Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 10:56:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 504215 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Не треба бити искључив... Може се у неку руку разумети доза разочарења људи из РС због неких потеза тадашње власти у Србији 1994 и 1995 године, типа санкције, затварање граница на Дрини и сл. Али Србија је великим делом жртвовала и себе управо због Срба западно од Дрине... и дан данас плаћа цех што је стала у одбрану свог народа ван Србије, много је пропатио српски народ деведесетих.

Поред прихватања великог броја избеглица, помагала је и у логистичком и у материјалном смислу и РС и РСК колико год је то могла и поред санкција и ембарга који су јој били наметнути, као што нам је наметнут и рат. Много је добровољаца из Србије оставило своје кости по Херцеговини, босанској Крајини, Лици, Славонији, Банији, Барањи, Далмацији. Никада не сме политика бити препрека за братске односе Срба, ма где они живели.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Citat
imao je vojsku i oruzje, ali nije ucinio nista vredno pomena! zasto nije pomogao republici srpskoj krajini? svi  su nemo gledali kako se srbi odatle isteruju!!!
Mi smo od dvoje sirotinje pomagali braću u Krajini koliko smo mogli dok je Matica imala važnija posla da uvodi sankcije i blokade prema Republici Srpskoj.

Citat
nemojte pogresno da me razumete, ali zasto da ceo narod trpi zbog jednog coveka?  imamo mi mnogo vecih heroja u istoriji a o njima se nikad ni neprica!!  
ne kaki, prodali ste svakog heroja, a sad vam žao što se ne spominju...ma idi

Super, ti si postao milogorac samo zapadniji. Sve za malo vlasti. Umesto da kažeš kako je mala Srbija boreći se protiv celog sveta da zaštiti Srbe žrtvovala svoju decu, Kosovo i Metohiju, svoju privredu, svoj standard, primila oko milion izbeglica i posle 15 godina od završetka rata još uvek brani RS od stranih pritisaka ti trućaš gluposti. Josipović te čeka u zagrljaj da zajedno pevate tompsonove hitove.

Hajde reci šta ste to vi uradili

moje misljenje je da nisu trebali da hapse ni karadzica ni mladica.

ako su vec prihvatili da ih prime u srbiju, morali su znati koliko njih dvojica znace za repoubliku srpsku i narod u njoj... morali su znati da su to dvojica heroja za sve pobijene srbe i za sve one sto su se borili i mesecima bili po rovovima ...

ako vec srbija mora da saradjuje s haskim tribunalom, mogli su ih ubiti i reci da su se opirali pri hapsenju ...

a ne, oni su pozvali tamo neke strane jedinice da pomognu u hapsenju kao ne mogu sami da ih nadju ...

to su isto trebali i milosevicu da urade ... da ga ubiju i gotovo, a ne mesecima mucno pustati na televiziji njegovu odbranu ... i to sa nekim kvazi srpskim prevodom ...

ubiti ih sve i reci mi smo voljni, nismo uspeli i dovidjenja ...

a sad moraju znati da je cela republika srpska ogorcena, sve ono za sta su se borili treba da bude predmet ismevanja ...

sutra ce ukinuti i tu republiku srpsku ... i sta ce onda biti ... srbi izgubili sve, a balije?

a svaki hrvat u hercegovini ima hrvatski pasos i hercegovina sve vise gleda sta rade hrvati, njih ni ne zanima vise BIH...

e to je ono na sta sam ja ogorcena...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
и дан данас плаћа цех што је стала у одбрану свог народа ван Србије, много је пропатио српски народ деведесетих.
Ne vidim nikakve rezultet tog stajanja. Gdje je Knin, Vukovar, Podgorica, Priština?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
и дан данас плаћа цех што је стала у одбрану свог народа ван Србије, много је пропатио српски народ деведесетих.
Ne vidim nikakve rezultet tog stajanja. Gdje je Knin, Vukovar, Podgorica, Priština?

Какве резултате... Једноставно није било могуће сачувати српски геопростор после силних удара које смо деведесетих на свим пољима трпели од стране запада.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 11:42:33 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Citat

Какве резултате... Једноставно није било могуће сачувати српски геопростор после силних удара које смо деведесетих на свим пољима трпели од стране запада?

Smile Smile Smile

sto? kad se vodio rat, borbe, osvojili smo sve, pa se povlacili? sto smo se povlacili? da nam ne uvedu sankcije?

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
evo jedna provokacija iako mislim da nije.
U čemu je razlika Jure Francetića i Ratka Mladića.Obojica vojnici ratnici,prvi branija Hrvate i muslimane u istočnoj Bosni i pritom mu vojska činila zločine nad civilima.Mladić ,branija srpski narod i pritom učinjeni zločini.
Jeli razlika što je jedan "naš" a drugi "njihov".Zašto svi uglavnom imamo dvostruka mjerila za svoj i njihove.
Molim one koji ne poznaju povijest da s ene javljaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Pa eto Nemci imaju svoje dve države i nacionalne manjine u još pet drugih država. nemci su najveća nacija Evrope i opet ne mogu da se ujedine. Rusi imaju nukove, oni su sila koja može da sagori planetu. Rusi imaju nacionalne manjine po bar 5 država koje su nesposobne za život a opet ne mogu da reše stvari. Šta zameraš, što Srbija nije moćna ko Kina? Što nismo bili ludi ko Sadam da dobijemo mini nuk u glavu pa da nema ni Srbije ni RS? Što koga god da izaberemo za predsednika bude ubijen ili prisiljen da kapitulira?

Kad bih imala reaktor hladne fuzije ja bi znala šta bi uradila, ovako na tvoje ogorčenje koje je usmereno protiv mene mogu da odgovorim samo upamet se i ne pričaj svašta. Kad jednom kažeš nešto što nije trebalo posle to ne možeš više vratiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat

Какве резултате... Једноставно није било могуће сачувати српски геопростор после силних удара које смо деведесетих на свим пољима трпели од стране запада?

Smile Smile Smile

sto? kad se vodio rat, borbe, osvojili smo sve, pa se povlacili? sto smo se povlacili? da nam ne uvedu sankcije?

Шта је смешно? 90% територија где су Срби имали апсолутни већину по попису из 1991 године су контролисале српске снаге до јула 1995... И "бљесак" и "олуја" су операције које су у значајној мери биле потпомогнуте од стране НАТО пакта, као и бомбардовање положаја РС које је уследило. Дејтонски споразуме је био "нужно зло".
« Poslednja izmena: 28. Maj 2011, 11:51:09 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

ali mozete li  barem priznat da je covjek bio odgovoran za najtezi zlocin nakon 2 svjetskog rata

Mladic ucestovao u Oluji? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
ne nije,prije je pobjega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 10:56:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.