Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 04:27:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 506056 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Pa ko treba da odgovara za takve zločine, kad kao što reče Marko odvoji se grupa od 1000 vojnika i naprave sranje?

Ko treba da odgovara za to?
Za te zlocine treba da odgovara onaj ko ih je pocinio. I ako ih je neko naredio i on treba da odgovra. Za takve stvari i postoji vojna policija, ko zna koliko je nasih vojnika odgovarala po domacim sudovima zbog takvih stvari.
Nasi generali za razliku od genarala onih protiv kojih smo ratovali su bili visoko skolovani oficiri, a ne bivsi kriminalci i veruj mi da su oni licno samo gledali da te zlocine smanje na najmanji moguci nivo i da takve stvari nisu tolerisali.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 17:08:50 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
I zbog toga sto ne mozes da uhapsis tih 1000 vojnika ti ces da osudis coveka koji nema nikakve veze sa tim na 20 godina robije? Vrlo ingeniozno Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Samsung SGH-E590
Pa valjda se onda sudi onome ko ih je poveo u akciju...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
I zbog toga sto ne mozes da uhapsis tih 1000 vojnika ti ces da osudis coveka koji nema nikakve veze sa tim na 20 godina robije? Vrlo ingeniozno Smile Smile

Dobro jutro.  Smile

Jebi ga batice, neko mora da odgovara za ta sranja. A pošto ove ne možeš da pohapsiš, onda daj pretpostavljene.

A ako imate baš toliku frku sa tim, gledajte to ovako... Umesto sto, hiljadu, desethiljada, kolko već ne znam, Srba koji bi trebali da budu u Hagu da im se sudi za ratni zločin, otišlo je njih petorica.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ne smatram da nevin covek treba da lezi zatvor. Ne smatram da je Hag zainteresovan da optuzuje ljude koji su cinili pojedinacne zlocine. Ne mislim da je broj zlocina na Kosmetu sa srpske strane veliki u tolikoj meri u kojoj ga ti predstavljas.

Poznajem porodicu tog Ojdanica, mnogi clanovi moje porodice su ratovali na Kosmetu neki i u specijalnim jedinicama. Znam dosta toga o tom ratu a price se bas ne poklapaju sa tvojim stavom Smile

Mozes li samo da zamislis koliko bi americkih generala bilo u zatvoru da se sprovede isto pravilo kao i na ovu dvojicu Smile Ostali bi bez kadra Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 17:17:53 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 3510

Dobro jutro.  Smile

Jebi ga batice, neko mora da odgovara za ta sranja. A pošto ove ne možeš da pohapsiš, onda daj pretpostavljene.

A ako imate baš toliku frku sa tim, gledajte to ovako... Umesto sto, hiljadu, desethiljada, kolko već ne znam, Srba koji bi trebali da budu u Hagu da im se sudi za ratni zločin, otišlo je njih petorica.

И то баш у оном суду, ајде да не говорим о третману српских оптуженика да не испадне да тртомудим о којекавим ''теоријама завере'', који је уништио преко четири стотине докумената - материјаних доказа о трговини људским органима на Косову . Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 

Dobro jutro.  Smile

Brate malo si se pogubio. Jel ti kapiras da kad napravis neko sranje u ratu i cim to tvoj pretpostavljeni sazna da odmah ides i zatvor.
Vecina tih sto su radili svasta po ratistima je vec odsluzila zatvore ili je i dalje u njima. I zasto bi trebalo da mi bude drago sto ce 1000 ubica i silovatelja da se izvuce, a general koji je branio zemlju da robija. Jel znas uopste sta znaci kada ti pohapse ceo vojni vrh i osude za ratne zlocine.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 17:25:49 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Frizider
Ми смо Шиптарима јебали мајку 99 током бомбардовања. Чињеница. Разлика између нашег јебања и њиховог јебања наших мајки је чисто политичко дипломатско интересносверско лобистичке природе. И то се десавало х на н-ти пута у историји.

Па није рат такмичење ко ће коме више тачки на доминама да ували.

Једноставно увалили ти и и даље ти га уваљују јер си у датом тренутку испао ован. Кад је требало понајмање да се угледау на дотично ходајуће јело, ти си тврдоглаво грувао у зид без медијске подршке и јасног и дефинисаног заједничког циља.

100 пута речено, нама само треба јасно дефинисан пут којим не треба ићи, небитно да л је погрешан или прав, а то ова наша машинерија постављена око ЕУ фантастично ради. Докторирали на комуњарском факултету.

..........

А читао сам и ово око послова и надница и ЕУ јебача маме ми са њима цареви, и толико будалаштина прочитах да оно, сере ми се колико људи нема додира са реалношћу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Једноставно увалили ти и и даље ти га уваљују јер си у датом тренутку испао ован. Кад је требало понајмање да се угледау на дотично ходајуће јело, ти си тврдоглаво грувао у зид без медијске подршке и јасног и дефинисаног заједничког циља.

To je upravo ono sto vecina ne razume. Jbg, ispao si ovan i ima da ispastas vise cak iako tvoji zlocini nisu nista manji od zlocina druge strane jerbo, rat je i u tom ratu se zlocini desavaju sa obe strane. Ako si vec ispao u svemu tome "los, koljac" itd. , ne mozes ocekivati preveliko razumevanje, pogotovo od strane ljudi koji su se na neki nacin "borili" protiv tebe.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Ne smatram da nevin covek treba da lezi zatvor. Ne smatram da je Hag zainteresovan da optuzuje ljude koji su cinili pojedinacne zlocine. Ne mislim da je broj zlocina na Kosmetu sa srpske strane veliki u tolikoj meri u kojoj ga ti predstavljas.

Poznajem porodicu tog Ojdanica, mnogi clanovi moje porodice su ratovali na Kosmetu neki i u specijalnim jedinicama. Znam dosta toga o tom ratu a price se bas ne poklapaju sa tvojim stavom Smile

Ja nigde nisam rekao da su zločini toliki i toliki, samo sam reko da ih je bilo. I bilo ih je. Pogotovo progona... jebi ga, onaj kreten zamislio da sve Šiptare protera.

Ojdanić je bio načelnik Generalštaba. To je dakle prvi čovek Vojske i posle predsednika drugi komandant. Prosto je nelogično da on nema ama baš nikakve veze sa ničim, a i ako nema, reko sam već - njegovi su ljudi. U svakom trenutku on je mogao da spreči to da je hteo. Mogao je i Pavković. Baš kao što su sprečili napad na narod 5. oktobra... al nisu hteli. A ako nije mogao da spreči, mogao je da ode. Da kaže "ja u tome neću da učestvujem".... ali nije.

Sam pao, sam se ubio.

Brate malo si se pogubio. Jel ti kapiras da kad napravis neko sranje u ratu i cim to tvoj pretpostavljeni sazna da odmah ides i zatvor.
Vecina tih sto su radili svasta po ratistima je vec odsluzila zatvore ili je i dalje u njima. I zasto bi trebalo da mi bude drago sto ce 1000 ubica i silovatelja da se izvuce, a general koji je branio zemlju da robija. Jel znas uopste sta znaci kada ti pohapse ceo vojni vrh i osude za ratne zlocine.

mhm.. odslužili su nego kako... u kurcu mome.

pritom neko moje mišljenje u vezi tih ljudi... ne znam, nisam bio na ratištu nikad, al kontam da to utiče na čoveka da dođe u stanje da učini nešto što nikad ne bi.

Otac mog ortaka, pominjao sam ga već, izbegao je iz Slavonije za vreme Bljeska... njegov ćale je bio na ratištu, u vojsci srpske krajine. pričao mi je, taj ortak, da je čovek počinio svašta, da sad ne nabrajam... A nikad ne bih rekao. Čovek je tako kul tip i dobar tip, da ne bi čovek nikad pomislio da je sposoban da zakolje čoveka i slično...

A inače od koga je Ojdanić branio Srbiju?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 04:27:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.