Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:02:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 503079 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Moram - nije bilo provociranje. Toliko.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
-ANTI-SERB- putuj za vjek vjekova. Ajmo dalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Samsung SGH-E590
Smanjite off i provokacije. Tu sam, na srecu ili ne cele noci.
U prevodu: "Na*ebali ste" Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Мартел - Устанимо сви (За Ратка Младића)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
@reb0rn

Smiri se, deckic, ne kurci se, lepo sam ti rekao. Znam da si propatio dosta ali imaj mere, kao sto rekoh dosta gluposti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Ljajić: Praćenje rodbine i pomagača dovelo do hapšenja Mladića

BEOGRAD - Praćenje rodbine i ljudi osumnjičenih da su pomagali Ratku Mladiću dovelo je do njegovog hapšenja, izjavio je danas predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom, ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

"Utvrdili smo nekoliko pravaca od kojih smo očekivali da će nas odvesti do Mladića: njegovi ratni drugovi, grupa bosanskih Srba koji žive u Srbiji, koji su bili sa njim povezani u prošlosti, i naposletku njegova familija", rekao je Ljajić u intervjuu britanskoj agenciji Rojters.

"Jedan od tih tragova konačno nas je odveo do Mladića", kazao je Ljajić.
Ministar je rekao da je pre nekoliko godina dobio dojavu gde se Mladić nalazi, koja je vodila ka istoj kući gde je pre dva dana uhapšen.

"Jedan čovek je zvao pre izvesnog vremena i tražio da razgovara samnom i rekao da je u jednom selu blizu Zrenjanina video plavi 'folksvagen golf' takvih i takvih registarskih tabilica i da misli da je video Mladića unutra", kazao je Ljajić.

Ministar je naveo da je sve informacije dao bezbednosnim agencijama koje su nastavile da prate taj slučaj, ali da je "trag zatim postao hladan".

Što se tiče uslova u kojima je Mladić živeo, Ljajić je rekao da je on "živeo asketskim životom, praktično nikada nije napuštao svoje sklonište, retko je otvarao prozore, soba je bila u neredu sa mnoštvom lekova i pilula na stolu".

Ministar je kazao da je Mladić sam davao sebi terapiju, kao i da je pronađen stari mobilni telefon koji nije koristio.
"On je pokušao da se odmakne od prozora kada je video da neko ulazi u dvorište, nadajući se da će se policija usresrediti na kuću pored one seoske u kojoj je bio", naveo je Ljajić.

"Policija je ušla upravo u tu seosku kuću: on im je prišao i predao ličnu kartu sa svojim imenom, koja je istekla. Nije pokušavao da sakrije svoj identitet", dodao je Ljajić.

Mladić je uhapšen u četvrtak u selu Lazarevu, kod Zrenjanina u kući svog rođaka.
Optužnica protiv Mladića podignuta je pred Haškim tribunalom 1995. godine, a u bekstvu je zvanično od kraja 1996.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
A kao Branka Mladića nisu pratili svo ovo vrijeme....dajjjj. Ako smo budale, nismo kreteni.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
@reb0rn

Smiri se, deckic, ne kurci se, lepo sam ti rekao. Znam da si propatio dosta ali imaj mere, kao sto rekoh dosta gluposti.

Ko se kurci, ja lepo diskutujem.... iznosim svoje misljenje..... i nisam ja tebi nikakav decki da me tako zoves, takodjeko si ti ovde da procenjujes da li sma ja patio ili nisam

Ako je ovo forum gde vladaju moderatori kao ti, ako forum samo sluzi da siri mrznju i ultra nacionalnih (ksenofobickih) stavove moglo bi negde to lepo da pise pa da oni nomrlani da ne zabadava kucaju ako ce sve biti brisano ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Steta, moracu da te razocaram, ti ne diskutujes, ti provociras. To sto si ti patio u zivotu, u kojoj meri, to ne mogu da procenim, ali na tvoju nesrecu, pravila foruma su tu, kao i posebna pravila na politickom forumu, koja, verujem, nisi procitao. Da se ne bi nastavljali u nedogled sa smarackim dijalozima, za sve nejasnoce, obrati se administratorima. A do tada ce se brisati svaki post koji nema veze sa temom, kao i svaki post koji sluzi da isprovocira. Naravno, ja sam taj koji to odredjuje i demokratskim putem sam izabran za to. Tako da, zabadava kucas, citaces se iz kante.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 10:02:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.