Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:59:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 506613 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

Najbolje mi je bilo ono kad je Bota rekao "Sad mozemo da trazimo dosta od EU".

Sta,ne razumem...? Kao-ovaj put cemo cak smeti da se pozalimo EU gospodarima da bi mogli malo ranije da dovuku svoja debela dupeta da pregovaramo o ulasku?Jel to?

Ono kao-sad mozemo da trazimo raniji ulazak-umesto 2100.,uci cemo 2090.

E,do jaja.Kad budemo svi ovde 2 metra pod zemljom te godine,svima ce nam to jako puno znaciti.  Smile

a ko ce nekog ko nece da radi?

pa oni ti kazu: pogledaj sta sebi rade, sta mislis sta ce tek nama raditi.

mozda ti samo mislis da su ostali gori, mozda je to zabluda.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Ljudi spontana okupljanja naroda i spontano rusenje vlasti ne postoji, neko mora da povede masu. A ko ce to da uradi u Srbiji? Vjerica Radeta?  Toma nesrecni?
Druga stvar je sto u Srbiji ne postoji jaka nacionalna stranka posle raspada srs-a. SNS je drugi DS, radikali su komedija, a Kostunica kao da se povukao iz politike i njegova stranka je smesna. Vodje takozvanih "desnicarskih"organizacija su uglavnom po zatvorima. Juce su hapsili ljude koji su vikali Ratko Mladic po ulicama, mediji su potpuno bili blokirani.
Nisu ljudi apaticni toliko ali bez vodje ne moze da se smeni vlast na ulicama. Srbija vec duze vreme trazi nekog drzavnika. Mnogo je besnih ali dok se ne nadje neko ko ce usmeriti taj bes nista se nece promeniti.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 13:51:07 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Tattoo
Na temi se skupilo muzičara mogli bi orkestar da pravimo,svirači qrca izvode svoje arije,pravi su virtuozi.

Patriotizam se oseća na ovom forumu,eh,kad bi još vlast mogla da se sruši virtuelno,gde bi im bio kraj,ovako,mogu samo da nastave da sviraju qrcu. Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 13:50:14 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

Pa,ja nesto nisam primetio da su ostali oko nas pa nesto mnogo vredni.

A sto se ovog drugog tice-da ima gorih,ima.Ali,aj,dobro,da ne zalazimo sad u to.Neka bude to da smo manje vise isti.To opet onda ne objasnjava zasto onda svi oko nas ulaze,a samo mi cupkamo u mestu,cekajuci da gospodari dovuku svoja debela,licemerna dupeta i kazu nam kad cemo smeti da pricamo,ne o ulasku,nego o statusu kandidata.Pa tek onda tamo,jednog dana,mozda o samom ulasku.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 13:51:09 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Pa ako vas vlast jebe i ako ste nezadovoljni ovim što se dešava plus pritom živite jadno i bedno zašto lepo ne izađete na ulice i ne srušite jebenu vlast? Mislim... ono kao.. to je već rađeno, šta vas sad sprečava?

Zašto narod trpi da ga neko jebe i uopšte ko normalan trpi da ga neko jebe kad već ne mora?

I sad kažeš tu da je to "apatija" i da narod nema više volje da bilo šta čini nit snage da se suprotstavi? Ma pazi boga ti... ubili su svaku iskru volje za životom i nadom u bolje sutra. Digli smo ruke, predali smo se i svi ćemo da pocrkamo. Nema više svrhe boriti se.  Da, svakako.

Deset godina traje ovo "jebanje". Da narod neko zaista i doslovce jebe, odavno bi se Beograd lomio.

Čuj apatija  Smile

потпуно си у праву...све је ок,проблема нема и србија је на добром путу Smile

fora je u tome sto kad bi narod promenio vlast, morao bi da radi. znas ono od 9 do 5.
a to znaci nema ispijanja kafa za radnim stolom, nema lakiranja noktiju, nema tracanja i pricanja, moralo bi se raditi.

i to ne samo pojedinci, nego svi. ne bi kafici na obilicevom vencu bili puni od 10-22, svaki dan.

a to je veoma tesko.

ovako lakse ... niko nista ne radi, narod se samo zali, nisu oni krivi, svi drugi su ... i tako prolazi ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Народ јесте апатичан ... али не у смислу да му је убијена жеља за животом него да му је убијена вера да се нешто може променити сада. Власт је одрадила свој посао са форсирањем ове ''није до нас економска је криза јбте'' приче а опозиција помогла не трудећи се да понуди алтернативу. А приде је владајућа коалиција далеко компактнија него што би се очекивало
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

Pa,ja nesto nisam primetio da su ostali oko nas pa nesto mnogo vredni.

A sto se ovog drugog tice-da ima gorih,ima.Ali,aj,dobro,da ne zalazimo sad u to.Neka bude to da smo manje vise isti.To opet onda ne objasnjava zasto onda svi oko nas ulaze,a samo mi cupkamo u mestu,cekajuci da gospodari dovuku svoja debela,licemerna dupeta i kazu nam kad cemo smeti da pricamo,ne o ulasku,nego o statusu kandidata.Pa tek onda tamo,jednog dana,mozda o samom ulasku.

razlog treba da trazis u samom srbinu, a ne u nekom debelom pederu koji ce ti soliti pamet.
evo ti samo jedan primer: zasto vlahovic ima 7 stanova u centru beograda ili kostic ima 3 fabrike secerane koje je kupio za 3 eura.

kad nadjes odgovor u tome, naci ces odgovor i zasto srbi jedino imaju problem s ulaskom u eu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson 
Pa ako vas vlast jebe i ako ste nezadovoljni ovim što se dešava plus pritom živite jadno i bedno zašto lepo ne izađete na ulice i ne srušite jebenu vlast? Mislim... ono kao.. to je već rađeno, šta vas sad sprečava?

Zašto narod trpi da ga neko jebe i uopšte ko normalan trpi da ga neko jebe kad već ne mora?

I sad kažeš tu da je to "apatija" i da narod nema više volje da bilo šta čini nit snage da se suprotstavi? Ma pazi boga ti... ubili su svaku iskru volje za životom i nadom u bolje sutra. Digli smo ruke, predali smo se i svi ćemo da pocrkamo. Nema više svrhe boriti se.  Da, svakako.

Deset godina traje ovo "jebanje". Da narod neko zaista i doslovce jebe, odavno bi se Beograd lomio.

Čuj apatija  Smile

потпуно си у праву...све је ок,проблема нема и србија је на добром путу Smile

fora je u tome sto kad bi narod promenio vlast, morao bi da radi. znas ono od 9 do 5.
a to znaci nema ispijanja kafa za radnim stolom, nema lakiranja noktiju, nema tracanja i pricanja, moralo bi se raditi.

i to ne samo pojedinci, nego svi. ne bi kafici na obilicevom vencu bili puni od 10-22, svaki dan.

a to je veoma tesko.

ovako lakse ... niko nista ne radi, narod se samo zali, nisu oni krivi, svi drugi su ... i tako prolazi ...
upravo tako.
ne treba nam eu, da smo mi narod koji hoće da radi, bili bi na dobrom putu ka egzistenciji.
vikati parole i biti forumski/kafanski ratnik, patriota je mnogo lakše nego uhvatiti motiku.
a pored rumunije, bugarske, itd, naravno da nas ne žele u eu, i postavljaće nam uslove do sudnjeg dana.
ali i bez toga, smatram da mladiću mora biti suđeno. to nema veze sa eu.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5

ali i bez toga, smatram da mladiću mora biti suđeno. to nema veze sa eu.

samo onda kad se svim balijama i ustasama bude sudilo jednako kao i srbima, bez izuzetka, onda cu prihvatiti ovu tvoju recenicu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
razlog treba da trazis u samom srbinu, a ne u nekom debelom pederu koji ce ti soliti pamet.
evo ti samo jedan primer: zasto vlahovic ima 7 stanova u centru beograda ili kostic ima 3 fabrike secerane koje je kupio za 3 eura.

kad nadjes odgovor u tome, naci ces odgovor i zasto srbi jedino imaju problem s ulaskom u eu.

A toga inace nema ni u jednoj novopristigloj clanici EU,a ni u samoj EU? pa,ne bih bas reko.
Ima ga svuda.Samo sto je kod nas ocigledno i u vecem broju.

Zato Bugari i Rumuni to "nadoknadjuju" time sto imaju najvise dzeparosa i lopova u uniji,a ALJbanci(koji ce uskoro uci) time sto valjaju najvise kola.

I sta sad,ispade samo Srbija ima kriminalce i probleme? Ili je mozda ono "e,sad,posto smo se zajebali sa Bugarskom i RUmunijom,daj da karamo malo Srbiju i od nje napravimo primer,kad vec ne mozemo da izbacimo ove klosare".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 19:59:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.