Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:59:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505822 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

a imas danilabg, imas stanislava, panteliu oni svrsavaju

Hvala na podpitanju, cesto i obilno, mada se vise palim na velike grudi nego na ovu temu.

pa koga zabole za tvoje perverzije  Smile

Pa prozvan sam da svrsavam, pa rekoh da objasnim.

A ti imas neko ekskluzivno pravo da objasnjavas ko i sta sme na ovoj temi da pise  Smile

o cemu ti to  Smile
neko ti nesto brani  Smile sram ga bilo   Smile

ipak si ti moderator,sva ekskluziva je tvoja  Smile

Nemam pojma sta si ispisao sad, ali u pravu si  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Citat
Gde su bili kad je Putin naredio da se povuče kontingent sa Slatine? Gde je silni ruski kapital da uđe u Srbiju i da zaposli 500 000 ljudi?
Русија постоји само ван Русије.
Оно што је назива Русијом је Совијетска Република којом не владају Руси ( Путин, Медведев, Лавров, Примаков, Черномирдин, Жириновски, Абрамович... )
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Tattoo
saveti su uvek huškački

Postoje "huskacki" i pusacki...izaberite sami
Pušačke oni sprovode u inostranstvu na delu,veliki protivnici EU kojima Hans deli radne zadatke,majke im ga licemerne,mene bi bilo sramota da se javim. Smile

a imas danilabg, imas stanislava, panteliu oni svrsavaju

Hvala na podpitanju, cesto i obilno, mada se vise palim na velike grudi nego na ovu temu.

Ma banuj tu gastarbajtersku vašku,oni su uvek prvi kad treba da se dele saveti oko Srbije,a saveti su uvek huškački,zavadi te se sa celim svetom pokažite im zube,a jedu EU lebac od genetski modifikovanog kukuruza,i ne bi ga menjali za Srpsku pogaču u životu.

znam ja da si i ti ljubomoran na moje eure ko stanislav, jbg, mozes samo da nastavis ljubomorises... papa
Veruj mi,ni najmanje,ja moj Beograd ne bi menjao ni za 8 Nujorka,a da ne govorimo o vukojebinama po Austriji. Smile

Svaki deo Beograda volim,reku Dunav Savu,svaki planinu i jezero,a ima ih,vojvodjansku ravnicu takodje,ali šta ja tebi o tome da pričam,šta ti  znaš o tome. Smile

Slikano pre neki dan,jezero Kraljevac kod Deliblata,zalazak sunca,gredaj i crkni,ovo ne može evrima da se kupi.

[/img]

A Evri,ne boj se,nije meni loše ni ovde. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Vlasi se sami izjašnjavaju tako. Ne žele da budu ni Srbi, ni Rumuni.
Ne svi, samo pojedini..bas kao sto imas Srbe koji su ubedjeni da su "Srbijanci"  Smile
Od juče se zaista pokazalo da jedinstvena srpska nacija ne postoji, nažalost. Postoje Srbi i Srbijanci.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Bez prepucavanja ... Tema, tema, tema ....

"Uhapšen Ratko Mladić!"

Ili se nema vise sta reci ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
]Pušačke oni sprovode u inostranstvu na delu,veliki protivnici EU kojima Hans deli radne zadatke,majke im ga licemerne,mene bi bilo sramota da se javim. Smile

A zasto mislis da je licemerno?
Zasto mislis da neko ko zivi malo (ili puno) bolje od tebe ne moze da bude iskreni patriota?

Stavi se ti u njihove cipele. Recimo da je u pitanju proterana ili osoba sa juga Srbije. Nema nista a u Srbiji ne vredi pocinjati od nule. I sta ostaje nego da pokusa napolju?

Zar na granici treba da zaboravi ko je i sta je?

Bez prepucavanja ... Tema, tema, tema ....

"Uhapšen Ratko Mladić!"

Ili se nema vise sta reci ?

Ima, ima! Ne stavljaj katanac!

Hbt, al' na ovom forumu vole lance i katance..k'o da ga Bravar napravio
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 21:05:03 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Ne svi, samo pojedini..bas kao sto imas Srbe koji su ubedjeni da su "Srbijanci"  Smile
Od juče se zaista pokazalo da jedinstvena srpska nacija ne postoji, nažalost. Postoje Srbi i Srbijanci.

Ne kenjaj više razumem da ti je muka ali da ideš na ruku Stanislavu i Danilu nema potrebe. Srbija je čuvala Mladića i Karadžića, nije ih čuvala Republika Srpska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Nema veze sa Mladićem, totalni off-topic, ali je i cela tema, tako da:

Da li vi znate koliko košta školovanje i obrazovanje jednog generala? Koliko vremena, truda i para se potroši dok jedan čovek ne postane iskusan general i vojskovođa ?!? Imate li pojma? Najgore od svega - nije to pitanje para, već iskustva i vremena koje se utroši na to, koje se ne može zameniti i nadoknaditi? E takve smo mi generale isporučili hagu, da im se tamo sudi za rekla~kazala, za stvari za koje niko nikada nigde nije bio osuđen, sa izmišljenim i fabrikovanim dokazima!

[quote author=bookee link=topic=546837.msg9666708#msg9666708
Dobro jutro.  Smile
Jebi ga batice, neko mora da odgovara za ta sranja. A pošto ove ne možeš da pohapsiš, onda daj pretpostavljene.
A ako imate baš toliku frku sa tim, gledajte to ovako... Umesto sto, hiljadu, desethiljada, kolko već ne znam, Srba koji bi trebali da budu u Hagu da im se sudi za ratni zločin, otišlo je njih petorica.
Citat

Pa jeste - umesto da hiljadu balvana uzmeš i pošalješ u Hag, ili obesiš za primer, ti najboljeg generala, praktično najvažnijeg čoveka u vojsci izručiš Hagu, a balvane pustiš da i dalje budu stoka? Jel ti možda jasnije zašto nam je zemlja onda puna takvih balvana? To rade samo BUDALE, a mi to nažalost jesmo Smile

Ми смо Шиптарима јебали мајку 99 током бомбардовања. Чињеница. Разлика између нашег јебања и њиховог јебања наших мајки је чисто политичко дипломатско интересносверско лобистичке природе. И то се десавало х на н-ти пута у историји.

Jesmo? Baš nešto i nisam primetio - Šiptari su se sami povukli prvih par dana bombardovanja, razbežali se kao miševi, jer je sve bilo već dogovoreno sa Amerima i OVK-om. Mesec dana pred 24. mart su moje komšije imale informaciju da treba da begaju u Albaniju, i da ne nose ništa sa sobom. Mesec dana, burazeru, mesec dana... i da treba da idu u papučama, u pidžamama, u donjem vešu, što jadnije - to bolje. Ništa mi tu nismo uradili, nažalost Smile

U svakom trenutku on je mogao da spreči to da je hteo. Mogao je i Pavković. Baš kao što su sprečili napad na narod 5. oktobra... al nisu hteli. A ako nije mogao da spreči, mogao je da ode. Da kaže "ja u tome neću da učestvujem".... ali nije.

Jes vala, to bi bio baš general pravi, kao onaj što je predao tenkove, pa mu sad još i plaćamo za to! Ne uči se tako u vojsci prijatelju, ne, ne - kada je rat i kada krene frka nema oću kakim, neću kakim - jel si general ili nisi? Pa nije on neka jajara kao neki drugi... A to nije bio rat protiv svog naroda kao 5. oktobra, nego rat protiv terorista... Koji su držali Kosovo u strahu prethodne tri godine. Svaki izlazak u grad kada padne noć je bio rizičan, jer nisi znao gde će bomba, gde će te neko roknuti, gde će biti frka - a to je u Prištini, možeš misliti kako je bilo po manjim mestima. Normalne zemlje bi tu odavno poslale vojsku, samo je ludi Sloba slao milicajce sa tetejcima da ginu dok ih šiptari ubijaju kao pacove  Smile

Branio je Srbiju od siptarskih terorista koji su Srbima vadili organe i prodavali ih.
Od Šiptara nije branio sigurno. Sedeo je u Beogradu.

Pa nećeš valjda generala i prvog čoveka armije da pošalješ na prvu liniju fronta? To niko normalan ne radi, zna se neki red... Smile

Citat
U svakom trenutku on je mogao da spreči to da je hteo.
Ali kako jbt. Kako mozes to da sprecis. Kako moze Ojdanic da koji je bio nacelnik generastaba da spreci tamo nekog vojnika da ne ubije ratnog zarobljenika ili da ne siluje ili zapali kucu. Kako?

Da povuče vojsku batice  Smile
Citat

E, pametan si dečko koliko vidim, cool lik - nemoj bre da pišeš ovako bezveze... Rat, anarhija, gomila terorista - a on da povuče vojsku ?!?

Jedna je stvar da oslobađaš sela od terorista, a druga kada narediš ljudima da popale sela i da sve stanovnike proteraju preko granice.

Imenuj mi jedno selo koje smo mi popalili 99-te ili pre toga? Samo jedno  Smile

Ko kaže da nema dokaza?
Ako imaš organizovanu akciju oduzimanja pasoša i paljenja kuća kako se ljudi ne bi nikada vratili, a to se radi sistematski, a ne na nivou izolovanog incidenta, jasno je kao dan da je reč o naređenju koje je moralo da dođe sa vrha.
Nikakve razlike između "Oluje" i onoga na KiM suštinski nema. Obe su zvanično pokrenute da se "teritorija vrati pod kontrolu" i obe su zloupotrebljene za proterivanje stanovništva.

Kome su bre oduzimani pasoši? Šta bulazniš ti? Koju si ti wikipediju čitao, jel ovu: http://sh.wikipedia.org/wiki/Operacija_Potkovica

Niko Šiptare nije proterivao, ali balvanima glupavim ne može da se objasni šta znači rat i šta znači kada se neko bori do kraja. Ajde probaću još jednom:
Šiptari su se organizovali još pre bombardovanja - kada su krenule bombe, krenuli su u kolonama da se povlače sa Kosova, da bi to mediji snimili i da bi se dao legitimitet NATOu za bombardovanje. Ovo nije priča za malu decu, ovo sam imao prilike lično da vidim i čujem.

Dolazili su bre na granicu, koja je komplet bila minirana i pretili da će krenuti preko mina, ako ih naši ne puste. Nemojte misliti da nije bilo dovoljno ludih da to i urade, znamo svi kako muslimani ratuju. I onda naši mučenici razminiraju uski prolaz da bi ovi mogli da prođu pre nego neko napravi sranje (zamisli samo da objave mediji da je šiptar poginuo bežeći preko granice, naleteo na minu :[1]Smiley - a sutra u medijima slika kako srpski vojnici deportuju albance u albaniju preko granice, sprovode ih u koloni... Ja bih to rešio metkom, ali vidiš, izgleda da su oni dole bili mnogo bolji ljudi nego ja, Bože mi prosti Smile

Hag je u presudi Ojdaniću i ekipi izneo dokaze za proterivanje ljudi u trinaest opština na KiM. Ojdanić to uopšte nije ni negirao već je u odbrani pričao kako su ga potčinjeni iz 3će armije i Prištinskog korpusa bojkotovali i kako mu nisu dostavljali redovne izveštaje sa terena, pa zato to nije mogao da zna i da spreči.

Imaš u haškoj presudi čitav spisak sela i mesta odakle su ljudi proterivani a kuće paljene.

Da je bilo bojkota i rada na svoju ruku, bilo je - kao i u svakom ratu. Da Ojdanić to nije mogao da spreči - nije mogao. Ali on je morao da bude osuđen, jer je jednostavno bio suviše opasan na slobodi... za ove jadnike koji nas sad jašu. A taj spisak možeš da okačiš mačku o rep, jer u njemu pišu gluposti - to može da ti kaže svako ko je prošao pored Kosova barem jednom pre 99-te. Pošto ti očigledno nisi...
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

Ne kenjaj više razumem da ti je muka ali da ideš na ruku Stanislavu i Danilu nema potrebe. Srbija je čuvala Mladića i Karadžića, nije ih čuvala Republika Srpska.
Vidim, sačuvali ste ih.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:59:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.