Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:31:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 503015 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
A ti si od onih genijalaca štobi sami dobrovoljno skakali u Golubinku da se ne muče krvnici, samo da ti pre toga kažu kako si moderan i dobar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa za II svetcki rat sudilo se nacistima u 98% slucajeva to znaci da je taj sud bio nevazeci?

Ne znam sta vi u Seher Sarajevu podrazumevate pod "vazeci".

Nacistima je sudjeno ali ne i Amerikancima za bombardovanje Drezdena i smrt 85 000 civila a ni za Rusima za masovni gang bang sa 2 000 000 Nemica.

Ali danas nemacka vlada trazi da se vrati imovina proteranim Nemcima Wink
Istina zavisi od trenutne politicke situacije koja se stalno menja pa bi trebalo da se zabrines za buducnost mini dzamahirije u Federaciji Wink
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 2610

Ja besan nimalo, pa ja sam srecan sto je zlotvor nestao iz mog zivota....... Smiley

Za vas neznam vidim da ste se raspisali i da uglavnom jedni te isti troluju ....

Nemam ja nista protiv bosanaca, imam protiv onih koju arlucu ovde a jedini im je cilj da ima cale iz DB-a sredi dobru vezu za neki biznis ili drzavni posao gde nece nista raditi

Nijedan zlotvor nije   uhapsen-zajebao si se debelo "asrecni".
Holandskih mirovnjaka koji sjebase obrezane u Srebrenici na slobodfi pun qrc-poneki se seti da se izvini sto su bili nes[posobni ALi "velika" vam vajda.

Oponasas se pisanjem po tatsaturi sem da si antisamsebiidrugima kao da nemas ni u gacama nista  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Eto, pustih vas 179 strana. Dovoljno ste se raskenjali, vreme je da se malo obuzdate.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Planiran miting, Mladić neće nerede

Beograd -- Protestni miting povodom hapšenja Ratka Mladića u organizaciji SRS neće biti zabranjen, kaže ministar policije Ivica Dačić. Dolazak najavljuju i ultradesničari.

Dačić je potvrdio da se preduzimaju mere kako bi se sprečila moguća eskalacija ponašanja ekstremnih grupa koje bi skup radikala mogle da iskoriste za nerede.

S druge strane, advokat Ratka Mladića, Miloš Šaljić kaže da je njegov klijent apelovao na javnost da se ne izazivaju neredi zbog njegovog hapšenja, kao i da ne dođe do krvoprolića na ulicama.

Situacija u Srbiji posle hapšenja Ratka Mladića je stabilna, ali mere bezbednosti su podignute na viši nivo, potvrdio je ministar policije.

Dan uoči mitinga na kom će se okupiti svi oni koji se protive hapšenju i izručenju Ratka Mladića Haškom tribunalu, Dačić kaže da se preduzimaju sve mere kako ne bi došlo do eskalacije nasilja na ulicama.

"Da se mi razumemo, svako ima pravo da izražava svoje stanovište. Policija neće primenjivati silu unapred protiv bilo koga ko izražava neki svoj stav, jedino ukoliko dođe do nekog drastičnog narušavanja javnog reda i mira. Mislim da treba razgovarati i razgovaraćemo i sa organizatorima da to sve protekne u miru", rekao je Dačić.

"Policija ne dozvoljava mitinge, ona samo zabranjuje. Nikada ne dajemo dozvolu da se skup održi. Treba voditi računa s obzirom da je prošli put, kada je uhapšen Karadžić, dolazilo do problema, da postoje i neki ljudi i neke grupe koje mogu da iskoriste takva okupljanja potpuno nezavisno i od samog organizatora", rekao je ministar policije.

Istog dana kada je Srpska radikalna stranka pozvala na okupljanje na skupu pod nazivom "Saradnja sa Haškim tribunalom predstavlja izdaju srpskih nacionalnih interesa" - ultradesničarske organizacije su na svojim sajtovima pozvale na okupljanje u nedelju predveče. U Srpskoj radikalnoj stranci kažu da je skup u njihovoj organizaciji i prijavljen u skladu sa zakonom kao i da očekuju da će proći bez incidenata.

"Ne očekujemo nikakav incident, naš poziv građanima članovima, simpatizerima i svim slobodoljubivim građanima je bio javan i poziv je bio u smislu da dođu na miran protestni skup", kaže Vjerica Radeta, funkcionerka radikala.

O tome ko će sve govoriti na mitingu, radikali još ne žele da govore. Za sada samo najavljuju ličnosti sa političke i javne scene iz zemlje i inostranstva.

Miting je zakazan za 19.00 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Ево како су изгледали протести у Палама, у Републици Српској  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Ratko Mladić: Ne izazivajte nerede zbog mene

BEOGRAD - Ratko Mladić apelovao je danas na javnost da ne izaziva nerede zbog njegovog hapšenja i da ne dođe do krvoprolića na ulicama, preneo je njegov advokat Miloš Šaljić novinarima ispred Specijalnog suda.

Na Mladićev zahtev, predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović posetila je danas haškog uhapšenika u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda u svojstvu lekara.

"Ovo je isključivo odnos lekar-pacijent. Kod Mladića sam bila isključivo u funkciji lekara", izjavila je Dejanovićeva, pošto je nakon dvočasovne posete napustila zgradu Specijalnog suda.

Na pitanje da li je došla na Mladićev poziv, ona je odgovorila da je njegovu želju procenio sud, na čiji je poziv, kao psihijatar i došla kod Mladića.

Dejanovićeva je podsetila na to da ne može ništa detaljnije da kaže jer bi u suprotnom povredila lekarsku tajnu. Ona je u Specijalni sud došla oko 17 sati.

Šaljić je ranije danas rekao da je Mladićevo zdravstveno stanje nepromenjeno, da je on i dalje konfuzan i da traži da ga pregleda, pored ostalih lekara, predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović.

Na pitanje zašto Mladić traži da ga pregleda baš predsednica parlamenta Šaljić je odgovorio da general nije obrazložio ovaj svoj zahtev.

Advokat porodice Mladić smatra da je Ratku Mladiću potrebno zbrinjavanje u medicinskoj ustanovi, jer nije dovoljno da ga pregledaju samo zatvorski lekari.

"Potrebna mu je ozbiljna zdravstvena nega, kako bi se osposobio za sve što ga čeka u Hagu, ali imajući u vidu način na koji razmišljaju vlasti u Srbiji, sumnjam da će to dozvoliti", rekao je Šaljić.

Šaljić je rekao da o haškoj optužnici ne može da razgovara sa Mladićem jer on prelazi sa teme na temu, ali da ne priznaje Haški tribunal i ne oseća se krivim.

"Mladić je svestan da ide u Hag, ali jedino želi da se malo oporavi pre tog odlaska", naveo je Šaljić i naglasio da je haškom optuženiku bilo omogućeno da nasamo priča s porodicom i niko ih nije uznemiravao.

Advokat je takodje najavio da će žalbu na rešenje o izručenju predati najverovatnije poštom u ponedeljak. Njeno razmatranje, kako je naveo, "zavisi od vlasti", a vanpretresno veće može da je razmotri i za nekoliko sati.

Advokat je potvrdio da je Mladić dobio jagode, koje je tražio, a da će televizor dobiti u ponedeljak.  

Tražio da vidi stare prijatelje

Ratko Mladić je izrazio želju da ga posete "stari prijatelji, novinarka Ljiljana Bulatović i Mićo Grubor", rekao je njegov advokat Miloš Šaljić.

Sud još nije odlučio da li će dozvoliti Mladiću da posetiti grob ćerke

Advokat je napomenuo da sud još nije odlučivao o Mladićevom zahtevu da poseti grob ćerke, koja je tragično nastradala 1994. godine.

"Ta odluka je na istražnom sudiji, ali je malo verovatno da će to biti dozvoljeno jer bi bilo neophodno veliko obezbeđenje", ocenio je advokat Miloš Šaljić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Tadić: A sad, kriminal i korupcija

Beograd -- Boris Tadić rekao da Srbija posle hapšenja Ratka Mladića želi da se usredsredi na obračun sa organizovanim kriminalom i korupcijom.

Predsednik Srbije je izjavio da Srbija, posle hapšenja Ratka Mladića, želi da ubrza nastojanje da uđe u Evropsku uniju.

On je najavio da će biti pokrenuta istraga za otkrivanje osoba, pre svega u vojsci i policiji, koje su pomagale Mladiću da godinama izbegava hapšenje.

U odvojenim intervjuima za britansku agenciju Rojters i medijski servis Bi-Bi-Si, Tadić je najavio nastavak potrage za preostalim haškim optuženikom Goranom Hadžićem, ali i istragu za utvrđivanje ko je iz državnih struktura pomagao Mladiću da se krije godinama.

"Nakon Mladićevog hapšenja uveren sam da ćemo rešiti i slučaj Gorana Hadžića. Ali i da ćemo moći da prebacimo veći deo sredstava sa potrage za ratnim zločincima na borbu protiv organizovanog kriminala", naveo je Tadić.

On je rekao da je uveren da će Srbija "zadati smrtonosan udarac organizovanom kriminalu i korupciji do kraja mandata ove administracije", dodajući da se pravosudni i bezbednosni sistem Srbije ubrzano reformišu i razvijaju.

Tadić nije želeo da govori o detaljima akcije hapšenja Mladića, ali je naveo da je "verovatnoća hapšenja bila veoma velika i to se konačno i desilo".

"Mi želimo da se oslobodimo balasta i demona prošlosti", kaže Tadić i dodaje da je Mladićevo hapšenje "preduslov za istinsko i iskreno pomirenje u regionu".

"Istražićemo ko je Mladiću pomagao iz vojske i policije"

U intervjuu za britanski Bi-Bi-Si, predsednik Srbije je najavio da će istraga u slučaju ratnog lidera bosanskih Srba i haškog optuženika Ratka Mladića biti proširena na otkrivanje osoba, pre svega u vojsci i policiji, koje su mu pomagale da svih prethodnih godina izbegne hapšenje.

Navodeći da je Mladić godinama bio u mogućnosti da računa na podršku "nekih ljudi u državnom sistemu", Tadić je naglasio da će u istrazi biti obraćena pažnja na svaku pomoć koju je Mladić mogao da ima u okviru srpske vojske i policije.

"U narednih nekoliko dana imaćemo kompletiranu sliku onoga što se dešavalo u poslednje dve i po godine, štaviše, u poslednjih 16 godina... I za nas će to biti veoma, veoma važno", kazao je Tadić.

Predsednik Srbije je rekao i da je general Mladić u početku uživao znatnu podršku zvaničnika Miloševićevog režima, koja je oslabila pošto je on 5. oktobra 2000. godine svrgnut sa vlasti.

Tadić je kazao da će svakome ko je štitio Mladića biti suđeno i dodao da će bivši komandant Vojske Republike Srpske biti izručen Hagu bez obzira na žalbu koju će uložiti njegovi branioci.

Prema Tadićevim rečima, napori na pronalaženju bivšeg vojnog zapovednika bosanskih Srba pojačani su kada je on postao predsednik 2004. godine, ali ih je, kako je rekao, često remetila Mladićeva raširena porodica.

"On je imao mnogo, mnogo rođaka, ne samo u Srbiji, već takođe i u drugim zemljama regiona - u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i drugim zemljama", rekao je Tadić i istakao da je to stvaralo teškoće u potrazi za Mladićem.

"Svi moraju ispuniti sve kriterijume EU"

Govoreći o prijemu zemalja zapadnog Balkana u EU, Tadić kaže da "svi moramo ispuniti sve kriterijume".

"Ne smemo u to unositi stare konflikte i nesporazume", kaže on.

"Pristupanje čitavog regiona u EU je od ključnog značaja. Izuzetno je važno i da Hrvatska dovrši pregovore o pristupanju. Time će biti stvorene šanse i da Srbija i Crna Gora odmah zatim slede tim putem", kaže Tadić.

"Za razliku od mnogih drugih zemalja, Srbija se uhvatila u koštac sa velikim problemima u svom društvu. Mi smo započeli reforme pravosuđa čak i pre početka pregovora o pristupanju EU", navodi predsednik Tadić.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Ево како су изгледали протести у Палама, у Републици Српској  Smile

izgradilo se ovo pale  Smile

e bas mi je drago pogotovo sto su vecina mladi ljudi ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Jel to znaci da ides?

Zasto je izbrisan komentar u vezi sa temom?  Smile

Zato sto sam pustio 179 strana svakakvih lupetanja. Ko bude zeleo na miting nek otvori temu, posto ovo nece biti tema u kojoj se o tome govori. A plus sam ubedjen da tvoje pitanje nije imalo formu pitanja, vec klasicnog provociranja, posto smo u tome kao narod uveliko poznati.

[Edit:]
Ko bude zeleo da ide, neka ide, ko ne bude neka ne ide.

Smanjite off i provokacije. Tu sam, na srecu ili ne cele noci.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 23:21:55 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 04:31:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.