Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 11:25:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505791 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
a Rumuni i Vlasi su zapravo isti narod kao Srbi i Srbijanci

ovo bas nema nikakve veze,pogotovo ova glupa poredjenja srbi i srbijanci,a kako rece raven vlasi su posebna nacionalna manjina

Prazna priča o velikom broju jataka
Dačić je izjavio da je lokacija na kojoj je uhapšen Ratko Mladić pretresana prvi put otkad se traga za njim. Dačić je rekao da je Ratko Mladić tokom proteklih godina živeo sa svojim bratom, bez finansijskih sredstava, te je zato, kako je rekao, priča o velikom broju jataka i obezbeđenju bila prazna.
On nije mogao da precizira koliko dugo je Mladić bio u Lazarevu, ali je rekao da je to bilo dosta dugo, čak i više godina.
Odgovarajući na pitanje da li su Mladiću pomagale BIA, Vojnobezbednosna služba, Aco Tomić i Rade Bulatović, Dačić je kazao da, ako su mu ovako pomagali, onda je to katastrofa, jer je on živeo u veoma teškim uslovima, bolestan i sam.

e ovoga govnara i onoga supka vuka treba  Smiley 1

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Vidim, sačuvali ste ih.  Smile
Citat

Braco preko Drine, izvinte sto smo nemocni.

A ti vise ne trkeljaj k'o ustasa neki. Udri po Vladi (k'o sav normalan svet Smile) a ne po narodu
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Па да, повучесш лепо војску иѕ кризне ситуације где атакују милитантни терористички герилци, па лепо замолиш преко Кофи Анана да се повуку, јер то није лепо а ни фер Smile

Ne brate, nego lepo udri po žgadiji i očisti je s Kosova, pa nek Nato uništi celu Srbiju. To je trebalo da se uradi.

Ma drzala je policija sve pod kontrolom Smile to sto na 60% Kosmeta nisu smeli nos da pomole nije nista Smile

Držali su možda 30% Kosova, ali džabe ja pričam. Ne znam ni zašto se trudim.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Vlasi se sami izjašnjavaju tako. Ne žele da budu ni Srbi, ni Rumuni.
Ne svi, samo pojedini..bas kao sto imas Srbe koji su ubedjeni da su "Srbijanci"  Smile
Od juče se zaista pokazalo da jedinstvena srpska nacija ne postoji, nažalost. Postoje Srbi i Srbijanci.

Ne kenjaj više razumem da ti je muka ali da ideš na ruku Stanislavu i Danilu nema potrebe. Srbija je čuvala Mladića i Karadžića, nije ih čuvala Republika Srpska.
Vidim, sačuvali ste ih.  Smile

Duže nego ti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Ne svi, samo pojedini..bas kao sto imas Srbe koji su ubedjeni da su "Srbijanci"  Smile
Od juče se zaista pokazalo da jedinstvena srpska nacija ne postoji, nažalost. Postoje Srbi i Srbijanci.

Ne kenjaj više razumem da ti je muka ali da ideš na ruku Stanislavu i Danilu nema potrebe. Srbija je čuvala Mladića i Karadžića, nije ih čuvala Republika Srpska.

ma pitanje je gde su ziveli, i ko ih je finansirao, ali se zna ge su uhapseni ... na zalost

ali nece se sigurno na ovom zavrsiti ...

inace moju tetku zaustavili na ulici novinari i pitali sta misli na to sto su uhapsili mladica, onda prvo mislila da ce da je pitaju zna modu ili tako neku glupost, odgovori ona, nije mladic uhapsen, a ove jeste potvrdio tadic, moja tetka se samo okrenula i otisla  Smile

20:52 Protesti zbog hapšenja Mladića u Sarajevu i na Palama

U Istočnom Sarajevu i na Palama oko 3.000 ljudi učestvovalo je večeras u protestnim šetnjama povodom hapšenja Ratka Mladića.

U protestnoj šetnji na Palama učestvovalo je oko 1.500 ljudi, koji su uzvikivali Mladićevo ime, nosili srpske zastave i transparente na kojima je, između ostalog, pisalo: "Đenerale uz tebe smo, studenti Pala".

20:45 Potvrđena izmenjena optužnica za genocid protiv Mladića

Sudija Haškog tribunala Alfons Ori potvrdio je danas izmenjenu optužnicu protiv generala Ratka Mladića, koja bivšem komandantu VRS stavlja na teret genocid u Srebrenici i u još osam bosanskh opština.

Podsećamo da je, istovremeno, odlukom predsednika Tribunala Patrika Robinsona, postupak protiv Mladića dodeljen pretresnom veću u kojem će pored holandskog sudije Orija, kao predsedavajućeg, biti još sudije Kristof Flige iz Nemačke i Bakone Moloto iz Južne Afrike.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat

Braco preko Drine, izvinte sto smo nemocni.

A ti vise ne trkeljaj k'o ustasa neki. Udri po Vladi (k'o sav normalan svet Smile) a ne po narodu
Pa izvini, nisam vam ja birao nacionalno odrođenu vlast. Kakav god da je Dodik i ma šta god ja imam loše da kažem o njemu, ni on ne prešao preko nekih principa. Ni on ne može protiv narodne volje za razliku od vaše vlasti što nam govori da vaša vlast radi ono što vi želite.

Duže nego ti  Smile
Mi smo ga čuvali i pored NATO helikoptera nad glavama i kaznenih ekspedicija na zemlji, to što je Ratko mislio da je Srbija država srpkog naroda, to je njegova greška koju će da plati.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ovo bas nema nikakve veze,pogotovo ova glupa poredjenja srbi i srbijanci,a kako rece raven vlasi su posebna nacionalna manjina

Kojim jezikom govore "Vlasi" ? Smile
Rekoh da ima "Vlaha" koji stvarno veruju u to ali ima i "Srbijanaca" koji nemaju pojma da je taj naziv austrijskog porekla i da ga nije ni bilo pre 19. veka.

Ako te vise zanima, pronadji onaj clanak sa Politike pa citaj komentare lika Vlah XY (ne secam se imena) koji takodje lepo kaze da je on Rumun ali da je prihvatio da se u ovoj zemlji  to "prevodi" u Vlah.
Covek sve lepo rece bez pljuvanja, ljutnje i gorcine prema Srbiji.
 A ja to znam od ranije spletom okolnosti ( inace sam i ja mislio isto kao ti jer nam niko ne govori drugacije).

e ovoga govnara i onoga supka vuka treba  Smiley 1

Treba

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Tattoo
]Pušačke oni sprovode u inostranstvu na delu,veliki protivnici EU kojima Hans deli radne zadatke,majke im ga licemerne,mene bi bilo sramota da se javim. Smile

A zasto mislis da je licemerno?
Zasto mislis da neko ko zivi malo (ili puno) bolje od tebe ne moze da bude iskreni patriota?

Stavi se ti u njihove cipele. Recimo da je u pitanju proterana ili osoba sa juga Srbije. Nema nista a u Srbiji ne vredi pocinjati od nule. I sta ostaje nego da pokusa napolju?

Zar na granici treba da zaboravi ko je i sta je?

Ja saa naveo zašto je licemerno,jede njihov lebac a po njima pljuje,verovatno ima i srtano državljanstvo što samo čini da stvari budu još licemernije,dalje,ona se hvali kao nekim evrima,kao zaradjuje,pa kako onda ta EU ne valja,za nju je dobra,a za nas ne bi valjala,mi smo valjda gadljivi na dobru platu. Smile Smile Smile

Dalje,postoje korektni ljudi koji rade u inostranstvu,koji su svesni da su daleko svoje mišljenje ne iznose,ustvari takvi bi želeli da Srbija stane na noge,da lepo živimo,da nema više problema itd.itd.,a ova govnarija što vikendom dobija dozu patriotizma po lokalnim kafanama i što se prazni po forumima,neka se nose u pičku materinu,takvi nam i ne trebaju,ti bi preko tudjih ledja da vode ratove i isteruju  pravdu,a samo da njihova usrana dupeta ostanu netaknuta.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa izvini, nisam vam ja birao nacionalno odrođenu vlast. Kakav god da je Dodik i ma šta god ja imam loše da kažem o njemu, ni on ne prešao preko nekih principa. Ni on ne može protiv narodne volje za razliku od vaše vlasti što nam govori da vaša vlast radi ono što vi želite.

Ja sam je birao ali nisam znao da ce ovako da zavrsi.
Dodik mi je super i voleo bih da je u fotelji predsednika Srbije.
Lukav je to lik..fajter ali zna kad treba da popusti.
Kao na pecanju..zategne, pa malo popusti, pa opet zategne..a ribica sve bliza Wink

Ratko mislio da je Srbija država srpkog naroda, to je njegova greška koju će da plati.

Ako ti je lakse, i mi imamo osecaj da nemamo drzavu.
Razlikujemo se samo u vidjenju uzroka.
Neki misle da je to volja ove vlasti a neko veruje da je to odluka spolja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Držali su možda 30% Kosova, ali džabe ja pričam. Ne znam ni zašto se trudim.

Držali su oni više od toga, nažalost. I to sa teškim naoružanjem, koje su bili prošvercovali kroz delove granice koje su takođe držali. Da nije tada dole poslata vojska, u roku od godinu dana šiptari bi otvoreno ušli u rat i pobedili. Ne može milicija da čuva brdske predele u kojima su ovi iskopali rovove, ne, ne...

Samo, problem je u tome što i bez Natoa teško da možeš da sačuvaš teritoriju na kojoj si manjina, no, no. Veći je problem što smo dozvolili da do toga dođe...
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 11:25:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.