iz Hrvatske i Slovenije danas je posjetilo Memorijalni centar Srebrenica - Potočari i odalo počast Mladićevim žrtvama. "Ovo je bilo smišljeno politički, krvnički... Trebalo ga je na banderu objesiti i da godinama svijet gleda kako visi", kazala je jedna Dubrovčanka, navodi Dnevnik.hr.

Oko 2.000 ljudi danas se okupilo i u Višegradu kako bi odali počast ubijenim članovima porodici i prijateljima i to na mostu s kojeg su Mladićeve snage u proljeće 1992. godine sedmicama u rijeku bacali leševe ubijenih Bošnjaka.

Prema procjenama, iz Višegrada je protjerano oko 14.000 Bošnjaka, a Istraživačko dokumentacijski centar registrovao je 1.760 žrtava zločina u Višegradu od čega i 100-injak djece, ali brojka stvarnih žrtava je puno veća. Pretpostavlja se kako je ubijeno oko 3.000 ljudi.

(24sata.info)

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/64590-Majke-Srebrenice-Zeljela-bih-mucimo-Mladica-kao-sto-mucio-nasu-djecu.html#ixzz1NgrkS7H2

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 179 180 182 183 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 04:52:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.